Naapurit pois kimpusta...

voi luoja mua ärsyttää nuo meitin naapurit. Ne on ottanu meiän perheen ihan silmätikukseen, tulevat soittelemaan ovikelloa ku jollakii lapsista on kiukku/huutokohtaus menossa!! eilenkii kun nukuttelin vauvaa ni keskimmäinen alotti jumalattoman huutokohtauksen. mies meni sitte pojan kanssa parvekkeelle tätä rauhoittelemaan että saan vauvan nukutettua, ja kappas, ovikello soi, siellä naapuri joka kysyy et pitääkö tässä poliisille soittaa ku siellä taas huudetaan noin paljon.. mikä piru siinä oikee on ku ei voi antaa olla rauhassa, minkä minä näille huutajille mahdan mitään. ja tämä ei todellakaan ollut eka kerta. tekis ihan mieli jo muuttaa pois!!miten niille nyt nätisti sanois tän et lopettaisivat pikkuhiljaa

25.7.2012
majezki
majezki
2 years, 9-month-old toddler

Voi jeesus mitä sakkia. :D Kyllä mä muuttaisin pois, ihan niitten naapureitten turvallisuuden kannalta.. :D Oon sen verran tulinen tapaus etten kyllä saisi itteeni pidettyä aisoissa vaan sanoisin ihan muutaman valitun sanan liikaa..

26.7.2012
RJ89
RJ89

Voi ei! Mä antaisin kans mennä toisesta korvasta sisää ja toisesta ulos.. Lapsiperheiden elämään kuuluu huutaminen. Jos tosiaan ei kestä muiden ihmisten ääniä niin perämehtään sitä on muutettava..

 

Mulla kans kokemusta ääniherkistä naapureista, jotka valittivat päiväunien häiriintymisestä kun pesin pyykkiä klo 14 aikaan.. Oli n. 30-35v pariskunta, ei lapsia.. Ja niitä myös ärsytti jos päiväsaikaan imuroin tms.. isännöitsijä ei korviä lotkauttanutkaan vaikk ne sille valitteli :D normaalia elämisen ääniä.. muuttivat sit pois n. puolen vuoiden päästä

Toivottavasti asiat selviää :)

25.7.2012
Felize
Felize

voi voi mikä naapuri. mä antaisin kans lapsen sen syliin ja sanoisin että hiljennäppä sinä :D ja minä veisin kans toisen huutavan lapsen kauemmaksi että saa vauva nukuttua. ja hiljaisuushan alkaa aina vasta klo 22 että yleensä lapset on siihen mennessä jo tuutilullaa tai ainakin toinen niistä.

25.7.2012
mustikka88
mustikka88

Koettakaa puhumalla selvittää asianne.

Poliisia ei tällaiseen asiaan tarvita.

25.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

siis sen takia menivät parvekkeelle että saan nukutettua vauvan yöunille, ettei häiriinny pojan huudosta.

25.7.2012
majezki
majezki
2 years, 9-month-old toddler

Miks se mies meni parvekkeelle rauhoittamaan pientä? Aattelin vaan että sekös vasta naapuriin kuuluukin. Mutta siis jos lapsi huutaa ja sitä kuitenkii rauhotellaan ja tyynnytellään, niin ei kun soittavat poliisit. Taitaa olla taas näitä ihania metelille herkkiä naapureita, joitten ois ehkä syytä asua keskellä mehtää niin ei naapuruston äänet häiritse... En oikein tiiä mitä tuommosen asian kanssa tekee, toivottavasti jollakii ois hyviäkin neuvoja. Tsemppiä tympeitten naapureitten kaa!

25.7.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...