Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mammakilojen karistus, viikko 3

Johannamanna 165cm/ 88,2kg/ 86,5kg/-1,7kg/-1,7kg/ 70kg Riiika 162mc/60,8kg/60,7kg/-0,1kg/-0,1kg/5​4kg Jennny 168cm/ 66,5kg/ 64,8kg/ -1,7kg/ -2,1 kg / 62kg Äippä510 160cm/ 60-62kg/61,5kg/-500g   /-500g/58kg Iputin 168cm/ 81,0/ 80,4kg/ +300g/ -600g/ 65kg

22.7.2012
iputin
iputin

Missäs se Ipu luuraa?! Pitäs olla täällä kertomassa painokuulumisia! :D Ja muutenkin pitää keskustelua yllä tässä ketjussa,ettei aivan unohu. ;)

Nimim. suklaasydämmiä naposteleva 

;D

29.7.2012
jennny
jennny

Iltoja!

Täytyypä laittaa ekana,ku ei oo muut näköjään uskaltautunu laittelee lukemia.:D 

Paino oli tänä aamuna 64,4 kg eli kaippa se on 400g pudonnu?:D Tosi paljon on nuo lukemat heitelly tällä viikolla. On tullu syötyä kyllä aivan mitä sattuu! Valehtelematta pari pizzaa menny ja silleen.:D Ja kaikki muut herkut päälle.. 

Tosta lenkkeilystä,niin täällä tulee melkeenpä jokapäivä käytyä vaunuilla ulkona. Matkat riippuu tosi paljon, joinain päivinä enemmän ja joinain vähemmän. Mutta semmosta reipasta kävelyä ja mäkiäki matkaan aina mahtuu. 

Lihaskuntoo pitäs vaikka ihan kotona treenailemalla ruveta tekemään. Lähtis vaikka siitä,että ostais käsipainot ja niillä jumppais. Suoraan sanottuna inhoon jotain perinteisiä vatsalihaksia ja punnerruksia.:D  Mut täytyy viimestään ens viikolla ostaa ne käsipainot tai se jumppapallo ja ruveta kotona treenaan.

On mulla tuo jostain muropaketista saatu lessmills-jumppa cd, se on semmonen 20 min jumppa missä saa kyllä ihan oikeesti hien pintaan. Sitä on tullu tehtyä tässä sillon tällön. Parhaillaan 3-5 kertaa viikossa,mutta nyt se on jääny vähemmälle. Likka pitää aina huolen,että äiti ei saa tehä mitää itekseen.:D Mut niitäkin hetkiä on,että pystyy ihan täysillä vetää sen.=)

Mutta lenkkeilemällä täällä on ihan menty. Tuo ruokavaliokin välillä on mitä on.. Isäntä ku vetelee sipsejä tossa iltasin nii väkisinki sitä ite haluaa kanssa jotain naposteltavaa.:D Mikäs tolla on ollessa,ku vaikka söis 10 000 kaloria päivässä nii ei lihoo.. Ei oo reilua!

Mut tulkeehan ilmottelee miten on menny!! :)) 

Hyvää weekendiä!

27.7.2012
jennny
jennny

voi pojat että menee tämä viikko taas ihan persiilleen. Mulla niin persottaa kaikki makea ettei tosikaan :( Tänään kävin lenkillä ja olihan se ihanaa. En tosin tiedä mihin lähtisin kiertelemään ja kuinka pitkää matkaa että tuntuis jossakin. Oon tainnu sanoakin että täällä on huonosti teitä joilla käydä vaunujen kans kävelemässä. Vähän hirvittää lähteä tohon läheiselle tielle vaunujen kans kun nopeusrajotus on 80km/h, tie on kapea ja tosi mutkikas. Joten joutuu noita pyöräteitä kulkemaan ja niistä ei saa matkaa haalittua ku 4km.

On se muuten jännä kun mullahan kunto laski raskausaikana aivan nollaan kun ei pystyny mitään tekemään. Sittenhän ne viimeset 2 viikkoa olin loistokunnossa ja varmasti siinä jo kunto kasvo synnytystä ajatellen.  Mutta yllättävän hyvin peruskunto sit palautu raskauden jälkeen.

Mut siis miten te liikutte vaunulenkkien lisäksi? Paljonko te vedätte päivässä vaunulenkkejä? Mä asun täällä maalla paskan ja lehmien keskellä, ei täällä ole kuntosaleja kuin 25km:n päässä. Mietin et jos huomenna käsipainot raahais näkyville ja niitten kans riuhtois jotakin. Sit mietin et jos ostais jumppapallon. Näin jossain ohjeita miten sen kans voi iskeä maharöllykän kimppuun ja näytti aika tehokkaalta.

Minkura, toki saat liittyä ryhmään jos tahdot. Ei meillä niin sisäpiirin jutut ole että ulkopuoliseksi olon tuntisit. Yhteinen se on tuska meillä kaikilla mammakilojen kans :)

24.7.2012
iputin
iputin

Oho oho, meinasi vallan unohtua aloittaa uus viikko... :)

Sanotaanko näin että viikonloppu on ollu makia, katotaas kuin karvas tunnelma perjantaina on :D

22.7.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...