iltoja :)

mites päivä/ilta mennyt? me ollaa vaa ihan kotona lööbailtu. äske sain tytön nukkuu ja nyt mässää sipsii ja limuu :D huomenna sitten lenkille... tiistaina ois eka neuvolaki, jännittää vaikka okni jo ihan tuttua hommaa :D

22.7.2012
odevenks
odevenks

Meil oli lopulta kiva päivä vaikka hermoa kiristi aamulla. :) oli kummipojan ristiäiset ja aamulla huomattiin et miehen mukaan ottama paita on jossain rasvatahrois. Ei ne pahasti näkyny mut silittäes huomasin. No, äkkiä kahdeltatoista hakeen uutta paitaa ku kaupat aukes. Sit mä menin auttaan ristiäispaikalle ja tulin mutsille puolituntia ennen toimitusta, tarkoitus oli vaihtaa vaatteet ja menoksi. Meikin ja tukan teinjo aamulla. No, muut ei ollu edesoukeissa vielä! Että meinas käpy palaa, onneks juhlapaikalle ei ollu ku 5min matka autolla. Ehdittii onneks ajoissa. Juhlat meni hienosti ja niitten jälkeen lähdettii kotiin, tyttö oli intsinä leluistaan ku on nyt ollu kolme viikkoo reissussa :) mieski oli mun lomailun aikanamuistanu kastella kukat :) ja pessy pyykkiä ja siistiny paikat niin et oli kiva tulla kotiin.

Inhottavan osuuden eli laukkujen purkamisen jätän huomiselle :) ens viikko lomaillaan kotona ja vähän etsitään sitä päiväkotirytmiä, ku mamman luona tyttö valvonu viimeiset kolme viikkoo 22-23 saakka.. ettei tuu ihan niin karu herätys todellisuuteen 1.8 :)

22.7.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...