Ehkä mä pikkuhiljaa alan sisäistään...

että oikeesti sitä raskaana ollaan. eilen np-ultrassa käytiin ja juu, ihan vauvan näköinen olio siel lillui...eikä cashewpähkinä kuten varhaisultrassa :D mä en vaan tunne että oisin raskaana...maha ei kasva, pahoinvointikin loppu, ei väsytäkkään enää...ei sit mitään oireita :D  vaikea selittää tää tunne...toivottavasti joku, joku joka ehkä kokenut saman, ymmärtäis ;)

21.7.2012
Boco
Boco

no minä en todellakaan kaipaa niitä inhoja oireita, mut lähinnä tarkoitan tätä henkistä puolta. johon tietty vaikuttaa tuo fyyssinen olo ja olemus. en mä tietenkään kaipaa enempää sitä väsyä ja pahaa oloa siksi että henkisesti tiedostan raskauden ;) viime raskudesta ajattelin raskautta päivittäin ja joka tunti, nyt voi mennä päiväkin että unohdan että raskaana ollaan :)

ja tietenkin vaikuttaa varmasti se että me ei olla kerrottu juur kenellekkään, ei oikeestaan ole ketään kuka siitä muistuttas ;D muutakun nää keskustelupalstat ym foorumit missä muutamissa olen.

ja mä haluun MAHAN!!! ja juu, tiedän että sen kans ei ole välttämättä kivaa, kuten ei ollu ed raskaudessakaan kun edes päässyt sängyssä kylkeä kääntämään, lantionlöystymät ja muut niin ihanat oireet ;) mut mä haluun vauvamahan että en näyttäs turvonneelta norsulta...turvonneelta teininorsulta jolla on pahin aknevaihe päällä ;D

22.7.2012
Boco
Boco

Niinpä, nauti olosta kun ei oo vaivoja ja tee kaikkee kivaa, nauti raskausajasta :)

Mulla kans ei tuntunu missään, jossain toisen kolmanneksen alussa ei puoleentoista kuukauteen uponnu kahvi, mut siitäkään ei siis tullu mitää pahoinvointia mut ei vaan tehny mieli. Muuten on ku ei ois raskaana ollutkaan, tosin nyt vikoina päivinä alkaa kyllä tuntemaan olonsa hyvinki vaivaseks ku on tämmöne valas ja turvottaa, selkää ja lantiota särkee niin maan p*rkeleesti. Laskettu on ens ke, mut varmaan mun tarvii elokuulle kärsiä tätä vielä, en usko et ajoissa tulee ku on eka. Et vaikka mullaki on ollu "helppoa" koko raskausaika ni kyllä nyt saa sit kärsiä kuitenki ehkä senki eestä :D

Ja sit sitä elämää alkaa tulemaan ku liikkeet alkaa tuntua, se on kivaa, ja sit ku se kasvaa enemmän ja on jo paljo isompi ni se hikottelee nii et masu pomppii, kyl siitä sitten on seuraa! :)

21.7.2012
sasme
sasme
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...