katkonaiset päiväunet

kertokaas viisaammat kuin mie saan tän reilu 2kk pojun nukkumaan pidemmät päikkärit?? kaikki alkoi noin kaksi viikkoa sitten. ennen vauva ei tarvinnut kuin viedä sänkyyn ja nukahti sinne päikkäreille, vaunuissa ei nuku ollenkaan, hyvällä tuurilla 5 min. ennen nukkui 1-2 tuntia putkeen. nykyään sänkyynviemisestä alkaa julmeton raivo. kanniskelen vauvaa maitopullon kanssa jotta rauhoittuu, mutta ei ihan nukahda, lasken sänkyyn ja jää sinne rauhallisesti, 15 min päästä sama toistuu, poju on selvästi väsy ja haluaa nukkua, mutta joudun taas kantelemaan pullon kanssa. tätä toistuu kaikilla päikkäreillä vartin välein. sanokaa pliis että tää on vaan joku vaihe. mä alan olee ihan lopussa kun kaksi muutakin lasta pitäisi hoitaa siinä sivussa.  lisäksi tää on alkanu menee yöuniinkin, viime yönä kolmesti kantelin pojua täällä että isommat saisi nukuttua edes.. vinkkejä.. anyone??

19.7.2012
majezki
majezki
2 years, 5-month-old toddler

jep. miekii täs alan kadehtii jopa äitejä joiden vauvat nukkuu vaunuissa... meillä siinä nukutaan hurjat 5 min.  hyvällä tuurilla.

26.7.2012
majezki
majezki
2 years, 5-month-old toddler

pöh, tää pien ei aio näköjään nukkua päikkäreitä enää ollenkaan, kaikilla nukutuskerroilla aloittaa sellaisen raivon et oksat pois. ei rauhoitu mitenkään. päivät sitten menee väsyitkua huutaessa

26.7.2012
majezki
majezki
2 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...