Turvareppu/valjaat

Onko tietoo löytyykö tollasta turvareppua (siis valjaat+sellanen pehmolelureppu) mistään halvemmalla kun netistä jossa siis 23-25e. Tai onko muita hyväks havaittuja valjaita?

18.7.2012
Lintu4
Lintu4

Mäkin tilasin omani tässä kesällä hattentatista en mistään löytänyt sen halvemalla ja siellä on tosi nopeat toimitukset.

19.7.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

tota pehmoreppua en mäkää löytäny ton halvemmalla ja vaan nettikaupoista.. joku amazon tai ebay tais tarjota ulkomailta himppa edukkaammin mut postit oli sit sen verran et saman verran tuli tilata suomesta..

käytii itelle ostaa prismasta sellanen toisenlainen valjasreppu (little-jotain oli merkki), makso n. 30e, poika on tosi ylpeä repun kantaja mut ite huomasin et se rinnan päälle tuleva remmi sais olla alempana ku pelottaa joskus ku töytäsee yhdenäkin et nousee kaulalle saakka et se remmi sais olla enemmän vatsan kohdalla niinku retkirinkoissa on ja vaikka sit lisäremmi rinnan kohdalla niinku rinkoissaki ni tuntus vähän tukevammalle mut muuten on tykätty kyllä ja yllättävän nätisti se valjaissa kulkee vaikka on melkonen raivarirane :D

19.7.2012
ninnup
ninnup

Halpuudesta en tiedä, mutta löytyisikö (pienistä) laukkuliikkeistä?

19.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kesäkuun alussa noita pikaisesti tutkiskelin ja en löytänyt tuon halvemmalla. Muistaakseni 24,90 + postarit maksoin koirarepusta. Päädyin tilaamaan Hattentatista, koska siellä oli pikaiset toimitukset.

19.7.2012
TyPo1
TyPo1

up

18.7.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...