Aurinkoista huomenta!

Jee, täällä paistaa aurinko pitkästä aikaa ;)) Tosin iltapäiväksi taas luvattu sadetta, mutta edes hetken valoa! Ei kummempia suunnitelmia tälle päivälle, siivousta pitäisi harrastaa, mutta se on niin jokapäiväistä ;)

18.7.2012
Myy76
Myy76

Jaaha, ehdittiin metsään ja saatiin reilussa puolessa tunnissa noiden taniaisten kanssa piirakkamustikat ;) Huono puoli on se, ettei se piirakka valmistu itsestään ;) Toinen lapsonen on unilla ja toinen pelailee tossa vieressä... Pölyjäkin pitäs pyyhkästä, vaan ei meinaa motivoitua millään....

18.7.2012
Myy76
Myy76

joko mustikat rupee kypsymään? pitää sit ootella vielä hetki ennenkuin ne on hyviä kerättäväksi.

täällä taas kun isä ei ole kotona niin esikko terrorisoi pikkusiskoa. työnhaut kovasti rupee jo ressaamaan, ootan tän kuun loppuun kun kaikki juhlat on ohi niin sit alkaa soittelu, voi että kun sais vaan niitä töitä.

onkos se naistenviikko nyt vai ens viikolla?

18.7.2012
mustikka88
mustikka88

huomenta.... heräsin ruoto ihan kipeenä en tiiä miksi... jokakohtaa tuntuu jollain lailla kolottavan. buuh. huonopäivä noin muutenkin. tuntuu että mikään ei eesty ja isäntä on vaan kapulana rattaissa vaikka se nukkuu.... meillä muksut touhuaa tuossa silmän vieressä kerrankin nätisti... taitavat aavistaa että äipällä on huono aamu. mutta jotain positiivista. kerrankin näytän jo tähän aikaan ihmiseltä. meikkasin ja laitoin tukankin. kevät pörriäinen pistelee vieläkii vissii ko useempana päivänä laittanu naamaa.. kohta pienempi jo ekoille päikyille ja sitten isompi ulos. huoh että on TYLSÄÄÄÄÄ!!! ÄRÄÄÄRRÄÄRRÄRÄ!

18.7.2012
imppuliina
imppuliina

Meillä Tokavekara heräsi pissahätäänsä seiskan jälkeen
ja pakkohan sen oli myös tuo esikoinen käydä tökkimässä pystyyn. Nyt katsovat silmät ristissä pikku kakkosta...

18.7.2012
Myy76
Myy76

Ja jospa saisi taas piirakkamustikat haettua tässä aamusta. Viime viikolla jo hiukan haettiin takametsästä ja vähän sain pakkaseenkin. Herkkua on nuo marjat suoraan metsästäkin syötynä, mutta kyllä se kesän eka mustikkapiirakkakin oli namia ;)

18.7.2012
Myy76
Myy76
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...