Aurinkoista huomenta!

Jee, täällä paistaa aurinko pitkästä aikaa ;)) Tosin iltapäiväksi taas luvattu sadetta, mutta edes hetken valoa! Ei kummempia suunnitelmia tälle päivälle, siivousta pitäisi harrastaa, mutta se on niin jokapäiväistä ;)

18.7.2012
Myy76
Myy76

Jaaha, ehdittiin metsään ja saatiin reilussa puolessa tunnissa noiden taniaisten kanssa piirakkamustikat ;) Huono puoli on se, ettei se piirakka valmistu itsestään ;) Toinen lapsonen on unilla ja toinen pelailee tossa vieressä... Pölyjäkin pitäs pyyhkästä, vaan ei meinaa motivoitua millään....

18.7.2012
Myy76
Myy76

viikko siivous hyvällä mallilla.. raivattu ja imuroitu makuria ja takkahuonetta vaille koko mökki.. nuo kaks nyt riittää että imuroi.. keittiöstä pöydät pestä vielä ja olkkaristaki parilta tasolta pölyjä pois..

sit vois mahtollisesti vaihtaa nuo lakanat ja pesasta ne vanhat samoin tein ku eilinen lakanapyykki näkyki olevan jo kuivaa.. no katsotaan.. mulla tuossa lipastossa 1 laatikko ois tyhjä ja 3 täpötäyttä mutta oon pitäny sitä alalaatikkoo aina lahjojen piilotuspaikkana :D pitää vissii levitellä kuitenki tota kamaa sinneki ku 2 parisängyn lakanat ois menossa sinne säilytykseen vielä ni ahtaaks käy jos ei levittele..

poika rupee kohta unilleen ni jos käväsis vähän tota tyhjää kaappia putsimassa :D tästähän tuliki tehokas päivä ehkä jopa :D kaiken hyvän lisäks tuo ilma ois kiva ja kuiva.. ois päässy aamupäivästä pihalle mut alkuu näytti synkältä, nyt paistaa jo vähän arskaki.. toivottavasti ei iltapäivällä sada ni päästäs pojun kans ulos..

18.7.2012
ninnup
ninnup

joko mustikat rupee kypsymään? pitää sit ootella vielä hetki ennenkuin ne on hyviä kerättäväksi.

täällä taas kun isä ei ole kotona niin esikko terrorisoi pikkusiskoa. työnhaut kovasti rupee jo ressaamaan, ootan tän kuun loppuun kun kaikki juhlat on ohi niin sit alkaa soittelu, voi että kun sais vaan niitä töitä.

onkos se naistenviikko nyt vai ens viikolla?

18.7.2012
mustikka88
mustikka88

huomenta.. mä nousin äsken ylös..

poika taas potki ja mätki mua vähän yli 6 lähtien ku kömpi mein välii ja puol 8 yritti mua herätellä ni tokasin että herätä isäs ni ei aina tarviis mun nousta.. nukuin sit tunnin pidempään.. väsyttää hulluna mut en saanu pidempää nukuttua ku alko olla jo sen verra äänekästä ja valosaa ja vessahätä karmiva..

illalla oli punainen taivas eli sadetta luvassa jällee tälleki päivälle.. synkkähän tuo taitaa keli olla nyt jo aamusta heti.. mun piti viikkosiivous suorittaa tänään mut tuo selkä nyt ärty tuosta eilisestä kävelystä ni saahan nähdä tuleeko mitään :/ täytyy ottaa särkylääke ja kattoo aikooko helpottaa.. poikaa oottaessa saatto mennä pari kolmeki päivää ennenku aina kykeni normaalitoimintaan jos kerkes ärtyä.. perjantaina ois fysioterapia ni saan arvion tuosta selästä..
perjantaina ois myöski rahapäivä.. aah, vihdoinki! kauppaan ja laskunmaksuun menee se päivä sitte :D elämän pieniä iloja..

no jos en varsin viikkosiivousta saa tehtyä ni tuo on tuo kaappi tuolla pesua vailla minkä eilen tyhjäsin ja pyykkiä vois ehkä rumputtaa, jos ei omia oo paljon ni on noita tulokkaalle hankittuja ainaki mitä voi pesasta ku mahtuuvat sit sinne kaappii oottelemaan :)

18.7.2012
ninnup
ninnup

huomenta.... heräsin ruoto ihan kipeenä en tiiä miksi... jokakohtaa tuntuu jollain lailla kolottavan. buuh. huonopäivä noin muutenkin. tuntuu että mikään ei eesty ja isäntä on vaan kapulana rattaissa vaikka se nukkuu.... meillä muksut touhuaa tuossa silmän vieressä kerrankin nätisti... taitavat aavistaa että äipällä on huono aamu. mutta jotain positiivista. kerrankin näytän jo tähän aikaan ihmiseltä. meikkasin ja laitoin tukankin. kevät pörriäinen pistelee vieläkii vissii ko useempana päivänä laittanu naamaa.. kohta pienempi jo ekoille päikyille ja sitten isompi ulos. huoh että on TYLSÄÄÄÄÄ!!! ÄRÄÄÄRRÄÄRRÄRÄ!

18.7.2012
imppuliina
imppuliina

Meillä Tokavekara heräsi pissahätäänsä seiskan jälkeen
ja pakkohan sen oli myös tuo esikoinen käydä tökkimässä pystyyn. Nyt katsovat silmät ristissä pikku kakkosta...

18.7.2012
Myy76
Myy76

Ja jospa saisi taas piirakkamustikat haettua tässä aamusta. Viime viikolla jo hiukan haettiin takametsästä ja vähän sain pakkaseenkin. Herkkua on nuo marjat suoraan metsästäkin syötynä, mutta kyllä se kesän eka mustikkapiirakkakin oli namia ;)

18.7.2012
Myy76
Myy76
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...