mahan treenaus vinkkejä?

osaako joku neuvoo jotain hyvää jumppa liikettä/ohjetta millä tätä järkyttävän hirveää raskauden jälkeistä löllö mahaa sais pienennettyä? Mulla on sellanen pieni ongelma vaan että ne liikkeet ei sais paljon käydä selän puolelle kun on selässä vikaa niin sitten kun se kipeytyy niin en enää liikkumaan pääse ollenkaan saati istumasta ylös.

18.7.2012
piia88
piia88

Joo oon kans sitä mieltä et jotain kevyttä jos on kerran tollanen ongelma sielä selässä. Selkävammasena ei oo ikinä helppoa, mut jollain niitä lihaksia sieltä pitää vahvistaa, kylmä totuushan on että poikkinainen selkä pysyy pystyssä jos on tarpeeks vahvat lihakset ympärillä. Fysioterapiaan minäkin menisin, niiltä saa hyvät vinkit ja ohjeet. Ainakin yksityisiltä millä ite oon ravannu koko pienen ikäni. :)

19.7.2012
RJ89
RJ89

siis selkää on tutkittu monta kertaa ja vaiva ollut jo yli 6 vuotta olemassa. mulla on tosi paha notkoselkä ja 2 alinta nikamaa painaa toisiaan ja siellä niiden välissä on jatkuva tulehdus mitä ei saada pois vaikka kaikkea on yritetty. Mielellään eivät leikkaa kun on kuulema halvaantumisen riski jos ei onnistukaan niinkuin pitäis.. Täytyy vaan yrittää varovasti jumpata ja lenkkeillä lisää tai käydä uimassa kun rahatilanne joskus antaa periksi :)

19.7.2012
piia88
piia88

Joo siis jos sitä selkää ei oo koskaan tutkituttanu niin ensi lääkärinpakeille ja sit uus yritys treenaamisen kans. :)

18.7.2012
RJ89
RJ89

Mulla katos se roikkuva vauvamaha vähä niinku salaa vaivihkaa pikkuhiljaa kun kävin joka päivä vaunulenkillä, n. 5km reipasta kävelyä. Siinä se katos, en oo mitään kummempaa sen eteen tehny. Mut nyt kun on raskauskiloineen -40 kg hyvin lähellä niin pitää alkaa kiinteyttämään ja sehän on asia erikseen. Vatsalihaksia vatsalihaksia ja tottakai selkiä, eihän sitä voi vaan toista puolta treenata. Mulla itellä on kans selkä sökö (hermovaurio alaselässä ja kipuilee tällä hetkellä todella paljon), mut pakko se on jaksaa ettei mee ihan katki. Nyt ei voi vaan samalla teholla treenata kun ennen kun alko taas vihottelemaan toi selkä, mut rauhallisesti. Ja ton hermovaurion takia en oo voinu ikinä (siis naismuistiin) tehdä ns. kunnon vatsalihakisa (ylösnousua) vaan pumppaan ihan vähä ilmaan ja alas, hitaasti, koska siitä nopeesta sykkivästä ei oo mitään hyötyä jos et vedä proteiinia sun muuta ihan hulluna.

18.7.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...