Muuttojuttuja?

Siis, muutto edessä vloppuna. Muksu menee mummalaan hoitoon koko lauantaiksi, ehkä jopa yöksi asti, että saadaan kaikki valmiiksi uudessa kodissa. Mutta! Että olis kotoisat oltavat kun pienimies kotiutuu, niin annanko olla samat lakanat kun vanhassa kodissa niin esim. pari päivää? Vai vaihdanko suoraa uudet? Herralla on kyllä unipupu olemassa mikä tois sitä turvaa ja vanhan kodin tuoksun, mutta silti? Ettei toi nukkuminen menisi sitte taas ihan päälaelleen nyt kun on vihdoin ja viimein löydetty melkein kultainen keskitie..

17.7.2012
RJ89
RJ89

Siis meillä on muksu nukkunu omassa huoneessa jo reilu 6kk, että siinä ei mitään muutosta tule. :) Mutta taidanpa siis tehdä niin että pidetään noi lakanat pari yötä ainakin herran sängyssä niin on tuttua ja turvallista. :)

18.7.2012
RJ89
RJ89

Mie laitoin uuteen kotiin puhtaat lakanat ja tytön jopa suoraan nukkumaan omaan uuteen huoneeseen, vaikka siihen asti oli nukkunu miun kans samassa huoneessa. Olihan ne lakanat kuitenki pesty samoilla aineilla ku aina ennenki, et silleen kuitenki tuttu tuoksu niissä. Ja hyvin veteli ekana yönäki hirsiä aamuun asti. Mut tietty "turvallisempaa" vaikka parii ekaa yötä nukuttaa "vanhoihin" lakanoihin :) Ite arvelin jatkossa ottaa tytölle oman peiton ja lakanat mukaan , jos johonki yökylään lähetään. Meni nimittäin viimeks miun äitin luona semmoseks huuvoks, et jouvuttiin lähtee kesken yön kotiin. Vaikka se on ainut "vieras" paikka missä on oltu vaikka kuinka monesti ennenki yötä. Nii, ja tyttö oli reilu 10kk sillon ku muutettiin uuteen kotiin.

17.7.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...