G: Onko teillä ruualla aina leipää?

On taas elämän suuria kysymyksiä :D Kävin vaan miettimään että meillä ei oo leipää ku semmosten ruokien kaa joitten kaa se "kuuluu" kuten vaikka perunavelli tms. Miehen kotona on taas leipää jokaikisellä ruualla. Minnuu se ärsyttää koska ainakii meijän keskimmäinen eläs ihan mielellään vaikka pelkällä leivällä :D Mites mammoilla? :)

17.7.2012
riu
riu

Meinasin vastata et ei ikinä, mut mies tekee joskus semmoisi ruokia, mis on leipää itsessään, yleensä paahtoleipää. Ja sit ku tekee sosekeittoja, ni niitten kans voi laittaa.

Mut muuten ei oo leipää tarjolla. Ja lapsuudessa oli aina leipää pöydässä ruoan kans, en tiedä miks se tapa ei oo kulkeutunu omaan kotiin..

31.7.2012
Mummy83
Mummy83

juu aina on tarjolla jos joku haluaa syödä. itse en koskaan syö leipää ruualla paitsi just nuo ns. pakolliset.

18.7.2012
mustikka88
mustikka88

Ei ole,joskus sanon että ottakaa leipää jos jää nälkä.Keittojen kanssa myös joskus otetaan leipää=)

18.7.2012
huiskutin
huiskutin

Ei ole tarjolla muuta kuin keittojen kanssa. Ukko söisi aina ruoalla leipää enkä sitä koskaan muista kattaa, kun en käytä enkä anna ruoalla lapsillekaan.. Siitä saa sanomista sitten :/ Miehen porukoilla on kanssa aina sitä leipää...
Meillä aamuin- illoin ja välipala-aikaankin joskus, muutoin vaan sopparuokien kera siis!

18.7.2012
Myy76
Myy76

Meillä ei kateta leipää pöytän (eikä kyllä juuri muutakaan, hätinä maito :D), mutta kyllä me syödään leipää silti ruualla. Tai ukko syö, mä en, tulee liikaa hiilareita. :D Mut jos en olis karppi niin söisin leipää ruualla. :)

17.7.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...