G: Mitä teillä tänään syödään? :)

Kysytäänpäs piiiiitkästä aikaa! Ennen vanhaan tää oli jokapäiväinen gallup :D Myö syötiin lounaaksi lörtsyt, kun meni arvauskeskuksessa sen verran pitkän. Nyt illalla ois spagettia ja jauhelihakastiketta, että gurmee-linjalla menee koko päivä :D

17.7.2012
riu
riu

Meillä mies söi parin päivän takasta kaalilaatikkoo, tytsy kinkkukiusausta pakkasesta ja mie tähän asti vaa leipää. Nyt laitoin itelle liekkisiipiä ja maissii uuniin. Hirveesti ois tehny mieli tortilloja, josko huomenna niitä.

17.7.2012
huopis
huopis

Mä söin tänään punajuuripaistosta. Nam. Ihan vaan punajuurta, jauhelihaa, sipulia ja puoli pakettia Koskenlaskijaa ja uuniin. Tai toki ensi vähä pyöritellään punajuuria pehmeiksi pannulla voin kans, mut sit koko komeus uuniin.

17.7.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Eilistä lohipastaa syötiin.

17.7.2012
pelargoni1
pelargoni1

meillä syötiin tänää sellasta jauheliha-tonnikalakastiketta ja makaronia :) oli tosi hyvää :) ekaa kertaa testasin oman ohjeen mukaan eli sovelsin ite ja todella maukasta tuli :)

17.7.2012
immortal
immortal

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

17.7.2012
AlliU
AlliU

Jauhelihakastiketta ja täysjyvä spagettia. Nopea ja helppo näin salipäivänä :)

17.7.2012
AlliU
AlliU

Päivällä syötiin itse tehtyä perunasalaattia ja makkaraa nam!!!

Ja nyt mun olis pakko lähtee makaronin keittoon niin laitan jauheliha kastikkeen seuraksi, jota on edellisen päivän ruoilta jäänyt. Fetasalaatti odottaa ja päiväistä perunasalaattia seuraksi!!!

17.7.2012
myrmeli
myrmeli

jaaha.. poika söi tänään tasokkaasti purkkiruokaa ja isi ja äiti mäkkärin euron juustohampurilaisia vai mitä ne on.. "välipalaburgerit"..

jos huomenna jaksas jotain järellistä :)

17.7.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...