Pahoinvoinnista

Onko kellään sattunu sillai et ois ollu alus tyylii n. 1 kk pahoinvointia ja sit loppunu ja about puolivälin tienoil alkanu uudellee?

17.7.2012
marsku88
marsku88
1 year, 10-month-old toddler

mulla oli kans koko raskaus semmosta sahaavaa pahoinvointia riippuen siitä miten olin esim nukkunut.. mulla oli esim harjottelua alkuraskaudessa ja lopussa koulua jne niin sekin vaikutti mutta jos sai nukku rauhassa eikä ollut yhtään univelkaa niin ei voinut pahoin eli mulla ainakin toi oli normaalia ja saatto vaihdella viikon tai kuukaudenkin mukaan =)

17.7.2012
AMP91
AMP91

Ihan normaalii se pahoinvointi on loppuraskaudessaki, ei siitä tarvii huolestuu jos muuten kaikki hyvin. Tosin ärsyttäväähän se on ku mikä, mut loppuu se viimestään synnytykseen :)

17.7.2012
huopis
huopis

Itel oli sikäli jänän eka odotus et ei ollu mitää selkeit oireit, siis pahoinvointii mm. Väsytti vaa koko ajan ja selkeesti itkuherkempi. Nyt on sit ollu pahoinvointia toinen raskaus kuukausi, tunteet riehunu laidast laitaa, väsyny, tietyt hajut tehny pahaa (mm. mitää ei kestäny paistaa). Sit loppu vähitellen pahoinvointi. Ja nyt tänää sit tuli lounas ulos melkee samantien ja vesi sit myöhemmi ku join :( Ja tuntuu et väsyttää vaik nukkunu sen n. 10h...

17.7.2012
marsku88
marsku88

Ja ei ollu mitää vialla? Alko kuulostaa nii tutult toi :( Ei kiva jos mul menee samanlaa. Tosi ei sitä pahoinvointia oo ollu ku vast tänää...Toivottavast ei jatku...

17.7.2012
marsku88
marsku88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...