Huomenta ;)

Mitäs muiden aamuun? Meillä lapset heräsivät jo puoli seiskalta - voi tätä loman autuutta! Tänään pitäisi puistoon lähteä , jos ei sada... Vastahan se on 2 päivää tauotta vettä antanut, musta nyt vois olla jo poutaa...

17.7.2012
Myy76
Myy76

Meillä oli tuo syyhy kun esikko oli pieni,yök.piti itellekkin vetää sitä voidetta silloin ja

kauhee pyykkirumba=)

Ninnup teki jo jotain joulujuttuja,itekkin yx päivä mietin että kohtahan on joulu=D

Odotan kyllä joulua kun tänä vuonna ollaan koko perhe koolla..joka toinen joulu isot on isällään,niin silloin on aina jotenkin surkea olo=/

17.7.2012
huiskutin
huiskutin

jes kerrankin esikko nukahti melkein heti päikkäreille. pitäs koittaa harjotella jotain kampausta sinne häihin, jos vähän jotain kiharoita yrittäis tehä ja hiukset jotenkin kiinni. olen niin huono tekemään kampauksia ettei mitään järkeä, johtuisko siitä että tätä tukkaa on niin paljon ja tää on yhtä jäykkä kun hevosella.

pitäs esikon synttäreille tilata kakkukuva, toivottavasti kerkeis, oon vähän myöhässä taas näiden synttärikemujen kanssa.

17.7.2012
mustikka88
mustikka88

huomenta. meillä on vauva ekaa kertaa kuumeessa. sillä vuotaa nenä koko ajan myös, onneks on sellasta juoksevaa tavaraa niin tulee suolatipoilla heti pois. taisivat vilustua kun olivat hoidossa ja kuulemma vaippasillaan sisällä ja ulko-ovi levällään kun äitini haki ne pois sieltä. just inhottavaan saumaan kun miehellä enää tää viikko lomaa ja piti tehä vielä kaiken näköistä.

vähän rupes ottaa päähän kun mummo oli ostanu tytöille kottikärrytkin sinne, siellä siis leikkimökki ja leikkikeittiö, astioita ja leikkiruokia ihan hirveesti. ja meillä kotona tosi vähän selllasia mitkä kiinnostas ees vähän. pitää sit varmaan viedä joka viiikko tytöt sinne leikkimään että niitä leluja tulee käytettyä. meillä kotona kaikki lelut on niin leikitty ettei oikein kelpaa enää mikään. onneks kohta on esikolla synttärit niin saa uusia ja ikäiselleen tarkoitettuja.

viikonloppuna ois kaverin häät ja kengät pitäs löytää vielä. yhen kaupan käyn kattomassa vielä sitten saa luvan riittää, on vähän hankala löytää kokoja kun jalka on 37,5.

17.7.2012
mustikka88
mustikka88

huomenta, täytyy toivoa että tänää ei kauheasti satais ois meinaa tarkotus lähteä korkeasaaree tänää. ihana aamu ollut, tyttö vaa kiukutellu ja kiukutellu ja kiukutellu :D

17.7.2012
odevenks
odevenks

Me ulkoiltiin eilen kaatosateessa kuravehkeissä... Sen verran alkoi seinät kaatua päälle näiden sateiden takia. Lapset tykkäsi, mutta kakkonen valitti märistä käsistä suurin piirtein koko ajan :/ Että ei me kauan oltu, mutta edes pikkuinen happitankkaus saatiin tehtyä ;)

17.7.2012
Myy76
Myy76

Täällä me vielä makoillaan sängyssä tosin lastenohjelmia katsoen...

17.7.2012
Myy76
Myy76
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...