päivää!

rupesin aamuketjua jatkamaan ja huomasin et oliki jo päivän puolelle menny.. eipä tässä ihmeitä oo saanu aikaseks, paperia kansioon ja yhden romulaatikon siivosin ja pojan sänkyyn tuota patja systeemiä virittelin.. ja pyykit laitoin.. kauheesti tekis mieli karkkia.. mä en tavallaan syö ees karkkia mut nyt ku ei kotona oo minkäänlaisia ni heti alkaa tehdä mieli, aamulla honasin et on kai se jo tänään jossaki kaupassa käytävä, ei riitä evästys.. voi köhkö mut ei riitä raha isoon kauppaan ni tulee sit kaks kauppareissua tälle viikolle ja en tykkää olleskaan :/ onko muita päiväkahvilla..?

16.7.2012
ninnup
ninnup

no iltoo..

iltakahvit keiteltiin tuossa, vielähän nuo pitäs hörppästä..
kaupassaki käytiin lidlissä.. en minä tiiä lähtikö sieltä paljonkaan kunnollista tavaraa mukaan mut ompahan ostettu :D kai noista jotaki tekee, kuhan perjantaihin saakka pärjää.. 

en tiiä mitä tekis ku jotain pitäs tehdä että tulis yhtään järkevä olo :D

16.7.2012
ninnup
ninnup

Voi beibi mikä puku ja vähä mitkä jalat sulla on!!! uulalaa...(toivon vielä etten itteäni mokaa ja se onki joku muu kuin sä tuos kuvas)=))))

Mä oon takunnu koneella ku pitäis saada yks taulukko tehtyä mutta ku oon niin käsi ettei mitään rajaa...sit käytiin postis ja "torilla" ("-merkit sen takia kun se on tasan tarkkaan yksi ainut koju mistä ostetaan) ja kaupas. Sit ollaanki syöty ja lapset nukkuu nytten ja mä olen soitellu lapsenvahtia ja hammaslääkäriä ja märehtiny tätä mun hampaankohtaloa ja huomista hammaslääkärin aikaa. Meni kyllä niin huvitukset ettei mitään rajaa!!!

Täällä paistaa aurinko ja joku 25 ellei enemmänki onpi lämpöä...

16.7.2012
myrmeli
myrmeli

Voi vitsi J75, oon kade :) Me oltiin kesäkuussa Kreikassa ja menisin just heti takaisin jos ois rahaa! Tää Suomen kesä osaa aina yllättää! Mutta nauti sinä lämmöstä :)

16.7.2012
Myy76
Myy76

Hohhoijaa, sadetta piisaa :/

Olen ahkeroinut vaatehuoneen kimpussa, paiskasin puoli jätesäkillistä tai vähän enemmänkin oikeestaan, rytkyä roskiin ja puolikas säkki ois kelvollista kirpparille. Vaatteita pitäs silittää, pari koneellista pestynä ja kuivurin kauttakin käyneet + viime viikkoiset vaatekasat. Jotenkin tämä ankea sade vie innon jopa silittämisestä ;D

Huomenna päästäneen ehkä eläintarhaan, jos sääennusteet paikkansa pitävät. Ja jos ei, niin tulee kolmas sadepäivä putkeen - syksyäkö jo pukkaa?!

16.7.2012
Myy76
Myy76

ai kauhee beibi :D

meitä hivenen kerran tuijotettiin pojan kans ku lähettii käymään lähicittarissa ni mulla oli vähän spurguvaatteet, siis jotku colleget ja tukka miten sattuu jne.. ja pojalla naama ruvella, otsassa naarmut, nenässä rupi ja leuassa tais olla kans jotain jälkee.. meinasin jo hermostua siellä kaupassa ku joka ainoa mulkas meitä aika pahasti :O sit vasta kotiin lähtiessä tajusin et hitto ne varmaan luuli et mä oon joku holistispurgu ja hakkaan lastani.. kas ku ei poliisit ajanu perässä kotia XD

16.7.2012
ninnup
ninnup

kerrankin näin päin että siellä etelässä on kurjat kelit. Täällä näyttää mittari +24 ja arska paistaa. En valita, en sit niin yhtään.

Just pakattiin neidin laukku kun lähtee kolmeksi yöksi mun vanhempien kans reissuun. Tuo mua inhottaa pakkaamisessa kun vissiin on epävakaista luvannu keskisuomeen niin tiedä sit mitä pakkais. Mitähän siitäkin tulee kun jään kolmistaan herra iputtimen ja junnun kans :D

16.7.2012
iputin
iputin

tuliskohan kohta jotain uutta pistekauppaan.. on hirveesti vähentyny tuotteet sieltä, ooh oispa kiva ku mulla on nuo melkein 4000 pistettä odottamassa kuluttamista :D

16.7.2012
ninnup
ninnup

...

16.7.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...