G: Missä päin kotimaata haluisit käydä lomalla? :)

Tuli vaan tässä mieleen... Nyt kun on kesä kukkeimmillaan (hahhah ihanat on ollu kesäkelit :D) ja matkailukausi käy kuumana täällä meijän kulmilla, niin mikä on semmonen paikka tässä kotimaassa jossa työ hallusitte käydä lomalla? :)

15.7.2012
riu
riu

No me lähdetään Tampereelle, Ähtäriin, Tuuriin, Jyväskylään mm. reissaamaan...Jyväskylä ja Tre on mun mielestä kauniita kesäkaupunkeja järvineen tämmöiselle kuivan maan tallaajalle ;) Ja Punkaharju on upea maisemiltaan, ollaan joskus läpi ajettu. Samoin Savonlinna vaikutti leppoisalta mestalta ;)

16.7.2012
Myy76
Myy76

Minä haluisin Särkänniemeen niin että oltas siellä vaan kaksin miehen kanssa=)

16.7.2012
huiskutin
huiskutin

Saariston rengastie ja Suomenlinna.

15.7.2012
hookoo
hookoo

No jos sen täytyy olla kesällä, ni on oikeesti aika vaikee keksiä. :D Siis ku kaikki kaupungit on kauniita kesäsin ja aika mones paikkaa on tullu jo käytyyki. Mut ehkä valkkaisin sen Mummyn mainostaman Flowparkin Turussa. :) Vaikka Turus on muuten käyty kyllä, mut ei just siellä. :D

Helpommin keksin muihi vuodenaikoihi... Syksyl ruskan aikaa Lappii vaeltaa, ja ennen Joulua just sinne Rovaniemen Joulupukki maaha. Paitsi tietysti keväisin ei yhtään mihinkä Suomes. :D Mieluiten etelää, mut jos pakko olla Suomessa nii oman kodin seinien sisäpuolel ja koittaa selvitä hengissä. :D

15.7.2012
Sralla
Sralla

mie oon halunnu jo pienen ikuisuuden käyvä länsi-suomen turneella, niin että ajelis täältä ensin helsinkiin ja sieltä lähtis nousemaan rannikkoa pitkin pohjoiseen :)

15.7.2012
riu
riu

Me haluttais (ihan kahdestaan) jollekkin pikaviikonloppulomalle jonnekkin kunnon kesäkaupunkiin. Ihan vaan vaikka yks yö poissa tästä arjesta ja ihan vaan meidän kahdenkeskistä aikaa kiitos. :)

15.7.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...