korvikkeisiin siirtyminen??

ensinäkin, miksi tossa korvike purkissa lukee että pitää puhua neuvolassa korvikkeisiin siirtymisestä jos siis on terve lapsi eikä allergiaa suvussa niin mihin tarvin neuvolan luvan jos tiedän esim että ostan siirtymisvaiheessa kakkos korviketta ja kun en kumminkaan rytinällä siirry? ihan siis tulevaisuudessa kun alkaa korvikkeet varmaan kohta mutta ei vielä muutakin tähän yhteen yökylään tarvis.. ja kuten toisessa ketjussa kerroin niin mulla tulee pumppaamalla nykyään maitoa tosi vähän. vauva on kuitenkin tissillä tyytyväinen ja saa soseita lisäksi mutta kun pitäis vauva saada yökylään ja kun pullosta on helpompi juodakin niin tarvii vauva kerralla enemmän kun 40ml mitä saan tulemaan kun en halua että hoitaja joutuu kokoajan tappelemaan pullojen ja maitojeni kanssa niin voinko tämän reissun ajan antaa vauvalleni korviketta esim se oman maidon lisäksi jos kokeilen kotona ensin ettei tule mitään allergiaa tms, eli kaikki mene hyvin niin mihin tarvin neuvolan luvan.? kun saan sen 40ml/pussi lypsettyä niin vaikeaa se on lämmittää 2 tai 3 pussia jos vauva ei tarvikaan kun yhden kun ei voi tietää niin kun sitä ei uudestaan lämmittää enää niin menee tavallaan hukkaan ja jos taas yhden lämmittää kerralla ja vauva tarviikin enemmän niin alkaa kauhee huuto kun pitää odottaa uutta satsia vesihauteessa kun maha menee heti kovalle jos mikroon laittaa, niin helpompi ois vaan kaataa korviketta sekaan jos vauva huolii sitä ja korvike on niin helppo lämmittääkin vaan mikrossa :D

14.7.2012
AMP91
AMP91

oon jo alottanukin pumppaamisen ja siis itseasiassa ajatellut lantrata vedellä maitoa vähänkuin huijatakseni poikaa kun kyse on vaan yhdestä yöstä niin samapa se kun se kun vedestä ei ainakaan tule mitään ja vaan vähän laittaa =) ja oon ihan kotosalla sen ajan juhlimassa synttäreitä niin voin täälä pumpata sit viä jos tuntuu siltä =)

14.7.2012
AMP91
AMP91

poika kyllä osaa ongelmitta syödä pullosta kun on mun maitoo siitä saanut pumpattuna välillä =)

14.7.2012
AMP91
AMP91

onko teille joku korvikemerkki sopinut erityisesti, ja kumpi on parempaa jauhe vai neste ja miksi?? onko jotain muuta mitä kannattaa huomioida korvikkeisiin siirtymises? =) vauva menee siis viikon päästä ehkä hoitoon..

14.7.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...