saahaan pojasta korotettua vammaistukea ja tietty miun piti sitäkii itkee X)

Mielenkiintosta on tää erityisen lapsen äitinä oleminen... Mutta itku se vaan tuli, kun mie aattelin että ei se meijän poika nyt niin "vammanen" ole... JOs nyt ymmärrätte. No sen tiiän että Onnellinen ainakii ymmärtää :) Eniten mie kyllä säälin tuota poikaa, kun se jo kuitenkii tiedostaa että se ei puhu niin hyvin ku muut. Nyt kun se syksyllä aloittaa taas kiekkokoulun niin pitänee niille ohjaajille mainita varmaan että osaavat sitten suhtautua sen mukaan :) Juuh että ei sen kummemmin asiaa, kuhan vähän tilitin kun tuo on nyt niin mielen päällä :)

13.7.2012
riu
riu

no mie en koe meijän poikaa sairaaksikaan :) Nyt oli semmonen riemun hetki kun se sano sanan keittiö ihan selvästi :) Joo, mutta kaikenlaista tunnetta sitä mahtuu elämään erityisten lasten kanssa. Koko ajan kulkee alla semmonen stressi ja huoli lapsesta, milloin oppii puhumaan ja miltä tulevaisuus näyttää. Toisaalta kaikesta pienestäkin edistymisestä on ihan valtavan  onnellinen :) Niin ku nyt tuosta keittiö-sanasta :D

17.7.2012
riu
riu

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_288_2012_p.shtml

tuolla on asiaa tuosta nimenmuutoksesta jos jotakuta kiinnostaa lukea.

mä ajattelen asian niin, kun on kuin meillä (ja teilläkin riu) ettei oo vammainen vaan sairas...sama asia, ei se ihmisarvoa muuta mihinkään suuntaan oletko vammainen, sairas vai terve...ja meistä vanhemmista se lähtee mitä lapsillemme noista asioista esimerkillisesti näytämme ja opetamme.

15.7.2012
Boco
Boco

no eipä tuo poika sairaskaan ole, mutta ei se tosiaan kuulosta niin pahalta kuin vammaistuki. Päätöstä lukiessa tuli kyllä sellanen ylläminittu olo, tylyä luettavaa. Mutta näillä mennään, onneksi poika hyötyy kuitenkii valtavasti aurinkoisesta luonteestaan ja reippaudestaan :)

14.7.2012
riu
riu

Niin just, Jii!

En minäkään tajunnut, miksi etuuden nimike vaihdettiin. Nyt tuo ei ole niin hyvä.

14.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tsemppiä riulle!

Kelahan muutti tuota etuuden nimikettä muutama vuosi sitten vammaistueksi. Pitkäaikaissairaat lapset (esim. astma, diabetes) saa tuota samaa tukea, vaikka kumpikaan noista sairauksista ei ole vamma.

Aiemmin tuon etuuden nimike oli joku ihan muu, en edes muista mikä, mutta nimike ei viitannut vammaan millään tavalla.

14.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...