apua

pelottaa. nostin tyttöö jotenki väärin ja tuntuu kunnon vihlasu mahassa ja nyt on jomottanu sen jälkee. pitäiskö mun huolestuu ?? en haluu et salamatkustajalle käy mitään

13.7.2012
odevenks
odevenks

MursuMuru, käypä tuolla maaliskuun ryhmässä. Siellä on tiksakin. + muita.

Ode laittoi tästä omasta asiastaan oman aloituksen muutama päivä sitten.

Odelle voimia!

14.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

apua, ode! mie oon ollu libbesta liikaa erossa kun tällaisen salamatkustajan  olemassaolokin  on mulle aivan uutta tietoa! hei,kaikki varmasti hyvin, onneksi  olkoon:)

14.7.2012
Blanco
Blanco

Voihan sitä soittaa, mut mie aattelisin et raskausaikana lepo ois parasta lääkettä epämääräsiin juttuihin! Eli ennemmin kävisin potlojo ku lähtisin mihinkään päivystykseen, koska ei siellä mitään voida tehä kuitenka, muutako määrätä lepoa. :) Toivottavasti kaikki kunnossa!

13.7.2012
Sralla
Sralla

mulla töissä pojan aikaan ku oli paljon nostelua ni vihlo useestiki ja kovasti, todennäkösesti kohdun jotku kiinnikkeet, kannattimet mikskä niitä sanotaan venyy liikkeen mukana (tätä arvelivat neuvolassa), voipi tulla hyvinki herkästi mut soita ihmeessä päivystykseen jos kovin huolettaa, tuskin voi olla liian varovainen..

13.7.2012
ninnup
ninnup

Ite olen niin tarkka, että soittasin päivystykseen, ja jos yhtään kehottavat tulemaan, niin menisin kyllä näytille. Ilman kehottamistakin.

Ja neiti mukaan, päivystyksessä käynti ei jää kiinni lapsenvahdista. Evästä ja juotavaa mukaan, ja kolikoita, jos siellä on juoma/ruoka-automaatti.

13.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...