kokoajan huono-olo

elikkäs nyt kyselen onko muilla tälläistä että kokoajan on vähän huono-olo , aamulla varsinkin, sit menee vähän ohi ja tulee taas, sellanen ihmeellinen ällö olo...tosi inhottavaa kun pitäs ton poitsun kanssakin jotai kokoajan touhuta eikä oikee jaksais :( en muista että ekassa ois tällasta ollut.. ja olen varmaan rv 8 tai 9

12.7.2012
suhmura
suhmura

oho no juu ei mulla sentään noi rajuja ole ollut, hui toivottavavasti ei tulekkaan..

onko muita jolla pieni vauva ja huonot olot raskaudesta miten olette pärjänneet?

12.7.2012
suhmura
suhmura

Jos sun ei tartte oksentaa niin ole onnellinen siitä. Mulla oli viikosta 7 viikkon 12 että oksentelin aamuin illoin ja joskus ku pääsin töistä ja oksentelujen välillä oli äärettömän huono vointinen olo. siitä se sitten vähän helpottu niin että aamuoksentelut jäi vaan jäljelle ja ne hieman harveni sitten lähempänä 20 viikkoa olisko ollu joku 17-18 viikko. ja sitten sitä silloin tällöin aamulla(eli noin 5päivänä viikosta)oksentelua oli äitiyslomaan saakka. Ekassa raskaudessa ajattelin et jos tästä selviän mä en enää ikinä mutta ei menny kuin kaksi vuotta ku löysin itteni taas halailemasta posliinia ja taas lupasin ittelleni mut jotenki kummasti sitä on ruvennu ajattelemaan että kun olen kahdesta raskaudesta selvinny kaikkineen kauheuksineen niin miksei sitä vielä yhdestä, olenhan jo vanha konkari esim oksentamisessa=) ihmismieli on ihmeellinen!!!=)

Kokeile pahoinvointi rannekkeita niistä oli mulle apua siinä mieles että tossa toisessa raskaudessa ei ollu niitten kans sitä välipahoinvointia niin paljon. eikä ole kalliskaan kokeilu ku ne makso jonku 15 euroa ja netistä tilasin.

12.7.2012
myrmeli
myrmeli

mä kannan mukana aina jotain pastillia tai kovaa karkkipussia (esim turkinpippuri) ja napsin niitä kun vähänkin heikottaa.

12.7.2012
Boco
Boco

niimpä, sen on huomannut et tosi tarkkaa pitää syödä jos ei heti syö niin tulee huono-olo eikä voi syödä enää mitään..inhottavaa vaan kun ei saa mitään aikaseksi ja päivät menee vaa jotenkin ihan sumussa, no toivottavsti mullakin helpottais noilla viikoilla..

12.7.2012
suhmura
suhmura

tuttu tunne ja juurikin noilla viikoilla oli pahimmillaan. nyt on viikkoja 11+0 ja vajo viikon ollut jo parempi olo. ja kun muistaa syödä tasasen väliajoin ja nauttia vettä ja helteellä lisäksi kivennäisvettä.

12.7.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...