Kierukka pois, mitä tilalle?

Jjep, siinäpä se. Oon nyt päättäny otattaa kierukan pois kun se vaikuttaa negatiivisesti tähän meidän seksielämään (mun osalta kun sattuu jotenki typerästi, en oo varma onko kierukka mut näin uskon). Mutta mitä tilalle? Ennen raskautumista kiskoin Yasminelleja ja ne sopi kyllä hyvin. Mut mietin noita minipillereitä, niissä kai vielä vähemmän hormooneita? Tämä mamma kun ei tarttis yhtään lisää hormooneita, siksipä tuo kuparikierukkakin laitettiin aikoinaan.   Te muut hormonihirmut, mitä käytätte ehkäisynä? 8)

11.7.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Joo siis vahvasti oon sitä mieltä että Yasminellet takasin, mut ku suurin pelko niissä on se että paino nousee. Sillon kun lopetin pillerit niin tajusin siinä samassa että ahaa, tästä johtu JATKUVA, siis ihan oikeesti 24/7 kestävä makeenhimo. Aina oli kaapit täynnä herkkuja. Painoa oli tullu niinä 6v aikana reilu 10kg, mikä on todella paljon! Oon kuitenkin aina liikkunu ja pitäny peruskunnon hyvänä. Niin nyt kun on vihdoin kovaa kyytiä pääsemässä "ihanne"mittoihin, niin en millään haluaisi enkä tarttisi sitä +10kg..

11.7.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Kannattaisko sitten jatkaa niitä Yasminelleja jos kerran ovat sopineet. Tää sama kysymys mullakin on edessä tän raskauden jälkeen... Aiemmin mulla oli mirena hormonikierukka, mut se kyllä vei loputkin seksihalut. Enkä todellakaan ollut oma itseni sen kanssa vaan vaikutti kaikinpuolin mielialaani. Lisäksi se toi mulle iho-ongelmia joten siitä ei kyllä mulle jäänyt muuta positiivista kuvaa kuin menkkojen niukkuus. Mulla kun on vielä se ongelma et on sellainen epilepsialääkitys koko ajan et voi viedä tehon useimmista ehkäisyistä. Lääkityksen olen kyllä saanut luvan lopettaa kun ei oo vuosiin ollut mitään, mut en uskalla näin raskausaikana koittaa ilman. Ehkäpä raskauden jälkeen sit lopetan kun tulee ajankohtaiseksi pohtia tuota ehkäisyä. Se helpottaa sit varmaan jonkun verran valitsemista. Sen tiedän et milloinkaan mulle ei hormonikierukkaa tule.

11.7.2012
MiMMiSiSKO
MiMMiSiSKO
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...