Joukko painonpudotus ketju

Nonniin, eli tänne sitte kaikkien kilonkaristus kuulumiset viikoittain! :) Tai vaikka useamminkin jos halajaa sydäntään purkaa näytti se peilikuva niin jumalattoman seksikkäältä tai todella hirveeltä. :)

11.7.2012
RJ89
RJ89

Oisko toi rahka ihan vaan sitä, et se on täyttävää. Ja muistaakseni paljo protskuja. Mullaki riitti tuossa edellisellä viikolla parina päivänä lounaina vallan kivuttomasti kaksi ruisleipää ja puolen kilon rahkapurkki. Ja osa siitä rahkasta tuli takas kotioki ku en jaksanu syödä sitä kokonaan :D Siis varsinaista laihduttajan evästä kyllä jos ei tunge sokeria ihan kauheesti. Pitäsköhän munki kokeilla tota ehrmania jos se kerta on hyvää. Ingman vaatii mulla ainaki jotain makua. Sokrua en paljoo laittanu mut ei sitä sellasenaankaan syö.

Mulla paino jämähtäny 74 kiloon. Vaan enpä mä ole asian eteen tehnykään mitään. Mitä ny koittanu pienentää vatsalaukkua ettei tulis syötyä ihan järjettömästi.

14.2.2013
misukka
misukka

Nyt on yhteensä 6kk pudonnut 18kg :) Kun synnäriltä pääsin kotiin niin paino oli 73kg ja nyt se on jo 55,2kg.. niin huippua :) Koko vaatekaappi piti laittaa uusiksi kun kaikki entiset M koon vaatteet on liian isoja niin piti ostaa uusia S kokosia mitä oon viimeks käyttäny monia monia vuosia sitten.. Ei millään meinaa oma pää älytä tätä muutosta vieläkään.

13.2.2013
piia88
piia88

Mikille tsemit nyt näyttää sille tupakkiaskille että sie et enää polta.

Mulla paino on kummallinen jojo. Tuossa se yksi päivä oli jo mukavasti 74 ja seuraavana taas 76. Nyt näytti et arpo 72,5 ja 73 väliä. Voi kun tuo paino ny tippuis vähän lisää. Olis hyvä juttu se.

31.1.2013
misukka
misukka

Mun painooni ei ruuat ja juomat paljon hetkauta. Nyt ennen aamiaista paino oli ihan sama ko eilen heti päivällisen perästä :( Ei auta ku ruveta itteesä kiduttamaan. Pienentää ruokamääriä, lisätä kasviksia (en ole koskaan osannut syödä kasviksia) ja vähentää hiilareita. Ja sit lähtee liikkeelle.

16.1.2013
misukka
misukka

Mä liityn tänne painonkaristajiin. Nyt menee hermo tähän painoon. 76 kiloa. 74 mä oon vielä nippanappa sietänyt mutta nyt palaa käpy. Ihan hetkessä paino nousi tähän km:n jälkeen. Ensin ne kerätyt pari kiloa lähti kivasti pois mut nyt ne pirulaiset on tullu takasi. On vissiin alkanu herkut maistuu vähän liikaa...

Ihannepainosta en tiedä, lienis kai jossain 65 tienoilla mut mie oon tyytyväinen jos pääsisin vaikka lukemaan joka olis pienempi ku 70. Nyt mie siis kaipaan potkua persuksille, että ruppeen tälle asialle jotain tekemään.

Oon aina ollu huono liikkumaan omin päin, kaverin kanssa helpompaa. Nyt pitäis siis kaivaa lenkkikaveri jostain esille. Ja ylipäätään, et saan nostettua perseeni sohvasta ylös. Sekin voisi auttaa asiaan.

16.1.2013
misukka
misukka

En minä tuohon 60kg kiloon jääny vaan nyt on paino pudonnu 57,3kg :) ja kokoa 34 olevat vaatteet menee päälle.. Jouluna lihoin kilon mutta nyt sain sen jo pois joten suunta on vaan alaspäin :) yhteensä 16 kiloa on pudonnu 5kk aikana..

30.12.2012
piia88
piia88

Minnekkä kaikki on kadonnut??

29.12.2012
piia88
piia88

JEEEEEEEEE nyt on pudonnut -13kg :) Paino oli aamulla 60,5kg.. Vaikka sorruin viikonloppuna herkutteluun mitä en yleensä todellakaan harrasta niin siltikin paino on pudonnut kokoajan vaan huippua :) ja nyt meni 36 numeron housutkin jo jalkaan :)

5.11.2012
piia88
piia88

Mulle taas sopi se että lisäsin liikuntaa ja pienensin herkkumäärää..painoa tippui sellanen 300-500g viikossa vaikka söin aika vapaasti..ja paino on pysyny poissa=)

Mä oon huomannu että ne päivät kun en paljon liiku iskee heti sellainen herkkuhimo..sit kun liikkuu ei tee herkkuja niin mieli=)

27.10.2012
huiskutin
huiskutin

Ite huomasin oman painonpudotusurakkani aikana että tärkeintä on se, mitä suuhunsa laittaa. Ei mulla niinkään se liikunta vaikuttanut mitään.

Viime kevään aikana tammikuusta-huhtikuuhun pudotin -13kg eli 78kilosta 65kg. Ainakin toistaiseksi kilot on pysyny kurissa, mutta kyllä mulle aika-ajoin karkit sun muut maistuu :) Mutta nopeakin pudotus onnistuu, vaikken ikinä uskonut tuohon pääseväni. Alkujaan tavoite mulla oli 60kg. Mutta noh, ehkä joskus sitte.

27.10.2012
mandarin88
mandarin88

Jes tänään aamulla kävin painon katsomassa niin nyt oli 61,7kg :) onneks suunta on kokoajan alaspäin vaikka viikonloppuna olikin juhlat ja söin herkkuja mitä en yleensä tee.. :) Nyt siis yhteensä 4kk paino pudonnut -12kg..

22.10.2012
piia88
piia88

Ei se oo niin hurjaa ja ikävää miltä kuulostaa :) tähänkun tottuu niin menee jo ihan rutiinilla sen enempää ajattelematta ja ei tee edes mieli enää herkkuja kun niitä ei vähään aikaan syö. Ja ite ajattelen asian niin että haluanko syödä herkkuja vai liikkua ja saada sellasen vartalon missä mun on hyvä olla ja oon tyytyväinen itseeni kun katon peiliin eikä joka kerta itketä ja masenna kun näkee oman vartalon.. se ajatus kannustaa minua edelleenkin kun liikunta tökkii tai muuten vaan ei jaksais :)

19.10.2012
piia88
piia88

kiitti :) oon kyllä ihan hirveesti vaivaa nähnyt tuon pudotuksen enteen. Ja katon painon joka aamu että jos yhtään näyttää että paino meinaa nousta niin lisään reilusti liikuntaa ja tarkastan syömiset uudelleen niin saan heti ongelmasta kiinni jos meinaa lihomisen puolelle mennä. Ja en pidä mitään herkku päiviä että enintään 1 kerran viikossa syön esim: 2 palaa suklaata tai yhden letun/keksin mutta en muuten viikolla herkkuja syö yhtään. Ja liikun päivässä 3 lenkkiä ja kaikki kestää 30-50min kerralla.. Ja lenkille meen vaunujen ja isomman lapsen sekä koiran kanssa oli keli mikä tahansa, nytkin sataa vettä aikas reippaasti mutta sadevaatteet vaan päälle ja pihalle :) ei auta keksiä tekosyitä ja lepsuilla liikunnasta jos haluaa laihtua sen oon oppinu.

19.10.2012
piia88
piia88

paino oli taas hieman pudonnu ja nyt oli 62,3 kg :) senttejä on lähteny paljon pois ja ennen vaatekoko oli 40 niin nyt se on 36-38 jes :) ja paino siis on tippunu nyt 4kk aikana 11 kiloa pelkällä liikunnalla ja syömisen tarkkailulla..

18.10.2012
piia88
piia88

JEE JONNA ! :) Hianoa ! :) Ootko mittaillu senttejä ollenkaan? Luulis senteissäkin tollanen näkymän. ;)

17.10.2012
RJ89
RJ89

Hoihoi!

Mulla oli maanantaina puntaripäivä ja sama lukema (63.7) kun viime viikollakin. Ihme sinänsä, oon syöny ihan mitä sattuu nyt kun ei oo varaa tehdä kahta ruokaa.. :o Mutta näillä mennään, nyt siis vaan liikun hyvin ahkerasti ja vältän napostelua niin katotaan kuinka pysyy paino kuosissa. :)

Onneks meille ei oo vielä tullu mitään ihan kamalaa syyslunssaa! Mut nyt varmasti tulee kun sen "ääneen" sanoin. :D

17.10.2012
RJ89
RJ89

Jeee aamulla kävin vaakalla niin näytti -800g :) eli nyt paino on 62,5kg.. :) eilen innostun kävelemään vaunujen kanssa 10km reippaan lenkin ja illalla kävin vielä 40min reipasta kävelyä koiran kanssa.. Ja ostin muutes juoksumaton ja on ihan huippu vehe kun on kurjat ilmat pihalla :)

10.10.2012
piia88
piia88

Pyyh ja paahh.. Täälä oli eilen puntaripäivä ja +1,7kg näytti. Hiphip huraa.. :D Tokikin uskon tossa olevan nesteitä aika paljon, mun lauantain herkkupäivä venyi vähä sunnuntaillekkin. Ja vähän tällekkin päivälle.... Ärsyttävää. :/ Niin ja maanantaina oli senttipäiväkin, navasta oli lähteny pari senttiä ja äässistä sentti. Nyt siis ollaan ilmeisesti siinä vaiheessa kun ei paljon enää syömiset yksin auta, vaan pitäis nostaa perse soffalta. :D Senpä olen tehnytkin, oon käyny jopa kahtena päivänä lenkillä. 8) Josko toi tyyppi nukkuis tuola pihalla paremmin kun sisällä.. Kun ei pahemmin oo muita vaihtoehtoja tohon lenkkeilyyn. :)

9.10.2012
RJ89
RJ89

Jeeee nyt on lähteny tasan 10 kiloa pois 3,5kk :) painoa on nyt 63,3kg mutta haluan saada vielä 3-4 kiloa pois niin olen tyytyväinen.. kyllä syömisten tarkkailu ja kunnon tehokas liikunta vaan auttaa :)

5.10.2012
piia88
piia88

Riiika, vhh:han ei ole hiilihydraatiton vaan vähähiilihydraattinen ruokavalio. Jos söisin vain lihaa niin sitten olisin hiilarittomalla.. :) Mä tähän painonhallinta kategoriaan just joku aika sitten alotin ketjun mihin sis vaan linkitin mun ruokapäiväkirjan Karppaus.Infosta, että sieltä saa käydä lukasemassa. :) Alkuun söin kaalilaatikon et pääsee hyvään alkuun, sit oon syöny vähä kanaa ja wokkia ja uunimakkaraa ja sellasta. :) Aamupalaksi kun syö munakkaan ja juo vaan yhden kupin kahvia puolella desillä maitoa niin jää paljon varaa loppupäiväksi. :)

pelargoni, hianoa! :) Varmasti tuntuu hyvältä kun tiedät että oot vähä hötkyilly. :)

Mmmhh, mullekkin kelpais muuten Baileys-kakku! Mut taidan viikon päästä lauantaina hiilaripäivänä tyytyä vehnäpaahtoon ja Nikiin, NAM NAM ! 8D

28.9.2012
RJ89
RJ89

Riiika, kyllä niitä äkkiä keksii mitä syödä. :) Mulla alkaa nää mun mini hh ruuat tulemaan korvista pian pihalle.. Ei tiukkaa ketoosia jaksa kyllä kun tän pari viikkoa kerrallaan, eikä onneks oo tarvekkaan. :) Ja Karppaus.Infosta saa hyviä vinkkejä, sielä on ihan oma se reseptisivukin. :)

pelargoni, voi sinnuu! :/ Ens viikolla sitten! :)

27.9.2012
RJ89
RJ89

Santtuli, vau! Hyvä saldo viikolle! :)

Ja joo, sen takia mä vähä niinkun sen laitoinkin, kun mä muistan ite sillon kun vuosi sitten mietin et alottasko vai ei, niin oli tosi vaikee alottaa kun ei tienny mitä syödä.. :o Sit mä luin tovin noita kokeneempien päikkyjä ja siitä se lähti. Olihan se vähän hakemista alkuun, mut nyt se sujuu jo hakematta. ;b Ja nythän noi mun hiilarit on sielä pyöreesti 20g/pv, mut ens viikolla nostan niin tulee vähä monipuolisempaa ruokaa. :)

27.9.2012
RJ89
RJ89

Jonna! Se on upeeta mahtavaa! Ja varmasti superhyvä fiilis!? :) Mä muistan kun ite ängin (kirjaimellisesti) sormuksen viikko synnytyksen jälkeen sormeen.. Voin kertoa et teki kipeetä, eikä sitä saanu pois toviin. Nyt hölskyy, pitäis mennä pienentämään, jos pienentävät kun on tommonen vähä erikoisempi.. :o

24.9.2012
RJ89
RJ89

Niin justiin. No sit mäki olisin päästäny toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. :) 

Munkin pitäis laittaa puhelin piuhalla kiinni koneeseen niin sais uutta musiikkia sinne.. Oon ladannu koneen täyteen kaikkea jeejee musiikkia, mut puhelimeen oon siirtäny viimeks varmaan vuosi sitte, on vähä kuluneita noi jo.. :D

24.9.2012
RJ89
RJ89

Niin ja lisään vielä että onhan tossa varmaan puolet nesteitä, mutta ihan hyvin sai silti käyntiin taas tän homman. Vielä viikko tiukka ketoilua ja sit höllään hiilarit jonnekkin 30-35 kieppeille. Nyt hh on siis 15-23g/pv.

24.9.2012
RJ89
RJ89

Santtuli, kiitos. :

Ja aika törkeetä kyllä sanoa noin suoraan että pitäis pitää parempaa huolta ettei lisää liho.. :o Mä saattaisin päästellä ympäri korvien. :D Ja purkautumistahan varten tämä ketju onkin. ;b

24.9.2012
RJ89
RJ89

Seinäjoella puntaripäivä. Tiukka ketoilu kannatti, viikon saldo -3.4kg. Pelkällä ruokavaliolla siis.

Mitenkäs muiden mammojen elämä luistaa? 8)

24.9.2012
RJ89
RJ89

Mulla on Google Chrome ja hyvin on pelittäny. Btw siis. :b

21.9.2012
RJ89
RJ89

Hyvä Santtuli ja pelargoni! 8) Täälä eletään ketoosissa ja kärsitään ketoosipääkivusta mikä on muuten yhtä helvettiä kun ei mikään nappi auta. Noh, ehkä tänään helpottaa kun on jo viides päivä. :) Olo on mitä kevyin ja peilikuva on huomattavasti pienempi kuin viime viikolla, on siis tainnut paisumukset kadota. ;b

21.9.2012
RJ89
RJ89

Metalli, tervetuloa takaisin! :

Ugh, mulla on nyt niin sata lasissa tän touhun kanssa! Ukko lähti poikkeuksellisesti vasta nyt illalla töihin niin pakkasin sen mukaan kaikki herkut kaapista ja lauantaiset pastasalaatin loput iltapalaksi hotellille.

Tein tänään pitkästä aikaa kaalilaatikkoa ilman riisiä evääksi, saa kunnon lähdön tähän karppaustouhuun! Ja helvetti, mittasin aamukahviin puolen desin mitalla maidon ettei vaan tuu liikaa, juon nimittäin maitoa kahvilla, en kahvia maidolla.. :D Ny veretähän mamma ketoosiin !

17.9.2012
RJ89
RJ89

ei oo täälläkään edennyt tämä laihdutus toivotulla tavalla :/ aamulla vaaka näytti 65,4..  raivostuttavaa kun ei putoa vaikka miten vahtaa syömisiä ja liikkuu paljon. tekis mieli vaan iskee hanskat tiskiin ja lopettaa koko homma :/ kiukuttaa tämä jatkuva näläntunne vaikka 5min sitte olis syöny..

17.9.2012
piia88
piia88

No jösses! Puntarissa lukema 66,4kg, eli aivan liian paljon plussaa viikossa (n. 2kg)! Mutta kuten jo aiemmin ilmotin niin nyt alkaa tohina ilman mitään muttia.

17.9.2012
RJ89
RJ89

Riiika, käytkö vaa'alla siis monta kertaa peräjälkeen ja tulee aina eri luku? Ei se vaaka sekoile välttis, meillä tekee ihan samaa. Mä oon oppinu et turhaa siinä ravaa kattomas onko paino sama kun 5min sitten, kun ei se ole. Käyn siis kerran ja se saa viikoksi riittää. :b

Ääh, mä oon niin luovuttanu tän viikon osalta jo maanantaina, aivan masentaa. Koko viikon syöny mitä sattuu. :/ Mutta maanantaina alkaa kova kuuri enkä salli yhtään mitään, EN YHTÄÄN MITÄÄN. Nyt kun oon saallinu sen yhden niin tottakai sitä ajattelee että ei kaks haittaa ja kas, eilen vedin aamulla levyn uutta Maraboun valkosuklaata, oli muuten hyvää, suosittelen. :D Mutta maanantaina alan pitämään ruokapäiväkirjaa, siis todella tarkkaa ja heti ku on tilillä varaa (oliskohan nyt...?) niin liityn karppaus.infon Kultakaloihin (maksaa hurjat 15e/6kk) niin näkee tasan tarkkaan mitä syö. Kun se on ehkä se mun ongelma et arvioin vaan hiilarit, niin ei tuu niin tarkkaa tietoa. Ja sit sielä näkee kaiken muunkin kun vaan hiilarit. Josko siitä sais uutta pontta tähän hommaan?

Mä tykkään käydä ihan yksikseni lenkillä. Kyllä mä tykkään tietty jonkun kaverinkin kanssa käydä ja käytiin pitkän aikaa kun asuttiin vanhassa kodissa niin naapurin mamman kans (niillä meidän poikaa 3vk vanhempi poika) vaunulenkillä ja olihan se yli kivaa vaihtelua yksin menolle. Mut sit taas toisaalta tykkään laittaa napit korville ja nauraa räkättää yksikseni YleX:n touhuille.. :D

14.9.2012
RJ89
RJ89

Noh, karppaus. Ei ole lihansyöntiä, kasvissyöjä voi ihan hyvin olla karppaaja. Mun ruuista lihaa on ihan sama määrä kun aina ennenkin, pastan/perunan/riisin/yms. oon korvannu sit kasviksilla (tai lisäprotskulla) ja raejuustolla/aamu- ja iltapalalla jukulla.

Karppaustakin on niin montaa eri sorttia ja mikään ei voi sopia kaikille.

10.9.2012
RJ89
RJ89

kiitos avusta,täytyy yrittää tuolla ruoka ohjeella :) karppasin aikasemmin noin vajaan vuoden ja paino putos silloin helposti reilut 7kiloa mutta olin kokoajan hirveen väsyny ja kiukkunen niin mies pakotti lopettamaan sen kun ei jaksanu kattoo minua :D nyt on siis yritettävä jollain muulla tavalla ja mulla on aina painon pudotus ollu hirveen vaikeaa kun ei tipu niin millään :/ jos oon lisänny kasviksia niin oon myös liikkunu enemmän mutta ei auta ei.. Enempää liikuntaa en voi lisätä kun jalat ja selkä ei kestä kun niissä on kroonista vikaa mistä oon joskus aikasemmin puhunukkin.. ja täällä maalla ei uimahalleja/kuntosaleja ole kun yli 22km päässä :/

10.9.2012
piia88
piia88

piia, no justiin saleilla noi personal trainerit tekee myös valiomuutoksia asiakkaan tavoitteiden mukaan, mut niinkun sanoit niin matkaa tulee.. :/ Ja tietty on ravitsemusterapeutit, mut en tiedä kuuluuko niiden työnkuvaan laihduttavan ihmisen ruokavaliosysteemit? Mut jos lisäät niitä kasviksia, niin liikutko sit suhteessa myös enemmän?

Toi piian tarinointi on yks syy siihen miks mä karppaan. Mulla ei paino tipu jos vaan vahtaan kaloreita ja yritän liikkua enemmän. Yritin sitä kuukauden päivät ennen karppausta, mut tuloksia ei tullut ja kuulun ihmisiin "heti kaikki mulle nyt". :)

 

Mutta mutta, viikon syömiset näkyy taas puntarilla, mutta ei niin pahasti kun olisin luullut. Vain +400g viikossa, mikä on todella vähän kun kattoo mitä söin.. :D Tänään myös mittailin kuukauden mitat ja samana pysyny paitsi napaan sentti lisää, hurjaa. Eikä tämäkään ihme, koko kuukauden oon niin repsahdellu. :/ Mutta nyt ens viikolla alkaa kova kuuri, oon helvetti jouluun asti herkuitta yms! :D Miksi ens viikolla? Meillä on lauantaina tuparit niin tulis taas typerä katkos. Mutta siis kyllä mä silti syön oman valioni mukaan tämän viikon enkä makeaa syö ollenkaan. Ja sit ens viikolla en ressaa mistään liikkumisjutuista vaan otan nyt ensin kunnon niska-perseotteen ton syömisen kans, katotaan sit sitä liikkumista kun on saatu toi asia taas kunnolla reilaan. Yhtään ei saisi hötkyillä jos haluaa niitä tuloksia, se yks herkku kun nostaa hiilarit aivan kattoon ja sit on ketoosit mäessä ja lähtöruutu jälleen alla.

10.9.2012
RJ89
RJ89

Tiedän kyllä että syön vähän mutta heti kun lisään ruokaa esim kasviksia tai muuta niin samantien paino nousee :( Että en tiedä mitä muuta voin enää tehdä kun syödä vähän ja liikkua paljon. Tietääkö kukaan mistä vois kysyä apua ruokavalion ja liikunta ohjelman tekoon mikä pudottaisi painoa?? Täällä maalla on niin pitkämatka minnekkään kuntosaleille tai muualle. Eikä ole hirveästi rahaa maksaa kenellekkään kuka voisi auttaa enempi joten pakko on vaan yksin yrittää tehä jotain. 8 kiloa pitäisi vielä pois saada mutta en tiiä miten ne loput lähtis kun nyt jo niin tiukille pitää vetää ja hitaasti tippuu..

10.9.2012
piia88
piia88

Ha, täälä mamma veti just Kotipizzaa, Alla Pollo, oli hyvää kiitos vain. Nyt korkkaan valkosuklaan. Eli hienostihan tämä menee, painoa nostaessa. :D Mulla on tää koko viikko menny niin päin hevon persettä että oon luovuttanu. :D Mut ihan ruuan ruuan ja leivät sun muut oon pitäny tossa omassa valiossa, mut eipä se paljon auta kun herkuttelee ja hiilarit pomppii jo yhdellä herkulla HYVIN paljon yli mun rajan.. Noh, ehkä ens viikko parempi viikko. Ehkä.

7.9.2012
RJ89
RJ89

jeiii -6kg on nyt lähteny synnytyksen jälkeen pois +lisäks kaikki mitkä jäi synnärille jo :) vauva on nyt 3kk.. vielä toki olis 5kiloa pudotettavaa mutta kuitenkin oon jo tuosta ilonen,paino on nyt 66kg.. hirveesti vaan joutunu tuonkin eteen vaivaa näkemään,oon punninnut kaikki ruuat mitä syön ettei tule ylimääräistä vedettyä ja oon pitäny rajan 1000 kaloria päivässä enkä syo 21.00 jälkeen enää yhtään mitään vaikka valvosinkin miten myöhään tahansa.. sekä hölkänny,käyny vaunulenkillä 3 kertaa päivässä ja zumbannu iltasin kun on ollu aikaa ja energiaa.. :)

5.9.2012
piia88
piia88

Riiika, siis ei toi oo (enää) meidän normaali yö, en osaa yhtään sanoa mikä oli. Viime yön nukku kuitenkin ihan hyvin ilman lääkitystä ja ihme temppuja.. Kunhan nyt vaan vidduili äiteelle. :D

JoNNa! Upeeta! Mahtavaa! 8)

5.9.2012
RJ89
RJ89

Avautumista.

Mulla oli tänään ihan hirvee päivä. Pieni mies on valvottanu koko yön ja lopulta 5:50 iskin Buranat tupiin ja otin mun viereen nukkumaan aamuun. Nousin sitten todellakin väärällä jalalla, välillä tuntuu että tipuin sängystä. Aamusta asti päivä menny siis aivan päin emätintä, potenssiin sata! Lounasta kun olin laittamas ukolle niin se vaan teki kaiken just niinkun aina kielletään ja kapus lipaston päälle hakemaan DVD hyllystä. Aikani sit sitä kielsin ja nostelin pois sohvalta lipaston vierestä ja sit palo käpy ja tyhjäsin melkein koko helvetin hyllyn niistä leffoista, tossa ne on nyt keittiön pöydällä n. 200 leffaa. No sit sain rauhan tehdä sen ruuan ja sain annettua sen ja sit tein itelleni ruuan ja olin saanu haarukallisen suuhun kun kuulu ensin kun tippu DVD kotelo ja laskin jo haarukan et nousen kattomaan, noh, tuli kiire, jätkä tippu siitä helvetin lipaston päältä naamallensa alas. VOI KRISTUS MÄ KIROSIN JA ITKIN JA YRITIN SIINÄ LOHDUTTAA TOISTA! Sain sit syötyä, jätkä sylis, ei antanu laskea mihinkään. Sit koin parhaakseni mennä herran kans päikkäreille meidän sänkyyn, nukuttiin pari tuntia. Ah. Koko päivän toi ipana on vaan kitissy ja vikissy ja tehny kaiken just niinkun ei tarttisi, ilmeisesti tienny että mammalla on vähä huono päivä. Sit lähdettiin käymäs päivällisen jälkeen leikkiskällä, täälä on ollu yli hieno päivä koko päivän. Päästiin keinuun niin alko piskottelemaan. MITÄ PAHAA MÄ OON MAAILMALLE TEHNY, mä mietin. :D Noh odoteltiin kunnon sade ennen kun polkastiin takasin kotiin. Kotona pestiin kakkapylly ja KAS jätkä riehu oikein kunnolla pesuoperaation ja löi päänsä kaappiin lavuaarin vieressä. Ja taas mä kärsin. Ja kaiken lisäksi oon potenu hirveetä ahdistumista ja pahaa oloa (kutsutaan myös morkkikseksi) kun hajotin kameran lauantaina. Ukko siis osti sen mulle torstaina synttärilahjaksi ja mä hajotin sen heti. Kävin sit tuskissani ostamas samanlaisen uuden kun huolto olis tullu kalliimaks, mut sen takia en nyt tietä mitä me syödään seuraavat puoltoista viikkoa.

Tästä kaikesta johtuen oon syöny aivan helvetisti anopin tuomia suklaita ja triplasuklaajätski oli myös todella hyvää lohtuevästä. Tässä sen taas näki että tämä mamma on todellakin lohtusyömäri, kaikki menee päin vidua ja mä syön kaiken mikä irti lähtee kaapista.

Kiitos ja anteeksi.

4.9.2012
RJ89
RJ89

Plaah, +200g. Mutta tokkopa tuo ihme, olihan sen verran railakas lauantai ja sunnuntaina piti vähä saada limpparia ja sipsua, en olis selvinny muuten hengissä. :D

Huomenna sit paluu arkeen, tää päivä menee vielä palautuessa lauantain joraamisesta, on meinaan jokaikinen lihas niin juntturas kun olla ja voi, huomaa et on ollu kovat jamit.. Vielä ku muistais jotain. Helvetti. :D

3.9.2012
RJ89
RJ89

Joo punnituspäivä, tällä mammalla on maanantaina punnitus. Hyvä alkaa uus viikko aina sillä että aamulla kapuaa puntarille koiranpissatuslenkin jälkeen. :)

Täälä viikko menny miten menny, ennen kun ukko tuli kotiin niin meni tosi hyvin, joka päivä rivakka lenkki rattaitten ja karvakasan kans ja vielä hyppynarutreenit + lihaskunto illalla kun saa minimiehen unille. Mut sit ku ukko tuli kotiin (no olihan sillon mun synttäritkin) niin vähä herkuttelin, ehkä ennemminkin syynä ne synttärit kun ukon kotiinpaluu.. :D Tänään oon syöny ihan mun normaalisti ja huomenna taas löysätään kun lähdetään tyttösten kanssa humpalle. Sunnuntaina sit krapulaan kivennäisvettä ja karppipitsaa, nam nam. :b

Olipas muuten järkkyä! Hyvällä tavalla, kävin kirpparilla tänään ja kokeilin D&G farkkuja mitkä oli melkein uudet. JA NIIDEN KOKO OLI 28! JA NE OLI ISOT ! Mulla siis H&M housuissa nyt menossa 29/34 ja noi oli 28/34 :o UPEETA MAHTAVAA ! :D

31.8.2012
RJ89
RJ89

Hihii, kettu kiittää. ;b

Se on kyl oikeesti sokerihiiren ylepydenaihe jos pystyy kieltäytymään herkuista yms. kun toinen mässyttää vieressä! Ite en aina pysty, mutta nyt oon niin tiukan otteen saanu niskavilloista että ajattelin ukon riisisuklaan olla tuola kaapissa. ;b Helvetti, mä sanoin sille että ottaa sen mukaansa kun lähti aamulla taas reissuun, mut sielä se on kummittelemas. :E

Loppuviikosta sitte vähä juhlin, tulee taas torstaina yks vuosi lisää vuosirenkaisiin. :) Teen lauantaina karppipitsan ja vedän sitä intopiukeena krapulaani sunnuntaina, omn omn. Ja tietty juomapuoli hoituu Kevyt Karplolla ja valkoviinillä, niinkun hienot naiset konsanaan. ;b Ja juodut hiilarit kulutetaan tanssilattialla, ofkoorse. Selvät on sävelet, enää puuttuu se lauantai. ;D

27.8.2012
RJ89
RJ89

Ah, punnituspäivä Seinäjoella! Keli on mitä paskin, ihan niinkun keskikesä olis muuttunu melkein talveksi. Kylmä ku Siperias ja vettäki tulis varmaan pian kun kuuluisan Esterin perseestä.

MUTTA SE EI HAITTAA! 8) Tänään puntarissa lukema 64.0kg eli -1,6kg viikkoon lähestulkoon pelkällä ruokavaliolla!

27.8.2012
RJ89
RJ89

No mutta hei, hiljaa hyvä tulee. :)

Ja Riiika, mulla on samat oksetusfiilikset itseni suhteen aika ajoin, ja varsinkin sohvalla löhötessä. :D Sit kun siinä hetken katselee vararengasta niin saa kyllä aika hyvän virtapiikin ja vois juosta vaikka maratoonin. :D

Ugh, mä meinasin alkuun että tänään jo uskaltaisin lenkille, mut vielä on vähä sellanen fiilis et jos tästä nyt lähden, niin kuolen. Eli ehkä jätän sen huomiselle, jos uskallan. Mut viimeistään maanantaina sit jatkuu, oli kunto mikä hyvänsä! Kattotahan kuinka mamman käy puntarilla kun ei oo liikkunu kun yhden päivän tällä viikolla, ruokavaliosta oon kyllä pitäny tosihyvin kiinni ja oon jumalauta ylypiä ittestäni! Kipeenä (ja on muuten menkatkin samaan syssyyn) kun yleensä tulee lohtusyötyä vaikka mitä.. :E Mutta nyt oon pitäny pintani. :)

25.8.2012
RJ89
RJ89

Hyvä pelargoni! :) Täälä pitäis mamman ehkä jaksaa mennä lääkäriin, tutuus että on poskissa tämä homma. Mut en jaksa. :D Onneks jos se on poskissa niin menee kyllä ohi ilman antibioottiakin. ;b

24.8.2012
RJ89
RJ89

Hyvä beibi! 8)

Riiikan kysymykseen ruokavaliosta, mä oon karpannut joulukuun alusta asti. Sillä suurin osa painosta on tippunut kun en oo kuitenkaan liikkunu juuri ollenkaan, 30-60min vaunulenkki vaan päivään. Nyt toki oon ruvennu liikkumaan enemmän kun valitettavasti pelkällä ruokavalion muutoksella ei kiinteydy. :) Eipä tässä noita kiloja tarttekkaan enää lähteä, mut senttejä sitäkin enemmän. ;b

23.8.2012
RJ89
RJ89

Täälä suunnalla ei niin hyvin, flunssan pukkas. Ei tää oo ku pieni lenssu, mut joskus ollu niinkin idiootti että silti reenannu vaikka henki ei kulje ja siitähän ei yhtään mitään hyvää seuraa (sillon tuli poskiontelon- ja keuhkoputkentulehdukset yhtäaikaa, oli melkein jo otsassa kun en ymmärtänyt lääkäriin ajoissa mennä). Tästä oppineena siis ihan sängyn omana (pyh ja pah) niin kauan että menee ohi. Ärsyttää vaan kun just sai itteensä hyvin niskasta kiinni, ei oo repsahtanu eikä mitään ja jaksanu liikkuaki tosi paljon, niin sit tämä. Kiitos taas nii! :D

22.8.2012
RJ89
RJ89

Plah. Puntari näytti 65,6kg, eli 1,2kg plussalla. Taas tietää vetäneensä mitä sattuu koko viikon.

Noh, tämähän tietää vain kidutusta tämän viikon osalta että päästäis taas plussalle, tai siis miinukselle. ;b Voin muuten kertoa että on aika rankkaa viikon lorvailun jälkeen hyppiä narun kans niinku sillon ennen sitä lorviviikkoa.. :D Huomenna ei pääse sängystä ylös.

20.8.2012
RJ89
RJ89

Jonna, MAHTAVUUTTA ! 8)

Ugh, mua taas hirvittää toi huomisaamun puntarille kapuaminen.. Koko viikon kiskonu enenmmän tai vähemmän kaikkea muuta ku tarttis. Mut huomenna alkaa kova kuuri ja kestää kuukauden. Kipasen kromipillereitäkin tosta naapurista jos ne vaikka vähä hillittis tota makeenhimoa. :) Vai oliko se kromi? Enivei, se mikä auttaa makeannälkään. :D

19.8.2012
RJ89
RJ89

nakerotti, nää hinkit ei pahemmin muutenkaan hytky ja heilu. :D Mutta kaippa pienillekkin tisseille se tuki on tärkee asia. Pitää väh tsuumailla noita jos löytäis sopuhintaan jotkut oikeen merkkimerkit ja sit ostaa siihen rinnalle jotkus vaikka sieltä H&M ja kattoa miten muijan käy.

Ja mä kans mietin koko edellisen viikon läpi jos tippuu paino vaan jonkun 200g, että mitä oon syöny, syöny liikaa ja jättäny syömättä ja sama liikkumisen kans, miten oon liikkunu, oonko liikkunu liikaa (ja sit liian vähän hh päälle) vai mitä mitä. Se on muuten aika raastavaa. :E Mutta näin on menty joulukuusta asti..

18.8.2012
RJ89
RJ89

pelargoni, hyvä kehua kun ei oo vertailukohtia! ;b Täytyypä sellaset käydä kipasemas, tais olla tarjouksessaki tossa meidän putiikissa. :D Niinkun se kymppi nyt paljon painais, mut silti. :b

18.8.2012
RJ89
RJ89

Mä kuulun kans niihin joita se -200g vaan lisää tehoa ja intoa. :) Mut jos se tulos on oikeesti vaan sen -200g, niin sit kyl kuritan itteeni koko seuraavan viikon.. Mutta silti. :)

Ja voih, munki pitäis laittaa rahaa tähän systeemiin. Kaikkee muuta oikeestaan löytyy, muttei ainoitakaan urheiluliivejä! Haloo, oon käyny 5v salilla, harrastanu tanssia ja futista koko ikäni ja nyt aikuisiällä kun kaks jälkimmäistä on jääny aikoja sitte niin oon käyny lenkillä yms, enkä silti omista urheiluliivejä.. :E

Mut onkos muut huomannu laadussa eroja noissa liiveissä? Siis pitääkö niitten olla jotain Umbroa, Nikeä yms. vai onko H&M ja muut halpaketjut ihan yhtä päteviä?

17.8.2012
RJ89
RJ89

Juhuu, mamma aivan unhoitti eilen ilmoitella esitymistä. Painoa oli 64,4kg eli ömm, -500g. Ja eilen oli myös kuukausittainen mittanauhan kanssa heilumis päivä. RY 88 (ei muutosta, onneksi), NAPA 92 (kk sitten 95) ja LA 94 (kk sitten 96). Eli jotain on tapahtunut, onneksi! :D

14.8.2012
RJ89
RJ89

Mummy, pitääpä muuten kokeilla tota melomista, mä just kelasin tänään kun jostain aivohalvaussyistä katoin jotain olympialaissysteemiä telkusta että voi melominenhan se olis huippua tolle mahan seudulle. :D

Ja Tipu, pitää totakin kokeilla! Kuulostaa ihan mun jutulta. :

Kävin muuten hakemas uuden narun eilen. Muovisen, kun se eka oli sellanen "kankainen", eli ties mitä matskua. Mut helevetti ku pyörii sat kertaa paremmin toi muovinen kun on vähä painavempi, nyt on se liikekki oikee millä sitä narua pyörittää, ei tartte meinaan kun rannetta kääntää puolirinkiä niin menee pari kierrosta. Eikä sotkeennu jalkoihin jatkuvasti. :) Hyvä ostos siis! 8) Nyt alkaa jalatki olla mukana tossa hyppimisessä, meinas varsinki oikee pohje lyödä ihan lukkoon vaikka miten venytteli, mut nyt ei oo mikään ja oon tänään hyppiny ja just kävin rakin kans kiertämäs reilu vitosen + kilsa juosten.

10.8.2012
RJ89
RJ89

Noi linkin liikkeet varmaa tosi tehokkaita mut tarkotin ihan vaan et seistään suorana ja kohotetaan kädet ylös suoriksi ja pidetään se asento mutta taivutetaan ylävartaloa vyötärön kohdalta vasemmalle ja oikealle tasaiseen tahtiin vuorotellen.

10.8.2012
Tipu2010
Tipu2010

en ole lukenut kaikkia kommentteja et onko tätä mainittu mut siskolta kuulin miten saa vyötärön ja lantion kurvit kuntoon eli jenkkikset pois. (siskoani katsoessa uskon sen kyllä täysin niin on kovin hoikistunu siitä kuin muustakin kohtaa) Kokeilin itsekkin ja tehdessä ei tuntunut missää ja tein aika paljon. Seuraavina päivinä kyllä tuntu makiasti et on tehny..

Elikkä seisoo jalat lantion leveyden päässä toisistaan, kädet suoraa ylöspäin, alakroppa kokoajan paikallaan ja yläkroppaa liikuttaa jonkin verran sivulta toiselle muttei liikaa ja kokoajan kädet ylhäällä samassa linjassa vartalon kanssa tai siis et pysyy pään sivuilla eikä huoju kun koivun oksat tuulessa sinne tänne ja liian alas.:P Tätä varmaan käytetään keppijumpassakin ja keppi käsissä varmaan helpompi pitää käsissä oikea linja.

Tätä pystyy tekemään myös raskaana ollessa.:)

10.8.2012
Tipu2010
Tipu2010

Vinot vatsat saa tehtyä hyvin myös "melomalla" eli istu lattialle, vedä jalat 45 asteen koukkuun. Sit nojaat selkä suorana taaksepäin niin paljon ku pystyy. Sit alat melomaan eli kuvittele et on lapa kädessä ja melot sillä vuorotellen molemmilta puolilta :) lisätehoa ja alavatsaa mukaan ku nostat jalat irti lattiasta.

Toinen mikä tekee kylkiä ja vinoja vatsalihaksia on ku meet makaan lattialle kyljelleen, sit käännät yläkropan kattoon päin ja nostat perusnostoja :)

Noi kaks nyt tuli ekana mieleen.

9.8.2012
Mummy83
Mummy83

Joo siis noin mäki teen, ilman leukaa rinnassa, mulla väsyy niska. Aivot painaa liikaa. :D Mutta siis kun ei tunnu missään. Ja mun mielestä vähintään seuraavana päivänä pitäis tuntua siltä et on jotain tehny.. Että mistäs lisätehoja?

8.8.2012
RJ89
RJ89

Hei muuten, vatsoista tuli mieleeni, miten teette vinot vatsat? Mä en saa niitä tuntumaan yhtään missään vaikka kuinka väännän ja käännän ja teen muka oikein. Niin mulle on joskus aikoinaan furista pelatessa ja tanssiessa ne opetettu, mut ei mitään vaikutusta.. :E

7.8.2012
RJ89
RJ89

Jonna, mun mielestä mittanauha on paljon parempi kun puntari, ja halvempi. :D Mä mittaan kerran kuuhun kun puntarilla käyn joka viikko. Masentavaa kun valmiiksi pieni RY pienenee entisestään.. :E Ja upeeta mahtavaa että oot korvannu leivän raejuustolla! :) Mä oon kans ollu aikoinani ihan hirvee leipähirmu, siis saatoin syödä vaan leipää koko päivän ja tietty sitä Vaasan Vehnäpaahtoa.. :D Leipägrillillä sai kunnon pöperöt aikaseks jos ei jaksanu kokata. Mut nyt ei pahemmin kuulu leipä kun näin iltaan ja seki tarkkaan valittuna karppileipänä, eikä kyllä edes tee mieli. :)

Ja purkkiherkkusienet, hyvää kamaa, ainakin mulle kun lasken vaan hh. En oo edes muita lukemia siitä purkin kyljestä kattonu.. :D Mut ne on kyllä hyviä, niitä vois kiskoa ihan vaan sellasenaan purkista. :b

7.8.2012
RJ89
RJ89

Santtuli, siis toi on niin perseestä kun tietää et on lähteny, mittanauha sen kertoo, mut sit ite ei vaan sitä nää. Mä kuulun juurikin niihin ihmisiin jotka ei vaan nää sitä. Nytkin kuitenkin on toi -20kg ja senttejä mitä, melkein puol metriä, mut en mä sitä niin nää kun ulkopuoliset. Kauhian typerää. :E

Huh mikä hiki! Just poukkoilin tuon narun kans 10min ja nyt oon ihan kuollu. Aamulla käytiin kaatosatees rattaitten kans lenkki.. Eiköhän nää kilot pikkuhiljaa lähde loputkin. :

7.8.2012
RJ89
RJ89

Metalli, nimenomaan! Ei tuntuis yks 20km missään :D Ja Jonna, crosstrainereita saa etuusesti käytettynä. Ainaki täältä meiltäpäin. Ihan jotain 200-300e vehkeitä tyyliin 50-80e! :o Mäki sellasen haluaisin, aina sillon kun vielä oli aikaa käydä salilla niin otin 45min alkulämmön sellasella vekottimella. En oo ikinä voinu juosta luonnossa kun ei nivelet kestä, niin senkin takia crossi olis mun juttu. Mut mihinkä helvettiin mä sen tunkisin? :D Kokoontaittuva malli?

Mummy, kun se pisto on vielä niinkin vammasessa paikassa että ihan tossa alamahalla, vasemmalla puolella. Niinkun tuola jossain lantioluiden sisällä, ettei ollenkaan sielä missä normaalisti se pintahengityspisto pitäis tuntua.. Kummaa. Ehkä se johtuu siitä ihan tyhjästä mahasta. Pitää kokeilla kipata vaikka kourallinen pähkinöitä tupiin vähä ennen hikoilua, jos se auttais.

Santtuli, kyllä se siitä! Hiljaa hyvä tulee! :) Turhuttavaahan se on muttei saa luovuttaa. :) Jaksaa jaksaa! 8)

7.8.2012
RJ89
RJ89

RJ, jos hengittää liian pinnallisesti, ne se voi aiheuttaa pistoja ku ei saa tarpeek happee. Eli koita hengittää syvemmin palleaan asti. Toinen et kandee jännittää vatsalihakset samalla niin keskivartalo on tiukkana :)

6.8.2012
Mummy83
Mummy83

Japadapaduu. Puntarissa lukema 64,7kg ja se on muuten +900g! :D Mä sen arvasin saatana.

Tänään alko taas tiukkaakin tiukempi karppi, aamupalaksi kiskoin kahden munan munakkaan, pari kuppia kaffia maidolla ja tein vielä uuden karhialla blenderillä smoothien turkkilaasesta, muutamasta vadelmasta ja mantelirouheesta, NAM! Lounasta en muista syöneeni.. :D Mut päivällinen olikin ah, kukkakaalta ja Kalavalmiin kala-kasvispiffejä, jälleen NAM. Nyt iltapalaks pitäis varmaan jotain kiskoa, karppisen sänpylöitä olis kaapissa että niitä varmaan.

Tänään takana myös yks olisko n. 4km lenkki, miten voi mennä ihan rapakuntoon näin lyhyessä ajassa? Lenkki oli yhtä tuskaa suunnilleen, mukamas. :o Pistiki niin maan perkeleesti. Ja nyt illalla kun sain ukon unille niin hypin sillä hyppynarulla, enkä muuten hyppiny 5x2min, vaan 3x2min. Sit sydän sano että EI KIITOS ENÄÄ ! :D Meinasin siis kuolla. Pidin minuutin paussin aina välillä, niin että kerkes happi tasaantumaan ja taas mentiin. Ja taas pisti niin maan perkeleesti, vaikka tyhjä maha.

Mikähän tohon pistämiseen mahtaas auttaa? Baarissa juon aina maitodrinksun ku alkaa pistämään joratessa ja sehän helpottaa, että maitoako (vaiko viinaa :D) tässä pitää alkaa kitata? Ei sopisi kyllä sitte ollenkaan mun hh/pv.. :E

6.8.2012
RJ89
RJ89

pelargoni, sä sen sanoit. Arki alkaa. :E Mä kävin eilen hakemas sen hyppynarun tosiaan ja ajattelin heti kiskasta sellasenki treenin kun 5 x 2min. Kuulostaa naurettavalta mutta jokanen voi ihan huvikseen kokeilla pomppia minuutin pysähtymättä ja sanoa sen jälkeen katkasematta puhetta "vesihiisi sihisi hississä". :D Taidan aamuyöllä lykätä herkkukaapista kaiken herkun ukon matkaan kun lähtee taas tuttuun tapaan reissuun. Tai heitän roskiin! :E Harmi sinänsä että tossa on Sittari tien toisella puolen, että jos se suklaa alkaa huudella niin enköhän mä sen kuule tuosta vierestä yhtä hyvin kun omasta keittiön kaapista..

5.8.2012
RJ89
RJ89

WAU piia! 8) 2kg viikkoon on aika kova lukema!

Mä syön nyt ilolla suklaatia ja meen huomenna aamusta puntarille. Toivon että siitä on patterit loppu. :D

5.8.2012
RJ89
RJ89

jeeeee on niiin ilonen kun aamulla kävin painon mittaamassa niin 2 kiloa oli paino pudonnu viikossa :) kovasti oon lenkkeilly jokapäivä ja syöny vähemmän..

5.8.2012
piia88
piia88

Voi munki pitäis raahautua taas lenkille joka päivä kun oon kytänny täälä sisällä jo ihan hyvän tovin.. Kyl huomaa ettei oo pihalla ja liiku kun koko ajan kauhia väsy. :/ Mutta jahka mä täsä niskavillani löydän ja saan kunnon otteen niin maanantaina alkaa mamman rääkki ja pistän itseni likoon oikeen kunnolla ja muutin tavotettakin! Sinne tupareihin mennessä paino saa luvan olla 59,3kg, eli -40kg siitä mitä se oli 1.8.2011 (rv 39+3)! HA !

Ps. Taidan tapattaa itseni.. :D

4.8.2012
RJ89
RJ89

Jonna, siis joo tottakai ne omenat on keksejä terveellisempiä, mutta sokeri on aina sokeri oli se hedelmäsokeria tai sokeriruo'osta peräisin. Jos haluaa ketoosiin niin ei voi syödä hedelmiä koska niissä sitä sokeria on niin paljon että hh nousee taivaisiin. Mut jos mä karppaan niin että en mee ketoosiin niin voin syödä jonkun pienen päivässä ja paino laskee silti. Tää on niin yksilöllinen juttu koko karppaus. Toiset laihtuu ketoosissa hyvä jottei 4kg viikkoon kun mulla nousee paino ketoosissa. :D Mulla tippuu paino parhaiten kun hh on jossain 30-35g/pv. Paras tulos on ollu 3kg viikkoon, missä toki oli nesteitä varmaan puolet, mutta silti. Kokeilemalla se oma kultanen keskitie löytyy, tässäkin asiassa. :)

Mä meen kuukaa tänään hyppynaruostoksille! Sitte alkaa kunnon kidutus, aamusta iltaan pelkkää hyppynarulla pomppimista. :D

4.8.2012
RJ89
RJ89

Ruokavalio. Mä oon karpannu joulukuun alusta asti ja tulosta syntyy. Mutta mitään hyötyä ei oo siitä että vaihtaa herkut hedelmiin, koska hedelmissäkin on sokeria. Tottakai se sokeri on terveellisempää mut jos kiskoo samoilla suklaakäsillä appelsiinejä kun suklaata, niin ei paino kyllä tipu ja pääse makeenhimosta eroon.. :D Oon kokeillut, eli tiedän mistä puhun.

Mulla on siis pannassa KAIKKI missä on vähääkään sokeria kun karppaan ihan tosissani. Nyt taas maanantaina otan itteeni niskavilloista kiinni ja tiukan otteen otankin. Karpatessa mulla on paino tippunu n. 15kg ja siihen n. 5kg ennen karppausta + raskauskilot n. 15kg. Ja karpatessa on olo aivan älyttömän kevyt, ei turvota ja iho voi hyvin. Hiuksetkin tuntuis paljon vahvemmilta kun mitä ne on ollut tässä siime aikoina (koko ikäni ajan siis.. :D). Ja tää on niin mun juttu. Mä niin rakastan ruokaa ja syömistä (:D) mikä kenties on ammatinvalintakysymyskin (opiskelen kokiksi) niin mä en voisi pienentää annoskokoja. Mä syön niin syömisen ilosta. :D Mut karpatessa sen voi tehdä hyvällä omalla tunnolla ja mikä toisekseen, karppiruoka on paljon täyttävämpää kun ns. normaali ruoka, eikä oo nälkä heti. Mä syön aamupalan, lämpimän ja iltapalan päivässä, kun ennen söin aamupalan, välipalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan + kaikki naahimiset. Ja jos nyt naahin niin meen höyläämään juustoa.. :D Tää on niin mun juttu ja aion jatkaa tätä hamaan tappiin asti. :)

3.8.2012
RJ89
RJ89

Hei älkääs nyt itteännä lannistako tuon liikkumisen kans. Ei mitään että pitää tunti kävellä et on jotain hyötyä. Ajatelkaa asia niin päin että jo pienikin lenkki vaiks 20 minuuttia on parempi kuin ei mitään. Ja yhdet rappuset liukuportaiden sijasta sekin on kotiin päin...näin mä tsemppaan itteäni koska jos asetan vähintään tunti kävelyä joka päivä niin mä lyhistyn omaan vaativuuteeni ja sit en pääse edes sohvalta ylös!!!

Mun paino ei ole liikkunut mihinkään ja nyt en viikkoon käykkään ku menkkojen PITÄIS alaata viimeistään TÄNÄÄN niin turvonnu olo ja mieliteot jne. Enkä nyt lomaillessa ole miettiny mitään syömisiä enkä liikkumisia ja olen ihan super tyytyväinen että painoa ei ole tullut alku kesän repsahduksen jälkeen enempää. Ajattelisin että paino sit taas lähtee laskuun ku tästä semppaan. Ens viikolla alkaa uusi työ ja kuviot ainakin suureenee joten askelia voi tulla ihan hyvin... ja jos ilmat sallii meen polkupyörällä...

Hullua on kyllä se että nyt ku on kaksi kiloa tullut takaisin ja muutenki on syöny mitä sattuu niin nyt sitten ihmiset on huomannu mun laihtuneen... voi miksi VOI MIKSI ne ei nähny sitä ennemmin niin en olisi ehkä näin pahasti repsahtanu.... mä kun sitä niin toivoin keväälllä että ihmiset näkis ja ihmettelin kun kukaan ei kommentoi et luulis 14 kilon tiputus jonkun silmissä näkyvän...mut 12kiloa sitten huomataan...huoh...

Mä saan tolla tohtorilla 25,2 ja itte 25,19 eli ei mulla heitä...mutta se oli masentavaa ku niiden kahden kilon takaisin tulon takia musta on uudestaan tullu lievästi lihava...ai että ku keljuttaakin tuo nimitys ja pilkkujen viilaaminen...murmur...24,9 on normaalipainoinen...höh...sitä kohti siis!!!

Hyviä viikonloppuja kaikille!!!

3.8.2012
myrmeli
myrmeli

Ha, olal.. :D Olla siis.

3.8.2012
RJ89
RJ89

MrsMetalli, mulla se on melkein kokoajan ollu pelkkää vaunulenkkiä. :) Kun syö oikein niin ei se enempää vaadi, mun mielestä. :) Ja tottakai sen lenkin pitää olal vähä pitee, n. tunti että siitä olis jotakin hyötyä.

3.8.2012
RJ89
RJ89

Niin.. Mulla menee viikot aina hyvin kun oon päinsä muksun kans kotona, mut appajee kun ukko tulee torstai illalla kotiin sipsujensa ja karkkiensa kans.. Ärsyttävää. Mut oon päättäny päästä 60kg meidän tupareihin mennessä, mitkä lienee joskus syyskuun alussa tai keskivaiheilla. Että varmaan pitäis vähä alkaa kattoa mitä se napa vetää ja alkaa käydä lenkillä taas. Nyt on toki hyvä kun minimies nukkuu kahdet päikkärit niin toiset voi hyvillä mielin kuluttaa pitkään lenkkiin ja toiset maata koneella. :D On edes vähän tuota omaa aikaa. Ja nyt kun ei tartte illalla odotella aina heräämisiä niin vois vaikka taas kehitellä pienimuotosta painojen kanssa leikkimistä.

3.8.2012
RJ89
RJ89

Onhan pyöräily tehokasta, joka suunnastahan se rasittaa. Kuulemma. :D Ei varmaan tolla meidän mummiskalla mennessä, mut isäntä osti jonku diipadaapa kunnon superkalliin pyörän niin sillä kuulemma tuntuu suunnilleen varpaissa asti kun menee.. :D

3.8.2012
RJ89
RJ89

Ohoi ohoi maata näkyvissä vai miten se meni? Unohdin puntarin ihan kokonaan maanantaina, joten painosta ei täälä ole harmainta aavistusta ja hyvä niin. Edelleen maistuu kaikki herkut ja roskamättö aivan liian hyvälle.. :/ Kamala tää taistelu mielitekoja vastaan. Ja nyt ku ostin blenderin niin haluaisin vaan koko ajan tehdä kaikkia ihania smoothieta, muttaku ei saa. Tai ei sais. :D Mansikka-mustikkasmoothie tässä kädessäni tällä hetkellä. :D Maanantaina kauhulla taas puntarille siis.

Ja pelargoni, kyllähän se mun käsityksen mukaan noin lasketaan. Aika outoa. :o Laskin kans omani, tohtori.fi sai painoindeksiksi 21,3 ja ite laskien 21,56, eli 21,6. Hämmentävää.

3.8.2012
RJ89
RJ89

Nemo hyökkää messiin maanantaina alkaa kuntosali/ryhmäliikunta tunnin tää mamma lähtee läskejä kuluttaa salille/tunneille... :))

kerron kuulumisia sitten.. kun pääsen vauhtiin

24.7.2012
Surunauha
Surunauha

Pyh ja pah, tudei paino 63,8kg, eli muutama sata grammaa lisää. Enkä yhtään ihmettele. Lauantaista asti kiskonu roskamättöä kun eihän kukaan muuttaessa kokkaa? Eihän? :D Ja roskamätön lisäks karkkia ja sipsuu ja limsaa.. Joopa joo, tiukalla karpilla elokuun puoleen väliin, taas nähtiin. :E

Ärsyttää kun nää houkutukset ottaa vallan, nytkin popsin onnesta soikeena isännän sipsejä mitkä jätti kotiin kun lähti reissuun.. :/ Huomenna taas uus yritys! 8)

23.7.2012
RJ89
RJ89

Ei meilläkään oo punnittu, tai siis muakaan :D, kun kierukka laitettiin, eikä kyllä papaakaan otettaessa. Kummaa. :b

Hienostihan se paino tippuu mammoilla! :) Ja tuskin se ihan kokonaan nesteitä on, tai niin mä ainakin itelleni haluan aina uskotella jos on tippunu esim. 3-4kg viikkoon. :D

Mua vähä jännittää toi maanantain punnituspäivä kun tänään tuli sitä kaakkua vedettyä ja isännältä vähä pizzaa ja nyt on olut kourassa. Ja mä vihaan olutta. Hyi. :E Mut huomenna muuttaessa sit kuluttaa ehkä toivottavasti tän kaiken? Joohan? :D

20.7.2012
RJ89
RJ89

Toi on muuten totta! Ehkä mä selviän vaan maistelulla. :) Toi naapurinmamma on vaan niin sairaan hyvä noissa leipomuksissa ja on muuten sitten sitä jokasta sorttia.. :D

17.7.2012
RJ89
RJ89

Tervetuloa sekaan Jonnale! :) Kyllä se tästä, tsempataan täälä toisiamme pitämään näpit irti herkuista niin uskoisin hyvän tulevan. Hiljaa hyvä tulee, eikö?

Ja vaikka visusti tuola alkupäässä sanoin että oon tosi tiukalla karpilla pojan synttärijuhliin asti niin tajusinpa juuri että naapurin sälli täyttää torstaina 1v, eli sielä pitää ehkä vähän maistaa kakkua. Mut mietin tässä et jos kerran menee ja syö sitä kakkua, niin syökö sitte oikeen huolella ja kaksin käsin kaikkia mahdollista, vai vaan ihan vähä suuta makiaks ja ittensä kiukkuseks? :D Siinäpä pulma?

17.7.2012
RJ89
RJ89

Kommentoin vaan että tuo paino tosiaan vaihtelee itellä ihan päivittäinkin paljon..esim tänä aamuna punnitsin itteni tuolla wiillä kun aloitin treenin ja huvikseen sitten sen jälkeen uudestaan niin oli       -500g hävinny 20min aikana=)Mutta ite suosittelen että kerran viikkoon punnitsee itsensä alushousuissa..niin näkee sen kokonaiskuvan.Viikon aikana paino voi sahata suuntaan ja toiseen..itellä ainakin vaikuttaa menkat ja syömiset.

Ja tsemppiä teille kaikille laihduttajille,itse tuossa vuoden vaihteessa aloitin kuurin ja jo kuukausia ollu tavoite painossa,mutta haastetta riittää että pysyn tässä..nytkin on edessä loma sukulaisissa ja mummot suuttuu jos et syö sitä 10:tä sorttia joka pöydässä=)No kun palataan alkaa jumpat ja eiköhän sitä taas palaudu..ja täytyy yrittää juosta lenkkejä ja kahvakuula lähtee reissuun mukaan=)

17.7.2012
huiskutin
huiskutin

Joo siis tottakai mä ymmärrän et jos keskellä viikkoa päättää muuttaa elämänsä suunnan et sit alkuun tulee yks kaks punnitusta tiuhempaan, en mä sitä tässä moittinu, enkä kyllä juuri muutakaan, kunhan ajattelin et oonko mä ainut joka on tässä(kin :D) asiassa niin tarkka.

Asiasta ihan kirkkoveneeseen, musta on tullu perfektionisti ja sen huomaa tässä puntarointiasiassakin. :D

16.7.2012
RJ89
RJ89

rj89lle siis tämä on minun mielipide vaikka ymmärrän kyllä asiasi kun haluat olla tosissaan kunnolla =) käyn vaa'alla vähän huolimattomasti kun mulle parisataa grammaa sinne tai tänne alkkareista tai farkuista on ihan sama kun jos vaaka ees joskus näyttäis 50-55 kiloo niin oon tyytyväinen en tähtää mihkään tiettyyn lukuun =) ja koska jatkossa tulen käymään vaa'alla millon sattuu vaan sattumalta katsomassa niin en jaksa todellakaan aina tasan kello ** ja tietyt stringit jalassa kun johan puhkeis anoreksia jos aina noin tarkasti mietin jo pelkän punnitsemiseni :D ei jää kohta energiaa itse painonhallintaan joten keskityn vain siihen oleelliseen :D ja kun olen aina punninut itseni millon sattuu mitä vaan päällä ja paino on heittänyt valhetelematta korkeintaan kilon viimeisten vuosien aikana niin tiedän ettei se nytkään paljo heitä koska olen muutenkin niin siro ja en käytä paksuja villapaitoja tms niin ei mulla sillei prosentuaalisesti paljoa eli kiloa paria enempää voi paino heittää koska on niin pieni kroppakin :D eli teen tämän terveellisen elämän ja peilikuvan takia, en numeroiden takia joten vaaka vaan tukee painonhallintaani joten se ei ole niin justiinsa mitä se näyttää.. =)

16.7.2012
AMP91
AMP91

Ja lisäänpä vielä että itse käyn puntarilla maks. alkkarit jalassa. Eipä tartte miettiä mitähän vaatteet painaa.. 

Oonko mä nyt jotenki vinksahtanu ja päästäni sekasin kun haluan noin tarkan tiedon? :D

16.7.2012
RJ89
RJ89

Miksi ihmeessä te punnittette itteenne kun ootte just syöneet? Saatika monta kertaa viikossa (painohan siis vaihtelee päivänkin aikana useita useita kertoja)? Mä en ymmärrä..

Jos haluaa tarkan painon niin paras aika punnitsemiseen on n. 30min heräämisestä, ja tietenkin ilman mitään syömisiä/juomisia. 30min siksi että nesteet kerkee tasaantumaan..

16.7.2012
RJ89
RJ89

mullakin on jo puolessa viikossa pudonnut 400g, vai liekö eri vaatteet vaan päällä xD en jaksa alasti punnita ;D

16.7.2012
AMP91
AMP91

nakerotti, se lähteminen on aina niin syvältä sieltä mistä kakka tulee. :/ Varsinkin huonosti nukutun tai täysin valvotun yön jälkeen. Mut ite ainakin saan virtaa lenkistä niin paljon (ja käyn tappolenkillä olin sitte valvonu viikon tai en.. :D) et se saa jo lähtemään liikkeelle. Just tossa äitille selitin että mussa on pakko olla jotain vikaa kun käyn vloppusin 10km rullaluistelulenkin päivään ja sen jälkeen voisin juosta maratoonin.. :D

16.7.2012
RJ89
RJ89

Mä kävin eilen mun kaverin puntarilla ruoan jälkeen ja se näytti pikkasen yli 50kg... että onhan tässä sulattamista ku tavoite oli se 68-67kg=) ja ihan yhdes yös...=) joo mä käyn sitten omalla kattomas todelliset lukemat kun on kevyt olo puntarilla käydä...

16.7.2012
myrmeli
myrmeli

UAAAAAHHH! Maanantai ja puntaripäivä, ainakin täälä!

Eli, 16.7. puntarissa lukemat 63,5kg ja se on muuten -2kg viikkoon! 8) Olo on mitä kevyin, muistan jälleen miksi lähdin tähän karppaushömppään mukaan! :)

Mitäs muut, oliko muilla maanantaina puntaripäivää? :)

16.7.2012
RJ89
RJ89

Mulla ratkes toi nälänpito ongelma tällä karppauksella. Syön aamupalan, lämpimän jossain kohtaa kun kerkeen ja iltapalan, eikä oo nälkä. :) Suosittelen. ;b

Eikä mun mielestä tartte ajatella että kuulostaa tyhmältä kun haluaa tiputtaa painoa vaikkei sitä nimeksikään olisi, oma kroppa nimenomaan. :) Jos ei ite oo tyytyväinen niin sillon pitää jotain tehdä ja muut voi pitää suukkunsa kiinni. :b

14.7.2012
RJ89
RJ89

minä liityn kans vaikkei paljoa ole pudotettavaa mutta omapahan on kroppani :D olen kuitenkin niin lyhyt että ei tämä maha kiva ole .. eli mitat on 155/58 ja 55 ainaki ois kiva, mieluiten jopa 50 tai sinnepäin ees.. ennen raskautta painoin 45 ja olin tosi tyytväinen kroppaani, voi kuulostaa tosi laiheliinilta vaikka siis olinkin mutta kun oon aina ollu myös pienitissinen ja semmonen sopusuhtanen niin se oli oikeesti ok =) raskaana painoin lopussa 63 ja 5kiloo siis on lähteny.. tai jotain semmosta.. mäkin voisin koittaa tänne laittaa vähä tilannetta.. mulle paheena on napostelu ja välipalat esim vanukkaat, rahkat, hodarit jne.. :( mutta kun on nälkä eikä osaa laittaa mitään ruokaa mikä pitää pitkään nälkää niin sitten syä tommosia tai tekee vaan paljon ruokaa :D ja pahe on kans syödä ähkyyn kun ei rahatilanne ole mikään paras niin ei viitti pois heittää varsinkin jos kohta taas on nälkä ja oikeasti harva ruoka on hyvää enää jääkaarissa pari tuntia olleena ja mikrolämmeitettynä verrattuna tuoreeseen... voi voi..

mä en oikein osaa kuntoilla? vaunuilla yritän alkaa käymään enemmän mut jotenki on niin helppo nukuttaa toi sisälle ja si tehä kotityöt :D ku menee vaunuilla niin tavallaan se aika menee hukkaan siinä kun on tottunu tekeen sillon kaiken ja meillä vauva nukkuu tosi huonosti kun tullaan takas sitälle kun on kuuma tai jotain varmaan niin helpommin nukkuu sisällä... :/ ainahan sitä voi yksin lähteä juoksemaan sillon =P heh.. nyt oon kyllä yrittäny välttää herkkuja ja meen tosiaan ens kuussa salille kun se aukee taas =) tähän asti oon vaan kotona tehny vattalihaksia ja stepperillä menny.. ennen kun pysty syömään ihan mitä vaan eikä tullu grammaakaan niin on tää rankkaa kun nyt kilot on ja pysyy eikä voi nauttia ruoasta samallalailla :'(

14.7.2012
AMP91
AMP91

Mä oon sitä mieltä et rustataan tähän kaikki avautuminen ja lukemat yms. Ei jaksa sataa ketjua seurata, on niin kiirusta.... :D Heko heko. :E

Mä vähä ratkesin eilen, ja tänään. Join eilen laitti karpalolonkun ja sit mun oli ihan pakko saada pähkinöitä ja perus suolapähkinöiden sijaan ostin Taffelin jonkun sekotuspussin. JA OLI HYVIÄ ! NAM NAM ! :D Mut hiilareita per 100g oli niinkin paljon kun 27g.. Annan sen itselleni anteeksi, otan isännältä yhden Karhunpennun kouraan ja meen terassille kuuntelemaan tangoväkeä. Heippa. :D

14.7.2012
RJ89
RJ89

Mäkin olen tupakan polton lopettanu joskus ja se kävi ihan niks naks eikä siinä mittän mut tuo syöminen!!! Voi totta ku ei ole tarpeeksi lujuutta lopettaa tuota lohtu syömistä...=)

13.7.2012
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...