Joukko painonpudotus ketju

Nonniin, eli tänne sitte kaikkien kilonkaristus kuulumiset viikoittain! :) Tai vaikka useamminkin jos halajaa sydäntään purkaa näytti se peilikuva niin jumalattoman seksikkäältä tai todella hirveeltä. :)

11.7.2012
RJ89
RJ89

Oisko toi rahka ihan vaan sitä, et se on täyttävää. Ja muistaakseni paljo protskuja. Mullaki riitti tuossa edellisellä viikolla parina päivänä lounaina vallan kivuttomasti kaksi ruisleipää ja puolen kilon rahkapurkki. Ja osa siitä rahkasta tuli takas kotioki ku en jaksanu syödä sitä kokonaan :D Siis varsinaista laihduttajan evästä kyllä jos ei tunge sokeria ihan kauheesti. Pitäsköhän munki kokeilla tota ehrmania jos se kerta on hyvää. Ingman vaatii mulla ainaki jotain makua. Sokrua en paljoo laittanu mut ei sitä sellasenaankaan syö.

Mulla paino jämähtäny 74 kiloon. Vaan enpä mä ole asian eteen tehnykään mitään. Mitä ny koittanu pienentää vatsalaukkua ettei tulis syötyä ihan järjettömästi.

14.2.2013
misukka
misukka

Nyt on yhteensä 6kk pudonnut 18kg :) Kun synnäriltä pääsin kotiin niin paino oli 73kg ja nyt se on jo 55,2kg.. niin huippua :) Koko vaatekaappi piti laittaa uusiksi kun kaikki entiset M koon vaatteet on liian isoja niin piti ostaa uusia S kokosia mitä oon viimeks käyttäny monia monia vuosia sitten.. Ei millään meinaa oma pää älytä tätä muutosta vieläkään.

13.2.2013
piia88
piia88

Mikille tsemit nyt näyttää sille tupakkiaskille että sie et enää polta.

Mulla paino on kummallinen jojo. Tuossa se yksi päivä oli jo mukavasti 74 ja seuraavana taas 76. Nyt näytti et arpo 72,5 ja 73 väliä. Voi kun tuo paino ny tippuis vähän lisää. Olis hyvä juttu se.

31.1.2013
misukka
misukka

Mun painooni ei ruuat ja juomat paljon hetkauta. Nyt ennen aamiaista paino oli ihan sama ko eilen heti päivällisen perästä :( Ei auta ku ruveta itteesä kiduttamaan. Pienentää ruokamääriä, lisätä kasviksia (en ole koskaan osannut syödä kasviksia) ja vähentää hiilareita. Ja sit lähtee liikkeelle.

16.1.2013
misukka
misukka

Mä liityn tänne painonkaristajiin. Nyt menee hermo tähän painoon. 76 kiloa. 74 mä oon vielä nippanappa sietänyt mutta nyt palaa käpy. Ihan hetkessä paino nousi tähän km:n jälkeen. Ensin ne kerätyt pari kiloa lähti kivasti pois mut nyt ne pirulaiset on tullu takasi. On vissiin alkanu herkut maistuu vähän liikaa...

Ihannepainosta en tiedä, lienis kai jossain 65 tienoilla mut mie oon tyytyväinen jos pääsisin vaikka lukemaan joka olis pienempi ku 70. Nyt mie siis kaipaan potkua persuksille, että ruppeen tälle asialle jotain tekemään.

Oon aina ollu huono liikkumaan omin päin, kaverin kanssa helpompaa. Nyt pitäis siis kaivaa lenkkikaveri jostain esille. Ja ylipäätään, et saan nostettua perseeni sohvasta ylös. Sekin voisi auttaa asiaan.

16.1.2013
misukka
misukka

En minä tuohon 60kg kiloon jääny vaan nyt on paino pudonnu 57,3kg :) ja kokoa 34 olevat vaatteet menee päälle.. Jouluna lihoin kilon mutta nyt sain sen jo pois joten suunta on vaan alaspäin :) yhteensä 16 kiloa on pudonnu 5kk aikana..

30.12.2012
piia88
piia88

Minnekkä kaikki on kadonnut??

29.12.2012
piia88
piia88

JEEEEEEEEE nyt on pudonnut -13kg :) Paino oli aamulla 60,5kg.. Vaikka sorruin viikonloppuna herkutteluun mitä en yleensä todellakaan harrasta niin siltikin paino on pudonnut kokoajan vaan huippua :) ja nyt meni 36 numeron housutkin jo jalkaan :)

5.11.2012
piia88
piia88

Mulle taas sopi se että lisäsin liikuntaa ja pienensin herkkumäärää..painoa tippui sellanen 300-500g viikossa vaikka söin aika vapaasti..ja paino on pysyny poissa=)

Mä oon huomannu että ne päivät kun en paljon liiku iskee heti sellainen herkkuhimo..sit kun liikkuu ei tee herkkuja niin mieli=)

27.10.2012
huiskutin
huiskutin

Ite huomasin oman painonpudotusurakkani aikana että tärkeintä on se, mitä suuhunsa laittaa. Ei mulla niinkään se liikunta vaikuttanut mitään.

Viime kevään aikana tammikuusta-huhtikuuhun pudotin -13kg eli 78kilosta 65kg. Ainakin toistaiseksi kilot on pysyny kurissa, mutta kyllä mulle aika-ajoin karkit sun muut maistuu :) Mutta nopeakin pudotus onnistuu, vaikken ikinä uskonut tuohon pääseväni. Alkujaan tavoite mulla oli 60kg. Mutta noh, ehkä joskus sitte.

27.10.2012
mandarin88
mandarin88

Jes tänään aamulla kävin painon katsomassa niin nyt oli 61,7kg :) onneks suunta on kokoajan alaspäin vaikka viikonloppuna olikin juhlat ja söin herkkuja mitä en yleensä tee.. :) Nyt siis yhteensä 4kk paino pudonnut -12kg..

22.10.2012
piia88
piia88

Ei se oo niin hurjaa ja ikävää miltä kuulostaa :) tähänkun tottuu niin menee jo ihan rutiinilla sen enempää ajattelematta ja ei tee edes mieli enää herkkuja kun niitä ei vähään aikaan syö. Ja ite ajattelen asian niin että haluanko syödä herkkuja vai liikkua ja saada sellasen vartalon missä mun on hyvä olla ja oon tyytyväinen itseeni kun katon peiliin eikä joka kerta itketä ja masenna kun näkee oman vartalon.. se ajatus kannustaa minua edelleenkin kun liikunta tökkii tai muuten vaan ei jaksais :)

19.10.2012
piia88
piia88

kiitti :) oon kyllä ihan hirveesti vaivaa nähnyt tuon pudotuksen enteen. Ja katon painon joka aamu että jos yhtään näyttää että paino meinaa nousta niin lisään reilusti liikuntaa ja tarkastan syömiset uudelleen niin saan heti ongelmasta kiinni jos meinaa lihomisen puolelle mennä. Ja en pidä mitään herkku päiviä että enintään 1 kerran viikossa syön esim: 2 palaa suklaata tai yhden letun/keksin mutta en muuten viikolla herkkuja syö yhtään. Ja liikun päivässä 3 lenkkiä ja kaikki kestää 30-50min kerralla.. Ja lenkille meen vaunujen ja isomman lapsen sekä koiran kanssa oli keli mikä tahansa, nytkin sataa vettä aikas reippaasti mutta sadevaatteet vaan päälle ja pihalle :) ei auta keksiä tekosyitä ja lepsuilla liikunnasta jos haluaa laihtua sen oon oppinu.

19.10.2012
piia88
piia88

paino oli taas hieman pudonnu ja nyt oli 62,3 kg :) senttejä on lähteny paljon pois ja ennen vaatekoko oli 40 niin nyt se on 36-38 jes :) ja paino siis on tippunu nyt 4kk aikana 11 kiloa pelkällä liikunnalla ja syömisen tarkkailulla..

18.10.2012
piia88
piia88

JEE JONNA ! :) Hianoa ! :) Ootko mittaillu senttejä ollenkaan? Luulis senteissäkin tollanen näkymän. ;)

17.10.2012
RJ89
RJ89

Hoihoi!

Mulla oli maanantaina puntaripäivä ja sama lukema (63.7) kun viime viikollakin. Ihme sinänsä, oon syöny ihan mitä sattuu nyt kun ei oo varaa tehdä kahta ruokaa.. :o Mutta näillä mennään, nyt siis vaan liikun hyvin ahkerasti ja vältän napostelua niin katotaan kuinka pysyy paino kuosissa. :)

Onneks meille ei oo vielä tullu mitään ihan kamalaa syyslunssaa! Mut nyt varmasti tulee kun sen "ääneen" sanoin. :D

17.10.2012
RJ89
RJ89

Jeee aamulla kävin vaakalla niin näytti -800g :) eli nyt paino on 62,5kg.. :) eilen innostun kävelemään vaunujen kanssa 10km reippaan lenkin ja illalla kävin vielä 40min reipasta kävelyä koiran kanssa.. Ja ostin muutes juoksumaton ja on ihan huippu vehe kun on kurjat ilmat pihalla :)

10.10.2012
piia88
piia88

Pyyh ja paahh.. Täälä oli eilen puntaripäivä ja +1,7kg näytti. Hiphip huraa.. :D Tokikin uskon tossa olevan nesteitä aika paljon, mun lauantain herkkupäivä venyi vähä sunnuntaillekkin. Ja vähän tällekkin päivälle.... Ärsyttävää. :/ Niin ja maanantaina oli senttipäiväkin, navasta oli lähteny pari senttiä ja äässistä sentti. Nyt siis ollaan ilmeisesti siinä vaiheessa kun ei paljon enää syömiset yksin auta, vaan pitäis nostaa perse soffalta. :D Senpä olen tehnytkin, oon käyny jopa kahtena päivänä lenkillä. 8) Josko toi tyyppi nukkuis tuola pihalla paremmin kun sisällä.. Kun ei pahemmin oo muita vaihtoehtoja tohon lenkkeilyyn. :)

9.10.2012
RJ89
RJ89

Jeeee nyt on lähteny tasan 10 kiloa pois 3,5kk :) painoa on nyt 63,3kg mutta haluan saada vielä 3-4 kiloa pois niin olen tyytyväinen.. kyllä syömisten tarkkailu ja kunnon tehokas liikunta vaan auttaa :)

5.10.2012
piia88
piia88

Riiika, vhh:han ei ole hiilihydraatiton vaan vähähiilihydraattinen ruokavalio. Jos söisin vain lihaa niin sitten olisin hiilarittomalla.. :) Mä tähän painonhallinta kategoriaan just joku aika sitten alotin ketjun mihin sis vaan linkitin mun ruokapäiväkirjan Karppaus.Infosta, että sieltä saa käydä lukasemassa. :) Alkuun söin kaalilaatikon et pääsee hyvään alkuun, sit oon syöny vähä kanaa ja wokkia ja uunimakkaraa ja sellasta. :) Aamupalaksi kun syö munakkaan ja juo vaan yhden kupin kahvia puolella desillä maitoa niin jää paljon varaa loppupäiväksi. :)

pelargoni, hianoa! :) Varmasti tuntuu hyvältä kun tiedät että oot vähä hötkyilly. :)

Mmmhh, mullekkin kelpais muuten Baileys-kakku! Mut taidan viikon päästä lauantaina hiilaripäivänä tyytyä vehnäpaahtoon ja Nikiin, NAM NAM ! 8D

28.9.2012
RJ89
RJ89

Riiika, kyllä niitä äkkiä keksii mitä syödä. :) Mulla alkaa nää mun mini hh ruuat tulemaan korvista pian pihalle.. Ei tiukkaa ketoosia jaksa kyllä kun tän pari viikkoa kerrallaan, eikä onneks oo tarvekkaan. :) Ja Karppaus.Infosta saa hyviä vinkkejä, sielä on ihan oma se reseptisivukin. :)

pelargoni, voi sinnuu! :/ Ens viikolla sitten! :)

27.9.2012
RJ89
RJ89

Santtuli, vau! Hyvä saldo viikolle! :)

Ja joo, sen takia mä vähä niinkun sen laitoinkin, kun mä muistan ite sillon kun vuosi sitten mietin et alottasko vai ei, niin oli tosi vaikee alottaa kun ei tienny mitä syödä.. :o Sit mä luin tovin noita kokeneempien päikkyjä ja siitä se lähti. Olihan se vähän hakemista alkuun, mut nyt se sujuu jo hakematta. ;b Ja nythän noi mun hiilarit on sielä pyöreesti 20g/pv, mut ens viikolla nostan niin tulee vähä monipuolisempaa ruokaa. :)

27.9.2012
RJ89
RJ89

Jonna! Se on upeeta mahtavaa! Ja varmasti superhyvä fiilis!? :) Mä muistan kun ite ängin (kirjaimellisesti) sormuksen viikko synnytyksen jälkeen sormeen.. Voin kertoa et teki kipeetä, eikä sitä saanu pois toviin. Nyt hölskyy, pitäis mennä pienentämään, jos pienentävät kun on tommonen vähä erikoisempi.. :o

24.9.2012
RJ89
RJ89

Niin justiin. No sit mäki olisin päästäny toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. :) 

Munkin pitäis laittaa puhelin piuhalla kiinni koneeseen niin sais uutta musiikkia sinne.. Oon ladannu koneen täyteen kaikkea jeejee musiikkia, mut puhelimeen oon siirtäny viimeks varmaan vuosi sitte, on vähä kuluneita noi jo.. :D

24.9.2012
RJ89
RJ89

Niin ja lisään vielä että onhan tossa varmaan puolet nesteitä, mutta ihan hyvin sai silti käyntiin taas tän homman. Vielä viikko tiukka ketoilua ja sit höllään hiilarit jonnekkin 30-35 kieppeille. Nyt hh on siis 15-23g/pv.

24.9.2012
RJ89
RJ89

Santtuli, kiitos. :

Ja aika törkeetä kyllä sanoa noin suoraan että pitäis pitää parempaa huolta ettei lisää liho.. :o Mä saattaisin päästellä ympäri korvien. :D Ja purkautumistahan varten tämä ketju onkin. ;b

24.9.2012
RJ89
RJ89

Seinäjoella puntaripäivä. Tiukka ketoilu kannatti, viikon saldo -3.4kg. Pelkällä ruokavaliolla siis.

Mitenkäs muiden mammojen elämä luistaa? 8)

24.9.2012
RJ89
RJ89

Mulla on Google Chrome ja hyvin on pelittäny. Btw siis. :b

21.9.2012
RJ89
RJ89

Hyvä Santtuli ja pelargoni! 8) Täälä eletään ketoosissa ja kärsitään ketoosipääkivusta mikä on muuten yhtä helvettiä kun ei mikään nappi auta. Noh, ehkä tänään helpottaa kun on jo viides päivä. :) Olo on mitä kevyin ja peilikuva on huomattavasti pienempi kuin viime viikolla, on siis tainnut paisumukset kadota. ;b

21.9.2012
RJ89
RJ89

Metalli, tervetuloa takaisin! :

Ugh, mulla on nyt niin sata lasissa tän touhun kanssa! Ukko lähti poikkeuksellisesti vasta nyt illalla töihin niin pakkasin sen mukaan kaikki herkut kaapista ja lauantaiset pastasalaatin loput iltapalaksi hotellille.

Tein tänään pitkästä aikaa kaalilaatikkoa ilman riisiä evääksi, saa kunnon lähdön tähän karppaustouhuun! Ja helvetti, mittasin aamukahviin puolen desin mitalla maidon ettei vaan tuu liikaa, juon nimittäin maitoa kahvilla, en kahvia maidolla.. :D Ny veretähän mamma ketoosiin !

17.9.2012
RJ89
RJ89

ei oo täälläkään edennyt tämä laihdutus toivotulla tavalla :/ aamulla vaaka näytti 65,4..  raivostuttavaa kun ei putoa vaikka miten vahtaa syömisiä ja liikkuu paljon. tekis mieli vaan iskee hanskat tiskiin ja lopettaa koko homma :/ kiukuttaa tämä jatkuva näläntunne vaikka 5min sitte olis syöny..

17.9.2012
piia88
piia88

No jösses! Puntarissa lukema 66,4kg, eli aivan liian paljon plussaa viikossa (n. 2kg)! Mutta kuten jo aiemmin ilmotin niin nyt alkaa tohina ilman mitään muttia.

17.9.2012
RJ89
RJ89

Riiika, käytkö vaa'alla siis monta kertaa peräjälkeen ja tulee aina eri luku? Ei se vaaka sekoile välttis, meillä tekee ihan samaa. Mä oon oppinu et turhaa siinä ravaa kattomas onko paino sama kun 5min sitten, kun ei se ole. Käyn siis kerran ja se saa viikoksi riittää. :b

Ääh, mä oon niin luovuttanu tän viikon osalta jo maanantaina, aivan masentaa. Koko viikon syöny mitä sattuu. :/ Mutta maanantaina alkaa kova kuuri enkä salli yhtään mitään, EN YHTÄÄN MITÄÄN. Nyt kun oon saallinu sen yhden niin tottakai sitä ajattelee että ei kaks haittaa ja kas, eilen vedin aamulla levyn uutta Maraboun valkosuklaata, oli muuten hyvää, suosittelen. :D Mutta maanantaina alan pitämään ruokapäiväkirjaa, siis todella tarkkaa ja heti ku on tilillä varaa (oliskohan nyt...?) niin liityn karppaus.infon Kultakaloihin (maksaa hurjat 15e/6kk) niin näkee tasan tarkkaan mitä syö. Kun se on ehkä se mun ongelma et arvioin vaan hiilarit, niin ei tuu niin tarkkaa tietoa. Ja sit sielä näkee kaiken muunkin kun vaan hiilarit. Josko siitä sais uutta pontta tähän hommaan?

Mä tykkään käydä ihan yksikseni lenkillä. Kyllä mä tykkään tietty jonkun kaverinkin kanssa käydä ja käytiin pitkän aikaa kun asuttiin vanhassa kodissa niin naapurin mamman kans (niillä meidän poikaa 3vk vanhempi poika) vaunulenkillä ja olihan se yli kivaa vaihtelua yksin menolle. Mut sit taas toisaalta tykkään laittaa napit korville ja nauraa räkättää yksikseni YleX:n touhuille.. :D

14.9.2012
RJ89
RJ89

Noh, karppaus. Ei ole lihansyöntiä, kasvissyöjä voi ihan hyvin olla karppaaja. Mun ruuista lihaa on ihan sama määrä kun aina ennenkin, pastan/perunan/riisin/yms. oon korvannu sit kasviksilla (tai lisäprotskulla) ja raejuustolla/aamu- ja iltapalalla jukulla.

Karppaustakin on niin montaa eri sorttia ja mikään ei voi sopia kaikille.

10.9.2012
RJ89
RJ89

kiitos avusta,täytyy yrittää tuolla ruoka ohjeella :) karppasin aikasemmin noin vajaan vuoden ja paino putos silloin helposti reilut 7kiloa mutta olin kokoajan hirveen väsyny ja kiukkunen niin mies pakotti lopettamaan sen kun ei jaksanu kattoo minua :D nyt on siis yritettävä jollain muulla tavalla ja mulla on aina painon pudotus ollu hirveen vaikeaa kun ei tipu niin millään :/ jos oon lisänny kasviksia niin oon myös liikkunu enemmän mutta ei auta ei.. Enempää liikuntaa en voi lisätä kun jalat ja selkä ei kestä kun niissä on kroonista vikaa mistä oon joskus aikasemmin puhunukkin.. ja täällä maalla ei uimahalleja/kuntosaleja ole kun yli 22km päässä :/

10.9.2012
piia88
piia88

piia, no justiin saleilla noi personal trainerit tekee myös valiomuutoksia asiakkaan tavoitteiden mukaan, mut niinkun sanoit niin matkaa tulee.. :/ Ja tietty on ravitsemusterapeutit, mut en tiedä kuuluuko niiden työnkuvaan laihduttavan ihmisen ruokavaliosysteemit? Mut jos lisäät niitä kasviksia, niin liikutko sit suhteessa myös enemmän?

Toi piian tarinointi on yks syy siihen miks mä karppaan. Mulla ei paino tipu jos vaan vahtaan kaloreita ja yritän liikkua enemmän. Yritin sitä kuukauden päivät ennen karppausta, mut tuloksia ei tullut ja kuulun ihmisiin "heti kaikki mulle nyt". :)

 

Mutta mutta, viikon syömiset näkyy taas puntarilla, mutta ei niin pahasti kun olisin luullut. Vain +400g viikossa, mikä on todella vähän kun kattoo mitä söin.. :D Tänään myös mittailin kuukauden mitat ja samana pysyny paitsi napaan sentti lisää, hurjaa. Eikä tämäkään ihme, koko kuukauden oon niin repsahdellu. :/ Mutta nyt ens viikolla alkaa kova kuuri, oon helvetti jouluun asti herkuitta yms! :D Miksi ens viikolla? Meillä on lauantaina tuparit niin tulis taas typerä katkos. Mutta siis kyllä mä silti syön oman valioni mukaan tämän viikon enkä makeaa syö ollenkaan. Ja sit ens viikolla en ressaa mistään liikkumisjutuista vaan otan nyt ensin kunnon niska-perseotteen ton syömisen kans, katotaan sit sitä liikkumista kun on saatu toi asia taas kunnolla reilaan. Yhtään ei saisi hötkyillä jos haluaa niitä tuloksia, se yks herkku kun nostaa hiilarit aivan kattoon ja sit on ketoosit mäessä ja lähtöruutu jälleen alla.

10.9.2012
RJ89
RJ89

Tiedän kyllä että syön vähän mutta heti kun lisään ruokaa esim kasviksia tai muuta niin samantien paino nousee :( Että en tiedä mitä muuta voin enää tehdä kun syödä vähän ja liikkua paljon. Tietääkö kukaan mistä vois kysyä apua ruokavalion ja liikunta ohjelman tekoon mikä pudottaisi painoa?? Täällä maalla on niin pitkämatka minnekkään kuntosaleille tai muualle. Eikä ole hirveästi rahaa maksaa kenellekkään kuka voisi auttaa enempi joten pakko on vaan yksin yrittää tehä jotain. 8 kiloa pitäisi vielä pois saada mutta en tiiä miten ne loput lähtis kun nyt jo niin tiukille pitää vetää ja hitaasti tippuu..

10.9.2012
piia88
piia88

Ha, täälä mamma veti just Kotipizzaa, Alla Pollo, oli hyvää kiitos vain. Nyt korkkaan valkosuklaan. Eli hienostihan tämä menee, painoa nostaessa. :D Mulla on tää koko viikko menny niin päin hevon persettä että oon luovuttanu. :D Mut ihan ruuan ruuan ja leivät sun muut oon pitäny tossa omassa valiossa, mut eipä se paljon auta kun herkuttelee ja hiilarit pomppii jo yhdellä herkulla HYVIN paljon yli mun rajan.. Noh, ehkä ens viikko parempi viikko. Ehkä.

7.9.2012
RJ89
RJ89

jeiii -6kg on nyt lähteny synnytyksen jälkeen pois +lisäks kaikki mitkä jäi synnärille jo :) vauva on nyt 3kk.. vielä toki olis 5kiloa pudotettavaa mutta kuitenkin oon jo tuosta ilonen,paino on nyt 66kg.. hirveesti vaan joutunu tuonkin eteen vaivaa näkemään,oon punninnut kaikki ruuat mitä syön ettei tule ylimääräistä vedettyä ja oon pitäny rajan 1000 kaloria päivässä enkä syo 21.00 jälkeen enää yhtään mitään vaikka valvosinkin miten myöhään tahansa.. sekä hölkänny,käyny vaunulenkillä 3 kertaa päivässä ja zumbannu iltasin kun on ollu aikaa ja energiaa.. :)

5.9.2012
piia88
piia88

Riiika, siis ei toi oo (enää) meidän normaali yö, en osaa yhtään sanoa mikä oli. Viime yön nukku kuitenkin ihan hyvin ilman lääkitystä ja ihme temppuja.. Kunhan nyt vaan vidduili äiteelle. :D

JoNNa! Upeeta! Mahtavaa! 8)

5.9.2012
RJ89
RJ89

Avautumista.

Mulla oli tänään ihan hirvee päivä. Pieni mies on valvottanu koko yön ja lopulta 5:50 iskin Buranat tupiin ja otin mun viereen nukkumaan aamuun. Nousin sitten todellakin väärällä jalalla, välillä tuntuu että tipuin sängystä. Aamusta asti päivä menny siis aivan päin emätintä, potenssiin sata! Lounasta kun olin laittamas ukolle niin se vaan teki kaiken just niinkun aina kielletään ja kapus lipaston päälle hakemaan DVD hyllystä. Aikani sit sitä kielsin ja nostelin pois sohvalta lipaston vierestä ja sit palo käpy ja tyhjäsin melkein koko helvetin hyllyn niistä leffoista, tossa ne on nyt keittiön pöydällä n. 200 leffaa. No sit sain rauhan tehdä sen ruuan ja sain annettua sen ja sit tein itelleni ruuan ja olin saanu haarukallisen suuhun kun kuulu ensin kun tippu DVD kotelo ja laskin jo haarukan et nousen kattomaan, noh, tuli kiire, jätkä tippu siitä helvetin lipaston päältä naamallensa alas. VOI KRISTUS MÄ KIROSIN JA ITKIN JA YRITIN SIINÄ LOHDUTTAA TOISTA! Sain sit syötyä, jätkä sylis, ei antanu laskea mihinkään. Sit koin parhaakseni mennä herran kans päikkäreille meidän sänkyyn, nukuttiin pari tuntia. Ah. Koko päivän toi ipana on vaan kitissy ja vikissy ja tehny kaiken just niinkun ei tarttisi, ilmeisesti tienny että mammalla on vähä huono päivä. Sit lähdettiin käymäs päivällisen jälkeen leikkiskällä, täälä on ollu yli hieno päivä koko päivän. Päästiin keinuun niin alko piskottelemaan. MITÄ PAHAA MÄ OON MAAILMALLE TEHNY, mä mietin. :D Noh odoteltiin kunnon sade ennen kun polkastiin takasin kotiin. Kotona pestiin kakkapylly ja KAS jätkä riehu oikein kunnolla pesuoperaation ja löi päänsä kaappiin lavuaarin vieressä. Ja taas mä kärsin. Ja kaiken lisäksi oon potenu hirveetä ahdistumista ja pahaa oloa (kutsutaan myös morkkikseksi) kun hajotin kameran lauantaina. Ukko siis osti sen mulle torstaina synttärilahjaksi ja mä hajotin sen heti. Kävin sit tuskissani ostamas samanlaisen uuden kun huolto olis tullu kalliimaks, mut sen takia en nyt tietä mitä me syödään seuraavat puoltoista viikkoa.

Tästä kaikesta johtuen oon syöny aivan helvetisti anopin tuomia suklaita ja triplasuklaajätski oli myös todella hyvää lohtuevästä. Tässä sen taas näki että tämä mamma on todellakin lohtusyömäri, kaikki menee päin vidua ja mä syön kaiken mikä irti lähtee kaapista.

Kiitos ja anteeksi.

4.9.2012
RJ89
RJ89

Plaah, +200g. Mutta tokkopa tuo ihme, olihan sen verran railakas lauantai ja sunnuntaina piti vähä saada limpparia ja sipsua, en olis selvinny muuten hengissä. :D

Huomenna sit paluu arkeen, tää päivä menee vielä palautuessa lauantain joraamisesta, on meinaan jokaikinen lihas niin juntturas kun olla ja voi, huomaa et on ollu kovat jamit.. Vielä ku muistais jotain. Helvetti. :D

3.9.2012
RJ89
RJ89

Joo punnituspäivä, tällä mammalla on maanantaina punnitus. Hyvä alkaa uus viikko aina sillä että aamulla kapuaa puntarille koiranpissatuslenkin jälkeen. :)

Täälä viikko menny miten menny, ennen kun ukko tuli kotiin niin meni tosi hyvin, joka päivä rivakka lenkki rattaitten ja karvakasan kans ja vielä hyppynarutreenit + lihaskunto illalla kun saa minimiehen unille. Mut sit ku ukko tuli kotiin (no olihan sillon mun synttäritkin) niin vähä herkuttelin, ehkä ennemminkin syynä ne synttärit kun ukon kotiinpaluu.. :D Tänään oon syöny ihan mun normaalisti ja huomenna taas löysätään kun lähdetään tyttösten kanssa humpalle. Sunnuntaina sit krapulaan kivennäisvettä ja karppipitsaa, nam nam. :b

Olipas muuten järkkyä! Hyvällä tavalla, kävin kirpparilla tänään ja kokeilin D&G farkkuja mitkä oli melkein uudet. JA NIIDEN KOKO OLI 28! JA NE OLI ISOT ! Mulla siis H&M housuissa nyt menossa 29/34 ja noi oli 28/34 :o UPEETA MAHTAVAA ! :D

31.8.2012
RJ89
RJ89

Hihii, kettu kiittää. ;b

Se on kyl oikeesti sokerihiiren ylepydenaihe jos pystyy kieltäytymään herkuista yms. kun toinen mässyttää vieressä! Ite en aina pysty, mutta nyt oon niin tiukan otteen saanu niskavilloista että ajattelin ukon riisisuklaan olla tuola kaapissa. ;b Helvetti, mä sanoin sille että ottaa sen mukaansa kun lähti aamulla taas reissuun, mut sielä se on kummittelemas. :E

Loppuviikosta sitte vähä juhlin, tulee taas torstaina yks vuosi lisää vuosirenkaisiin. :) Teen lauantaina karppipitsan ja vedän sitä intopiukeena krapulaani sunnuntaina, omn omn. Ja tietty juomapuoli hoituu Kevyt Karplolla ja valkoviinillä, niinkun hienot naiset konsanaan. ;b Ja juodut hiilarit kulutetaan tanssilattialla, ofkoorse. Selvät on sävelet, enää puuttuu se lauantai. ;D

27.8.2012
RJ89
RJ89

Ah, punnituspäivä Seinäjoella! Keli on mitä paskin, ihan niinkun keskikesä olis muuttunu melkein talveksi. Kylmä ku Siperias ja vettäki tulis varmaan pian kun kuuluisan Esterin perseestä.

MUTTA SE EI HAITTAA! 8) Tänään puntarissa lukema 64.0kg eli -1,6kg viikkoon lähestulkoon pelkällä ruokavaliolla!

27.8.2012
RJ89
RJ89

No mutta hei, hiljaa hyvä tulee. :)

Ja Riiika, mulla on samat oksetusfiilikset itseni suhteen aika ajoin, ja varsinkin sohvalla löhötessä. :D Sit kun siinä hetken katselee vararengasta niin saa kyllä aika hyvän virtapiikin ja vois juosta vaikka maratoonin. :D

Ugh, mä meinasin alkuun että tänään jo uskaltaisin lenkille, mut vielä on vähä sellanen fiilis et jos tästä nyt lähden, niin kuolen. Eli ehkä jätän sen huomiselle, jos uskallan. Mut viimeistään maanantaina sit jatkuu, oli kunto mikä hyvänsä! Kattotahan kuinka mamman käy puntarilla kun ei oo liikkunu kun yhden päivän tällä viikolla, ruokavaliosta oon kyllä pitäny tosihyvin kiinni ja oon jumalauta ylypiä ittestäni! Kipeenä (ja on muuten menkatkin samaan syssyyn) kun yleensä tulee lohtusyötyä vaikka mitä.. :E Mutta nyt oon pitäny pintani. :)

25.8.2012
RJ89
RJ89

Hyvä pelargoni! :) Täälä pitäis mamman ehkä jaksaa mennä lääkäriin, tutuus että on poskissa tämä homma. Mut en jaksa. :D Onneks jos se on poskissa niin menee kyllä ohi ilman antibioottiakin. ;b

24.8.2012
RJ89
RJ89

Hyvä beibi! 8)

Riiikan kysymykseen ruokavaliosta, mä oon karpannut joulukuun alusta asti. Sillä suurin osa painosta on tippunut kun en oo kuitenkaan liikkunu juuri ollenkaan, 30-60min vaunulenkki vaan päivään. Nyt toki oon ruvennu liikkumaan enemmän kun valitettavasti pelkällä ruokavalion muutoksella ei kiinteydy. :) Eipä tässä noita kiloja tarttekkaan enää lähteä, mut senttejä sitäkin enemmän. ;b

23.8.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...