Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mammakilojen karistus, viikko 1

Nonni, nyt sit alotetaan kilojen karistus :) *perjantai aamuisin vaakalukema, erotus edelliseen viikkoon ja kokonaismäärä Ja muistetaan tsempata toisiamme ja käydään täällä jakamassa tunteet kun menee hyvin ja kun tulee se päivä että suklaalevyt ja pullat oppii flirttailemaan ja niitä ei voi vastustaa :D

11.7.2012
iputin
iputin

Puntarin lukema nyt illalla oli 88,2. se siitä -1kg pudotuksesta, eli sama lukema on ja pysyy. SIIIS: on ollut ja pysynyt, nyt se lähtee tippumaan! tuo ipun ehdottama kirjaamismalli on hyvä. enstä ajattelin että aika raakaa, mutta jos se motivois paremmin.. ;) pakko saada tippuvia lukemia :D :D tavotetta ei tieten kannata liian rankaksi laittaa... se ois 70 kiloo, mutta jos ottas välitavotteen että alkas sillä 7:lla. 78, niin siihen on 10 kiloo matkaa. Siihnä on mulla jo kovasti työtä!

13.7.2012
Johannamanna
Johannamanna

hyvä äippä, mukaan vaan...

Tosiaan laittakaa ehdotuksia millasen viikkoalotuksen teen... Teenkö vko2:sen maanantaina vai jo viikonloppuna? Ja laitanko keskustelun alkuun tosiaan äipän ehdottamalla tavalla esim näin...

Pituus/alotuspaino/Paino nyt/erotus edelliseen viikkoon/pudotus yhteensä/tavoite

Ipu  168cm/81kg/80,1kg/-900g/-900g/65kg

Saiskos tosta selvää jos noi selvennykset on ihan ekana?

13.7.2012
iputin
iputin

Hei muuten, miten te haluutte, alotanko mä aina seuraavan viikon ketjun näin perjantaina vaikko vasta maanantaina?

13.7.2012
iputin
iputin

No nyt on uus vaaka ja hah, 15 vuoden takuulla :D Ei lasaha varmaan ihan heti sitten :)

Kävin kattomassa painon äsken ja 80,1kg. Siis täähän on loistavan hyvä vaaka! Näyttää sellaset kaks kiloo vähemmän ku entinen!

Nyt kun paino on ton 80,1kg on enemmän motivaatiota jo kun et se on sen 82-83kg. Pistäskö tavotteeksi et ens viikolla 79,9kg. No, kunhan pääsee alle 80kg niin se on jo aika paljon. On se ihan eri ajatella että paino alkaa 7-luvulla ku 8:lla.

13.7.2012
iputin
iputin

Niin ja Ipu tohon vaaka-asiaan.. Meilläkin tuo varmaan alkaa kohta vedellä viimesiään.:D Mut on se nyt taas toiminu ihan hyvin. :D

13.7.2012
jennny
jennny

WUHUU!

Tänään aamupaino 64,8 kg! Jumaleisson.. Ja sillon yks päivä ku tää meijän laihis alko nii oli paino jotain 66,5 kg! Eli 1,5 kg lähteny tässä.. Nesteitähän ne varmaankin on,mutta saapahan pöhötystä pois. Eilisellä 8 km lenkilläkin varmaan ollu osuutta asiaan :D 

Tästä on nyt hyvä jatkaa! Nää nesteet nyt lähtee vielä helposti,mutta sit alkaaki se rasvanpoltto. Viikonloppuki, sunnuntaina ristiäiset niin jotain on sielläkin syötävä,ettei katota iha kieroon :D Viikonloppuna saa vähän löysäillä.:)

13.7.2012
jennny
jennny

Siis voihan kilinkellit sanon mä! Eilen saunan jälkeen aloin että katompa painon, vaaka ei puhunu mitään! Herra iputin sai sen kerran toimimaan ja sit vissiin sano sopimuksen irti kokonaan. Oon nyt aamullakin sitä kopistellu ja rapannu, vaan ei se ala mua. Miten voi olla et se sippas just tälle päivälle?!

No, ei hätä ole tämännäköinen, mä suuntaan heti neuvolan jälkeen ostaan uuden. Mä en nimittäin osaa elää ilman vaakaa. Ilmottelen huomen aamulla sit aamupainon. Kele soikoon että ärsyttää!!

13.7.2012
iputin
iputin

Nonnih, nyt ehtii istahtaa hetkeksi :)

Mä ajattelin ottaa tällaisen hyväksi todetun taktiikan et viikolla tiukasti, viikonloppuna voi sit vähän herkutella. Vähän mä panikoin imettämisen kanssa, että ei laihduttaminen sitten siihen vaikuta. Siksipä alotankin nyt niin että keskityn siihen mitä syön. Ja muistan syödä tasasesti, oon nimittäin huomannu sen että syön oikeeta ruokaa vaan aamupalan ja päivällisen, muuten on tullu mässytettyä kaikkea herkkua. Nyt oon pari päivää syöny aamupalan, lounasaikaan vähän, sit päivällisen ja iltapalan. Ja kas, ei teekkään niin mieli herkkua. Jotain banaania ja porkkanaa sit vetäny kitusiin jos nälkä meinannu tulla.

Lenkkeilyt mulla oli vähissä kun herra iputin oli lomalla mutta nyt on tän viikon vaunut taas kiitäny kylällä ja vettä tietysti alkanu satamaan kesken lenkin :D Mut ei haittaa kun hyvät musat korvilla menen. Vatsalihaksia pitäis alkaa tekemään, vaikka eihän ne ton mahaläskin alta näy vielä aikoihin.

Mä tiedän että toi operaatio mahan kadotus ei ole helppo juttu, viimeksikin se otti oman aikansa että alkoi palautumaan. Jossakin oli että menee kolme vuotta että naisen keho palautuu kaikista raskaudenaikaisista muutoksista. Jestas kun on pitkä aika...

Huomen aamulla käyn pikaisesti laittaan painon, meidän täytyy nousta ennen sianpieremää että ehditään neuvolaan.

12.7.2012
iputin
iputin

Noniin, meitähän alkaa olemaan hyvä porukka jo kasassa! Ei muutakun loputkin helmimammat tänne, jos innostusta riittää :) 

Mullakin tuo,että kunhan ton mahan saa pois. Aivan sama vaikka painaisin 90 kg, jos ois vaan littee maha ja ei jenkkakahvoja.:D Ja se vyötärö rasva onkin sitä sitkeintä sorttia. Helvetti,ku rasvaa ei voi polttaa paikallisesti. Kiva sitte jos tissit lähtee mut maha jää! :D 

Oon muuten huomannu,että mitä enemmän meillä on herkkuja kaapissa, sitä vähemmän mun tekee niitä mieli. Tänäänkin ostin lakupussin tonne ihan vaan muodon vuoks. Keksikippokin tossa pöydällä koko ajan,mut ei tee mieli. Nojoo, pienen suklaapatukan vedin tossa automatkalla ja kauhee morkkis tuli heti.. En tiiä onko tuo meijän puntariki rikki, ainaki patterit taitaa olla lopussa. Äsken kävin nii näytti kilon vähemmän ku päivällä. Joopajoo. Täytyy varmaan ostaa uus puntari.:D 

Jos lähtis kattoo töllöö.. Huomiseen!

11.7.2012
jennny
jennny

Painoa ennen raskautta oli vähä reilut 70kg, olin saanut pudotettua n. 10kg ennen raskautta liikkumalla ja herkkujen ostokiellolla :), se 10kg tulikin helposti sitte raskausaiana takas ja hieman ekstraaki tuli!loppuraskaudesta paino oli 96kg. Kotiinpaluupaino oli 88kg ja nyt paino on 1kg vähemmän! eli kovasti on siis tekemistä raskauskilojen poissaamiseksi!

11.7.2012
Johannamanna
Johannamanna

HAHAA! Kyllä tässä vaan on tätä etureppua mistä lähtee :D Ens kesänä kyllä haluun olla semmosessa kunnossa,että kehtaa olla bikineissä jossai rantsulla. Tottakai aikasemminkin täytyy siihen kuntoon päästä,mutta näin etukäteen ajateltuna ;) Nyt vaan sanoista tekoihin!

11.7.2012
jennny
jennny

Voihan rimpula ja kukkakeppi sunkin kans! No ei varmana paino tipu hurjilla määrillä kun eihän sulla ole mistä lähtiäkkään juuri mitään :D

11.7.2012
iputin
iputin

Noniin! Hyvä Ipu ku keksit laittaa tämmösen, tää antaa todellakin sitä motivaatioo. Ja kun on tämmönen oma porukka kasassa.. :) 

Mulla ei varsinaisia raskauskiloja ole, se 10 kg mikä tuli niin myös lähti. Mut sitte on muuten tätä pudotettavaa vähän. 

Nyt oon samoissa mitoissa kuin ennen raskautta,mutta haluan tästä mahasta ja jenkoista eroon! Reisistä sais kanssa lähtee vähän.. 

Pituutta mullakin tuo 168 cm ja paino tällä hetkellä on 67 kg. Tavoite mulla ois se 5 kg pudottaa eli 62 kg. Ja sitte kiinteytyä. Reilu kuukaus sitten kun alotin sen laihiksen niin olin kyllä vähän liian ankara itelle, sillähän se intoki tais lopahtaa. Joku kerran viikossaki ois hyvä jos sais vähän herkutella. 

Nyt vaan täytyy kiinnittää tohon ruokavalioon huomiota, jättää roskaruuat ja herkut. Eiköhän tää tästä lähe pikkuhiljaa, mä kun perkele olen niin malttamaton,etten jaksa odottaa tuloksia.:D Mutta niinhän se taitaa olla,et mitä hitaampaa se laihduttaminen on niin ne kilotkin pysyy sitte paremmin pois. 

Mulla ainakin sattuu muuten tää ruumiinrakenne olemaan semmonen,ettei musta ikinä sais mitään XS kokosta. Mutta kunhan nuo läskit saa poies nii hyvä on. :)

11.7.2012
jennny
jennny

Alotanko mä ekana rohkeana :)

Neuvolassa viimesellä käynnillä kirjattiin paino 89,9kg! Ensimmäinen painomerkintä neuvolassa on 73kg ja paino ennen raskautta 67kg. Tällä hetkellä paino on 81-82kg, tosi surullista :( Tuohon 67kg laihduttelin viime keväällä ja pääsin 65kg lukemaankin ennen kesäkuuta 2011. Pituutta mulla on 168cm. Tiukkaa tekee päästä tuonne 60+ puolelle, mulla tahtoo paino aina jysähtää siihen 70-72kg tuntumaan. T

Malliltani en oo enää reiluun kymmeneen vuoteen ollut hoikka, enemmänkin sellainen normaali pienellä pyöreydellä. Lanteet on leviät ku mitkä ja paino menee mulla ensimmäisenä tuohon mahaan, persiiseen ja reisiin. Että ei ollenkaan nättinäky.

11.7.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...