Laivalle aamupalaehdotuksia kaipailisin

Jee, perjantaina mennään risteilylle koko perhe. Lähdetään illalla ja seuraavana iltana ollaan takasin. Syödään lauantaina klo 14.00 aikaan seisovassa pöydässä. Mukaan ajateltiin ottaa omia eväitä aamu ja iltapalaksi, mutta mitä? Jotain sellasta mikä ei tarvitsisi jääkaappia. Nyt kaikki ideat kehiin kiitos :)

11.7.2012
Lizzy
Lizzy

Alpro soyalla on pillillä varustettuja 2dl kokoisia kaakaojuomia jotka säilyy lämpimässä. Nam, on makoista ja hyvää!

11.7.2012
hookoo
hookoo

nestlellä on niitä lasten jugurtteja mitkä säilyy lämpimässä.. myydäänki siis lämpimästä vauvan ruokahyllystä vaikka on käytännössä oikeeta jugurttia.. sit noi smoothiet on kans käteviä.. hyla- ja jotku laktoosittomat säilyy lämpimässä sellaset pillimaidot siis, muroja myydään pienissäki paketeissa, hedelmät on hyviä ja helppoja..

jos jaksaa ennen lähtöö leipoo ni kinkkujuustosarvet tai vastaavathan ois hyviä leivän edestä tai no miksei leipääki mut ne leivän päälliset ei niin kauheen hyvinä kestä pitkiä aikoja lämpimässä varsinkaan..

11.7.2012
ninnup
ninnup

croissantit, smoothiet (sellaset pienille lapsille tarkotetut ei tarvii olla kylmässä)

11.7.2012
Lintu4
Lintu4

heititpä pahan...hedelmiä ja jotain patonkia tai sellaista leipää mitä voi syödä sellaisenaan... saatko lämmitettyä vettä missään? ne elovenan pikapuuro pussit veis tietysti nälän hyvin ja meillä se olis varma nakki...=)

Paahtoleipää ja tonnikalaa?=)

11.7.2012
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...