Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

kuulumiset 19

Ja tältä tuli meidän lista näyttämään... 3.2. Mira_76               Poika syntyi 18.1. rv 37+5 7.2. Piipa83                Tyttö syntyi 17.1. rv 37+0 12.2. Henna1985        Poika syntyi 1.2. rv 38+4 14.2. Äippä510           Poika syntyi 28.2. rv 42+0 15.2. Riiika                 Tytöt syntyivät 31.1. rv 37+6 17.2. Jennny              Tyttö syntyi 22.2. rv 40+5 20.2. Lollipo               Poika syntyi 11.2. rv 38+5 25.2. Drama87           Poika syntyi 9.2. rv 37+5 27.2. Johannamanna   Poika syntyi 29.2. rv 40+2 28.2. Iputin                Poika syntyi 7.3. rv 41+1

11.7.2012
iputin
iputin

Moips.

Meillä kanssa loppuviikosta neuvola, nii saas nähä mitkä on neidin mitat. Soseita menee aika vaihtelevasti, lähinnä nuo hedelmäsoseet uppoo. Maitoo menee edelleen paljon. Mutta pikku hiljaa tässä on mentykkin noitten kiinteiden kanssa. 

Yöllä likka heräilee kerran kaks syömään, välillä pitää käännellä takasi selälleen ku ei ite jaksa tai mahu.:D

Sylissä tykkää istuskella,nytkin tässä äiskän kans kirjottelee.:D

Lattialla kovasti pyöriskellään ja vähän saa jo vedettyä itteesä eteenpäin. Pyllyki nousee hienosti mukaan. Kyllä se aina on niitä leluja saanu kiinni,ku laitettu houkuttimeks. Iso akka jo.=)

Harmi muuten kun täällä ei taida saada mitää suljettua ryhmää?? Ku aina nää meijän jutut koko kansalle nähtävissä.:D 

Juupp, täytyy tulla paremmalla ajalla kirjottelemaan...

24.7.2012
jennny
jennny

Hellurei!!!!

Kävin tossa viikon olemassa kotipuolessa ja heti kun pääsin keski-suomen rajan yli niin alko hirmunen päänsärky, en nimittäin tykkää yhtään käydä siellä (keski-suomessa ei vikaa, mut se kyläpahanen). Se paikka on niin kuollu ja ne ihmiset niin pirun uteliaita ja se paskan jauhanta alko heti. Voi ku voiskin siirtää ne ihmiset pois sieltä johki muualle vaikka naapuri kaupunkiin.

Meillä liikutaan hyvin, ei vielä etiepäin, mut ei sekään kaukana ole, pylly pystyssä huhkitaan. Sitten on opittu napsuttelemaan kielellä eri ääniä, aika hauskaa. Mistähän on tuonkin keksiny.

Käytiin tänään neuvolassa ja meillä pitäs lisätä ruokaa. Tuntuu nytkin ettei tehä muuta ku syödä.  Puuroa, soseita ja maitoa pullossa menee ja lisää soseita pitää antaa, huh. Tissiähän myö ei syyä enää, ei mua kyl haittaakaan ku ei enää yölläkään herätä. Hyvin kuiteski omalla käyrällä menee (vaikka on vieläkin pieni), 67cm ja 7170kg. Mun mielestä ihan hyvän kokonen. 

VÄSYMYS!!! Siis mua väsyttää ihan hirveesti, yöt tyttö nukkuu hyvin, ei mitään ongelmaa. Muutaman kerran voi tarvita tuttia, mut se siitä. Niin en tajua. Neuvolassa otettiin hemoglobiini ja se oli 150 eli ei johu siitä. Oon kyllä yöllä koko ajan "valmiudessa" ja herään pieniinkiin ääniin. Nukun koiran unta. Mies auttaa tarpeen mukaan, mut en osaa sillonkaan nukkua. Kohta oon ku kävelevä robotti. 

Kateellisina kahtelen tuota laihdutus ryhmää, mut en vielä, myöhemmin. Vuosien mittaan on painoa kertyny etten voi raskauden piikkiin kaikkia laittaa, yli 20kg ois poistettavaa ni oisin omilla käyrillä ku niin lyhkänen oon. Pitää henkisesti valmistautua (tekosyitä).

Nyt ruuan tekkoon. Käyn taas pyörähtämässä täällä.

23.7.2012
piipa83
piipa83

Täällä täällä, kovasti vilkutan :)

Mulla menny nyt pari päivää vapaa-aika vallan kirpparitavaroita laittaessa. Mä en yhtään tykkää niitä hintoja laittaa. Mut oli se sitten palkitsevaa kun vietiin tavaroita niin johan oli ostajaa. Otin siis äitini kans kuukaudeksi pöydän kirpparilta ja äiti siinä arvioi että mun tavaroita meni reilusti yli satasen verran siinä puolen tunnin aikana mitä pöytää laitettiin kuntoon :) Mä oon luvannu että 50-50 menee rahat lapsille ja heidän hankintoihin. Pojan vaatteita en vielä hennonnu viedä, tosin ulkopuvut vois seuraavan kerran viedä kun käy.

Ihanaa, meillä nyt ne päiväunet on pysyny viikon taas entisellä hyvällä mallilla. Jätkä tirsaa sen tasan kolme tuntia, eilenkään ei heränny kertaakaan koko unien aikana et ois tarttenu käydä hyssyttämässä. Yöt varmaan alkaa jo puuroa odottelemaan kun saatetaan välillä herätä syömään.

Riiika kyseli tosta syömisestä ja määristä. Meillä määrät on jo aika hurjia kun ajattelee että vasta reilu parisen viikkoa syöty soseita. Mut sama homma, neuvolassa jappastaan siitä kun paino laskee käyrällä pituuden suhteen. Oli nyt viimeks -1,5 tasolla. Mähän sain sen jappasun että en saa yhtään pudottaa painoa ja pitää syödä hyvin jotta maito on ravitsevaa. Tuolloin syötiin 3 ateriaa ja sanoin et neljäs alotetaan niin terkkari oli tyytyväinen.

Eli meillä sit syödään aamulla heräämisen jälkeen tissiä, sit tunteroisen päästä heräämisestä vajaa puol purkkia hedelmäsosetta(pieni purkki), sit tissiä päälle. Sit lounaalla syödään kasvissossetta semmonen 4-5tl ja vajaa puol purkkia hedelmää päälle, sit tissin kautta päikkäreille. Päikkäreiden jälkeen tissiä. Klo 16 aikoihin jo vaaditaan kiljuen ruokaa, kasvissosetta menee tuo 4-5tl. Sit klo 18-19 meillä torkutaan tissi suussa ja äiti kattoo suurinta pudottajaa :D Sit vielä klo 20 aikaan puol purkkia hedelmäsosetta ja unitissit päälle. Ja tosiaan joskus herätään yöllä tissille.

Perunasoseen oon tehny lapin puikulaperunasta kun sitä täällä niin hyvin saa ja siitä paras muusi tulee omaankin makuun. Kukkakaali on herkkua, sit porkkana ja bataatti on maisteltu. Parsakaalista poika ei välittäny, joten maistellaan sitä uudelleen taas joskus myöhemmin. Huomenna ajattelin ottaa kokeiluun maissin. Hedelmistä meillä nyt syödään mangoa, persikkaa, omenaa, päärynää ja tänään maistettiin banaania ja se on nam. Varsinkin mango ja persikka on suurta herkkua. Tuossa hedelmävadissa mulla odottaa hervottoman kokonen meloni josta pitäis kans tehdä sosetta.

Just eilen muisteltiin herra iputtimen kans että millasta oli neidin kans syömisopettelut. OKSENTAMISTA. Tuo oli sellanen sihtikurkku ja nirso uusille makuille että oksenteli koko ajan. Joten aivan erillälailla nauttii tämän pojan kans kun toinen on suu auki kuin linnunpoika. Välillä ollaan otettu nokkamukia mukaan ruokailuille ja jo ensimmäisellä kerralla poika tajus että suuhun se pitää viedä ja kallistaa. Ite haluaa mukia pitää. Oikein odotankin että päästään syöttötuoli tuolta kasaamaan ja siihen syömään.

Eilen meillä löydettiin varpaat niin nyt on haaste tuo syöminen kun neljä estettä heiluu ja vispaa edessä. Olihan se yks päivä hyvännäkönen kun pojalla oli suu täynnä sosetta kun aivasti ne mun päälle. Kai mä olin niin hauskan näkönen että toinen nauraa hekotti selkä kaarella :D Nyt se välillä yrittääkin tarttua lusikkaan ja vipata soseet ympäriinsä, nauraa hekottaa pilke silmäkulmassa.

Muutenkin meillä osataan velmuilla. Vaipanvaihto on ihan yhtä tuskaa, pyöritään masulle, jyskytetään peppua ylös alas tai muuten vaan jaloilla sätkitään niin että vaippa on toisella poskella. Kovasti tuo poika liikkuu, ei oikeastaan ole ryömimään lähdössä, eikä konttaamaankaan, ennemminkin sellasta karhunkävelyä. Ei tajua etupäätä nostaa pyllypään kans yhtäaikaa niin yläkroppa menee alustaa vasten ja jalat suorana pukkaa menemään. Ja pyllyä nakkaamalla pääsee kans johonkin suuntaan. Kovasti kosketellaan ja revitään äitiä naamasta ja hiuksista. Varsinkin nuo hiukset on ihanat kun on pitkät niin niistä tarraa ja repii. Tuo herra iputinhan on vissiin tuolta afrikan gorillametsistä kotosin kun on tuota partaa ja karvaa siunaantunu, niin poika on aivan hulluna parransänkeen. Herra iputin parransängellä kutittelee jalkapohjista niin se kujerrusnauru on jotain niin ihanan kuulosta. Pojalla taitaa olla yhtä  herkät jalkapohjat ku äidillään. Mun jalkapohjiinhan ei kosketa.

Kauheeta, se ois kolme viikkoa ja koulut alkais. Neitikin täyttää kuukauden päästä 8v. Ei oo enää mikään pikku tyttö.

Täytyy teillekin hehkuttaa että meillä alkaa oleen ne molluskat pojan päässä voitonpuolella. Enää kun ruvet lähtee niin ne on muisto vaan. Ehkä mä oon pikkusielunen, mutta mulla on niin tehny pahaa että toisella sellasia ollu.

Ihana kuulla riiika että teillä menee kotona paremmin :) Mä tossa herra iputtimelle eilen avauduin että me ei olla tapeltu pitkään aikaan et sovittasko et ens keskiviikkona kun tulee töistä niin mä lupaan että kotona on helvetti irti ja mä oon pahalla tuulella niin voidaan tapella :D Meinas että ei sitä työpäivän jälkeen jaksa, lupas harkita jos saa sovintoseksiä :D

Johan tässä tuli tarinaa, joten lähdenpä saunan kautta nukkumaan... laitelkaahan kuulumisia!

22.7.2012
iputin
iputin

Pikaisesti laitan riiikalle säätiedotuksen :)  Aurinko paistaa ja nyt klo 9.17 mittari näyttää että ulkona olis 19,7 astetta lämmintä. Eilen oli kans aivan mahtava aurinkoinen päivä ja mittari kipus reilusti yli 20. Että kyllä täällä passaa mopoilla :)

Saatte molemmat omaa aikaa, hengähdystaukoa ja kun mies tulee kotiin niin varmasti molemmat tajuaa taas sen toisen rakkaan tärkeyden joka tahtoo jäädä arjessa vähän huomiotta ja itsestäänselvyydeksi. (sydämen tähän nakkaisin muttei meidän läppärillä saa).

Nyt ei muuta ku potkimaan neitiin vauhtia, lähdetään sille pelastusliivit hakemaan. Neiti lähtee mun vanhempien kans reissuun tänään, tulee torstaina kotiin. Voipi olla ihan outoa täällä kotona kolmestaan noiden miesten kans. Ja samalla jos menis hakeen ne liivit pankin kautta. Käyn tuolle junnulle aukasemassa oman tilin johon saa laittaa syrjään rahaa hankintoja varten :)

16.7.2012
iputin
iputin

Riiika, ai teillä tollasesta aiheesta saatiin matsi. No tuota, osallistuu kai se sinun miehes sitten niiden soseiden tekoon jos kerta haluaa että kaikki pitää tehdä ite? Meillä onneks herra iputin on tuota mieltä että hedelmäsoseet kelpaa olla kaupan soseita. Mieti kuin ison määrän esim päärynää sä tarttet siihen sosemäärään mitä esim kahdessa purkissa on, saatko sä sillä 59 sentillä niitä päärynöitä?! Ja hedelmäsoseet on ihan maistuvia ja hyviä kaikkinensa. Ne ruokasoseet on jotku aivan kamalan makuisia, varsinkin muistan parsakaali...hrrr...herra iputin muistaa maistaneensa jotain kaupan spagettia ja sitä vieläkin puistattaa :D

Ehdota miehelles diili, sä teet kasvis ja lihasoseet, miehes hedelmäsoseet kerta haluaa että ne on itsetehtyjä :)

Oi oi, saat shoppailuhetken ja vielä lähet rilluttaan! Muista sit nauttia molemmista hetkistä. Mä joudun tänä vuonna jättään miehen työpaikan kesäpäivätkin väliin kun en raski tuota poikaa laittaa hoitoon. Ja kun tissilläkin ollaan. Kai se on tuo mies pistettävä matkaan yksin, toivottavasti työkaverit pitää tuosta huolen :D

äippä, just tänään neuvolassa juteltiin jotta puurot alotellaan siinä 5kk paikkeilla. Täällä kans soseet uppoaa aivan mahtavasti. Tänään illalla maisteltiin mangoa ja huuto tuli kun lopetettiin, ei ihan puolta purkkia vihtiny ekalla kerralla antaa. Eilen ja tänään on tissin määrä vähentyny ja sekös äitiä vähän meinaa harmittaa :(

13.7.2012
iputin
iputin

ei oo kellään ollu ylimääräsenä sitä kirjaa. Just löysin yhden nettikaupan josta täytyy laittaa tilaukseen :)

13.7.2012
iputin
iputin

Ipu, sait sä sen haluamasi Vauvan ja taaperon keittokirjan? Tästä omalta Liben kirppikseltä?

Mulla ei sitä ole, enkä tiedä saako sitä netistäkään tilattua.

13.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Perkule tän liberon kanssa, oon muutamana iltana yrittäny tänne kirjottaa, mut erroria on lätkässy eteen, kyllä rupes sylettää. 

Dramalle piti jaksamisia toivottaa.

Meillä ei neiti enää ota tissiä ollenkaa. Pari viikkoo sitten kun yritin tissiä antaa niin hirveä huuto alko ja itku, ei halunnu olla selälleen sohvalla, eikä sylissä ja yritin jopa istuvilteen, mutta ei vaan suostunut ottamaa niin jouduin antaa sosetta. Muuttu niin et otti vaan tän jälkeen aamuisin eikä muuten vaikka tarjosin ja nyt parina päivänä ei oo ottanu ollenkaan, eli loppu nyt. Iso tyttö nykyään.

Mä alotan laihutuksen vasta kesän jälkeen, saanpahan mällätä nyt. 

Hurjaahan tuo on et muutaman päivän päästä ollaan puol vuotta, siiiiis aika menee hurjaa vauhtia.

Meillä on yöunet menny ihan miten sattuu, hyvin, huonosti ja hyvin huonosti ja nyt mennään taas huonosti. Herää nimittäin leikkimään 2-3 aikaan yöllä, ei mee mun kaaliin ja valvoo jonkun pari tuntia ja sit rupee nukkumaan. 

Nyt en enää muista mitä mun piti kirjottaa, tuun taas pyörimään josko pääsis vielä kirjautumaan sisäänkin.

13.7.2012
piipa83
piipa83

Mira vissiin lähti juu. Mietin tässä yks päivä et jos laittaisin Miralle viestiä ja kyselisin kuulumisia ja kertoisin täälläkin jos saa luvan :) Saattaapihan se olla että Mira käy täällä kurkkimassa meidän kuulumisia.

Mä muuten yllätyin tuosta et kuin kiva on tehdä soseita ite. Neidin kans kaikki soseet tuli kaupasta. Nyt teen kasvikset ite, hedelmät tulee kaupasta pääosin. Oikeen ootan et pääsee tekemään lihasoseita.

Meillä tuntuu nälkä olevan ja soseet uppoaa suu ammollaan odottaen. Just terkkarin kans vielä juteltiin että jospa mentäs soseilla ja tissillä ja nokkamukilla niin ei tartte opetella pullolle ja korvikkeille ja vellille.

Äh, nyt mun on pakko mennä tekemään hommia, mä en oo mitään saanu aikaseksi tänään :D

13.7.2012
iputin
iputin

Päevää!

Aattelin tulla nyt tällekkin puolelle vähän kirjottelee,ettei kaikki mee tonne laihis puolelle.:D

Käytiin likan kanssa vähän kaupungilla,mutta ei siellä oikeen ollu mitään. Lindexiltä löysin neidille semmosen ihanan leopardikuvioisen mekon.=) Itelle ostin lähinnä jotain koruja,kun sunnuntaina ristiäisiin nii vähä juhlallisempaa. Yleensä en kyllä käytä pahemmin mitää koruja. Tänään illasta vielä ruokakauppaan nii jos ostas hiusvärin ja värjäis tän pään.:) 

Meillä noita soseita ei vielä syödä ku joku kerta kaks päivään. Pikkuhiljaa alkanu lisäilemään määriä. Ei vielä uppoo ihan nii hyvin,että monta kertaa päivässä söis. Mutta kyllä sitä varmaan kohta alkaa menemään aika hyvin.:D 

Lähtikös Mira muuten kokonaan poies täältä liberoimasta? Aika tiiviistihän tässä ollaan yhteyksiä pidetty, kiva niin. =) 

Jooops,eipä tässä muuta.. Kunhan tulin vähä skriivailee:)

13.7.2012
jennny
jennny

Laitanpa neuvolakuulumiset tähän kun aamulla käytiin. Eli Miksu 4kk : 6540g, 66,7cm ja päänympärys 42,2cm. "Virkeä, liikkuvainen poika. Pituuskasvu tasaista, paino laskussa käyrillä, kiinteät ruoat aloitettu vkko sitten. kehitys iänmukaista. Jäntevä, kääntyy, tarttuu leluun ja vie suuhun."

Painosta taas jappastiin, mutta terkkari ei ollu huolissaan. Meinas että on niin liikkuvainen et kuluttaa paljon, paino ruukaa notkahtaa kun kiinteät aloitetaan, nukkuu kuitenkin yöt hyvin. Onneks sattu että oltiin naapurikaupungissa neuvolassa kun on kesäsulku niin olikin meidän oma terkka siellä meitä tapaamassa :) Eikä terkka mitään alkanu mussuttaan kun syödään nyt jo vkon jälkeen soseita 4krt päivässä. Aamulla syödään hedelmäsosetta, lounaaksi kasviksia(peruna-porkkana-kukkakaalisose) ja jälkkäriksi hedelmää, päivälliseksi kasviksia ja iltapalaksi ennen nukkumaanmenoa hedelmää. Mä halusin noi hedelmäsoseet aamuun ja iltaan et totutellaan puuroon kun se kohta alotetaan, tuossa 5kk iän huitteilla.

Liikkumiseen oli terkka tyytyväinen, pöydällä piti pojan alkaa heti hytkyttää itteensä liikkeelle. :)

Nyt purkamaan kauppakassit, miten taas tarttu mukaan robottilelua ja bodya, gollegepuku jne...

13.7.2012
iputin
iputin

Wooot, mitäs se riiika on siellä miehen kans inkuttanu? Tai pitäskö kysyä että mitä se mies inkutti?

Ihanalta kuulostaa toi teidän tyyli tapella, muista ipun sanat parin vuoden päästä kun tytöiltä alkaa löytyä luonnetta, ei se omena kauas puusta putoa ;) Meillä ihan sama juttu, tyttö yhtä tempperamenttinen ku äitinsä.

Tunti sitten jo herätty, lähdempä laittautumaan kun neuvolaan pitää ehtiä

13.7.2012
iputin
iputin

 

heips pitkästä aikaa.. koitan taas kirjoitella. mun koneella ei oikein toimi tämä viestin lähettäminen, monesti menee libero-sivu jumiin kun oon yrittäny tekstiä lähettää, niin oon nyt pitkään tyytyny vaan lukemaan teidän kuulumisia. :)

Meillä poitsu 4kk neuvolassa 64cm ja 6,400kg. Varsinainen energiapakkaus on kun ottaa päivällä kahdet puolentunnin tirsat tai yhdet noin tunnin mittaset ja virtaa riittää. yöllä nukutaan pikkupikkupätkissä, nukahtaa kyllä heti uudestaan kun saa tissiä tai silittelyä, mutta korkeintaan nykyään 3h pätkiä kerrallaan.

Vaunuissa ei meinaa viihtyä ollenkaan, ollaanki nyt ruvettu sisällä leikkimään vaunuissa ja lenkille otan leluja mukaan, että viihtyis jonku aikaa. kun ei kerta nukuta, ja lenkille ois pakko päästä!

Painonpudotusryhmä tosi jees juttu, minä oon mukana ja yritän saada sinnekin vastauksia lähetettyä!

11.7.2012
Johannamanna
Johannamanna

Terve tännekkin!

Käytiin likan kanssa vaunuilla kaupassa ja niinhän mä arvelinkin,että kun me ulostaudutaan niin alkaa satamaan. Menomatkalla vähän ripsi,mutta takas tullessa sitä sitten tulikin ihan kunnolla, noh oli ainakin piristävä reissu. Onneks oli vaunujen sadesuoja mukana, tyttö pysy kuivana ja nukku tyytyväisenä. =) 

En muista oonko sanonu jo,mut meilläkin tuo nukkuminen on alkanu menemään vähä huonommin. Öisin heräillään ainakin kerran syömään ja sitte muuten vaan ähistään tuttia yms. Viime yönäki heräs 3 aikaan syömään ja mies oli oikein iloinen,kun sen kello soi 4. Sitte 6 aikaan oli ihan pirteenä jo heräilemässä,mut maitopullon nykäs ja jatko onneks unia 8 asti. 

Päikkäritkin tahtoo mennä millon mitenkin. Välillä ottaa useet pienet kauneusunet ja välillä sitte nukkuu tunti tolkulla. Aina ku ollaan anoppilassa, nii siellä kyllä likka nukkuu monta tuntia. Sitte kotona on känkkäränkkä yliväsyneenä. Mut onneks se kuitenki aina jossain vaiheessa nukahtaa. Onneks nyt nukku jonkun tunnin ainaki,mut sais kyllä nukkua vielä ainaki yhet vähän pitemmät ku 15 min. 

Että semmosta. Täytyyki lähtee pitää neidille seuraa!

11.7.2012
jennny
jennny

Täällä mä viuhdon ihan hulluna, minä minä minä, laihdutusoperaatioon mukaan. Sillon 5v sitten kun viimeksi laihdutin sen suuren määrän, täällä liberossa meillä oli laihisketju johon joka perjantai aamu käytiin laittamassa sen aamun vaakalukema, erotus edelliseen viikkoon ja kokonaispudotusmäärä. Se oli tosi tepsivä laihdutusketju ja monet saatiin isot määrät painoa pudotettua. Siellä oli hyvä tsempata toisiamme ja jakaa ilot ja surut mitä laihduttaminen toi.

Joten miltä kuulostais? Jos mä nyt laitan tänne meidän odotusryhmään vko 1 -ketjun niin käydään sinne kirjottaan vähän lähtötietoa ja laitetaan perjantai aamuna sit painot. Ja siitä sitten yhdessä startataan :)

11.7.2012
iputin
iputin

Heipä!

Joo ei tota nimimerkkiä pysty vaihtamaan, laitoin siitä itekkin viestiä sillon liberolle.. Eli täytyy tehä kokonaan uus tunnus.. Ne pisteet ei siinä tuu mukana,mutta voithan sä sitten käydä sillä toisella tunnuksella tilailemassa pistekaupasta niitä jutskia. Tosin en oo kyl ite tilannu sieltä vielä mitään, aika surkeita lahjoja.:D 

Mäki oon miettiny,et onko sitä tapaamista joskus tuloillaan? Ois kyllä kiva nähä livenä.. :) Täällä kun ollaan niin avoimesti juteltu niin lentäsköhä juttu samanlailla livenä, niinno miksei..=) 

Riiika,eihä sitä tiiä vaikka meillä ois yhteisiä tuttuja tai jotain.. On tää maailma aina vaan niin pieni,että joku tuntee jonkun.

Oon muuten miettiny,ku ollaan tosta laihduttamisesta puhunu niin onko teillä minkälaisia tavoitteita? Tyyliin, x kg? Vai silleen vaan,että saa mahaa pois? Pitäs taas itelle saada sitä motivaatioo lisää.:) 

Mites Riiika, joko sun vauvakuume on lopahtanu,eikös sulla jossain välissä vähän ollu..?;) 

Nojoo, eipä tässä muuta tällä kertaa. Täytyy tulla myöhemmin kattelee onko tänne kirjoteltu!!

11.7.2012
jennny
jennny

Riiikan pyynnöstä uutta ketjua :)

Laitoin vielä ton meidän listan tuohon kun ainakin itse ruukaan katsoa siitä millon vietetään "synttäreitä" :)

Hurjaa aatella että miralla ja piipalla vietellään kohta 6kk synttäreitä kun meillä just tuli pari päivää sitten 4kk :D

Nyt äkkiä vedän ruoan naamaan, poika kiukkuaa jo pottua, kirjottelen myöhemmin lisää :)

11.7.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...