5 koon vaippa?

En tienny kumpaan olis menny, tänne vai vauvoihin mut panin tänne. Kuten ehkä huomaa? :D Eli siis, koska on otettu käyttöön 5 vaippa? Joo tiedän "painorajat" sun muut ja ne ei mua kiinnosta, vaan se että minkä ikäsenä noin suunnilleen on vitoset otettu käyttöön?

10.7.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

Meillä otettiin vitoset käyttöön vasta kk sitten eli neiti silloin 1v 5kk. On hoikkaa mallia tämä meidän tyttö (olispa äitikin...)

15.7.2012
milai
milai

Jepulis jee, aikamoista vaihtelua. :o Päätin nyt tuossa että seuraavaks ostetaan vitosia kokeeksi, on toi nelonen jo kinnannu hyvän tovin. :D

10.7.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

esikosta en muista mutta vauvalla siinä 5-6kk iässä. meiän muksut on ollu reisistä niin paksuja että olen ottanu isomman koon käyttöön kun painoa on suunnilleen kilo vähemmän kun suosituksessa. tai kun pissat ei meinaa pysyä enää nykyisessä koossa.

10.7.2012
mustikka88
mustikka88

öf.. millonhan tuo ois ollu.. ennen sitä painorajaa varmasti koska 4 fuskas jo heti painorajoista riippumatta ja väliin käytettiin pampersia mut oisko ollu 9kk ja niitä käytettiin sit päivävaippana tonne 1v3kk suurinpiirtein.. sit vaihdoin isompaan ja oon vaihdellu merkkiäki ku jäi painaumat aina tohon vyötärölle et siitä oli turhan napakka et nyt on sit etitty sitä oikeaa tässä repa kuukaus ku 6 on vielä vähän turhan iso :D

nää siis housuja, teippejähän meillä ei oo käytetty enää puolen vuoden kantturoista

10.7.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...