liukastetta?

täällä olikin kehuttu ceridalia aiemmin. meillä on sitä ihan muuta varten hommattu, mutta ollaan hätätilassa käytetty kamarin puolella puuhastellessakin, mutta mutta... se ei vaan toiminu enää! vaikka sitä kuinka lisäili ja lisäili, niin ei tuntunu auttavan tai sitten hetken päästä katos. enkä varmasti ollu kuiva kuin saharan hiekat xD mitä suosittelet? pitäisi olla pidempi kestoinen liukkari, kuitenkin ilman mitään lits läts-fiilinkiä

9.7.2012
äipsyli
äipsyli

nemo tietäs näistä jos huomais..

mulla toi klick on hyvä normaalioloissa mut näin raskausaikana ei riitä, pitäs olla jotain livakampaa.. täällä oli aiemmin ketju missä samaa ongelmaa pohdittiin ja siihen oli tullu monta vinkkiä jos löydät sen.. tais olla arkoja aiheita ja seksi ei suju tmv..

ja jos toi nemo huomais tän ni vois vinkata jotain..

10.7.2012
ninnup
ninnup

Mie oon käyttänyt ihan sitä äippäpakkauksessakin tullutta Klick Natural glide-geeliä (siis silloin joskus, kun seksielämää on ollut! xD) ja mun mielestä se on hyvä. Sopivan liukas, mutta ei liian liukas. :D Ja yhdellä kumppanilla oli joskus Eros-merkkistä, mutta se oli muistaakseen lateksipohjainen, eli ei käy allergikoille, muuten hyvä. ;)

9.7.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...