uusavuton järjestämässä yllätyssynttäreitä

poikaystäväni täyttää ensi kuussa vuosia ja haluaisin järjestää hänelle yllätyssynttärit :P tunnen hänen kaverinsa iha hyvin eli ongelmaa heidän kutsumisessa ei ole jos vaan saan yhteyden heihin.. mietinpähän vaan että mitä jos kukaan ei tulekaan apua :D kymmenisen ihmistä voisin kutsua.. pari tosin on armeijassa joten en tiedä heistä, kuinkahan pienellä välillä noista lomistaan tietää näin armeijan lopussa? mietin niin kauhulla että jos saan kutsuttua viisikin ja kaksi peruuttaa viime hetkellä niin voi hemmetti :D tämä nyt on lähinnä avautumista paniikista ellei jollain nyt hyviä niksipirkka vinkkejä oo.. :P en ole facessa joten luultavasti pitää varastaa miehen puhelin ja napata sieltä numerot ja alkaa soittelemaan :D toivon NIIIN että tää onnistuis ja oon jo ihan täpinöissäni ja jos ei onnistu niin alan itkemään x) pitää varmaan vaan luvata paljon boolia vieraille niin kyllä pääsee tuleen :D mietin myös että kannattaako pitää ennen oikeaa päviää vai jälkeen.. hieman ennen synttäreitähän on vähän semmonen kiva kutina persuuksissa mutta niiden jälkeen voi olla vähän 'noh sinne meni sekin vuosi'-fiilis, varsinkin jos vieraita ei tulekaan kuin 3 :D äh.. en haluaisi joutua tilaamaan mistään seuralaispalvelusta naisia miehelleni jos kukaan ei tule xD apua no ei nyt sentään.. äh kannattaisiko pitää ne pienellä varotusajalla vai pitkällä että ehtii varata sen päivän vapaaks, kyse on siis nuorista miehistä :D mutta sit taas on enemmän aikaa saada muuta menoo ja unohtaakin että toisaalta jos ti soitan et la ois bileet niin jos ei sillon oo menoo niin tuskin sit tuleekaan enää huoh, toivottakaa onnea soitteluun et kaikki tulis :P!

9.7.2012
AMP91
AMP91

joo ei taida tulla mitään niistä synttäreistä kun ei kukaan pääse :( hitto,.

11.7.2012
AMP91
AMP91

Intissä kyllä tiedetään lomat etukäteen pitkäksi aikaa eteenpäin, ja jos pojilla sattuu olemaan kiinni viikonloppu niin lomaa ei kyllä kaverin synttäreille tipu. Eli kyllä poikien nyt jo pitäis tietää onko kiinni vai vapaa jos synttärit on ensi kuussa.

10.7.2012
hookoo
hookoo

Kannattaa varmaan kysellä ajoissa. Kyl ne miun käsittääkseni loppuajasta noi lomat jo melko hyvin tietää. Ja jos on jotai ylimääräsiä vapaita, ni tietäävät pitää ne sillon ku on juhlat tiijossa.. Mie varmaan kyselisin jo hyvissä ajoin kaikilta mahollisilta vierailta ja pyytäsin vielä varmistamaan johonki tiettyyn päivään mennessä, et pääseevätkö tulemaan. Ei tarviis epävarmuudessa ootella tuleeko ketään ja tietäs varata tarjottavia sopivasti. Ja jos ei ketään ois tulossa, ni kerkiis vielä suunnitella jotain touhuumista kahestaan :)

9.7.2012
huopis
huopis

joo mut nää on tota 9kk porukkaa lääkintämiehiä tai jotain :)

9.7.2012
AMP91
AMP91

ainakin yksi erä inttiläisiä lopetti viime viikolla urakkansa...

9.7.2012
äipsyli
äipsyli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...