Uskonnosta (evl). nyt oli viimenen niitti!!!!!

ihan sama mitä muut meinaa mutta nyt loppui mun ymmärrys tätä kirkkoa kohtaan. esikoinen oli juuri 4 pvää kestävällä leirillä ja kun poikaa nyt yleisesti kiusataan koulussa niin tulin sitten leirille mennessä sanomaan pojalle että sanoo ohjaajille jos kiusataan, koska pojalla ottaa ohraleipä jos sitä kiusataan, eli saattaa jopa käydä kiusaajan päälle. noh, tos sit kysyin että kiusattiinko, sanoi joo ja perään että ei kertonut kenellekkään koska siellä oli tunnilla opetettu ettei juoruta saa esim jos toinen tekee toiselle jotain ja sitä rataa...se joka juoruaa on se pahis ja sanottiin että se kuuluu uskontoon tuo sääntö.....ETTÄ TÄMMÖNEN USKONTO!!!! PRKL ETTÄ MULLA KEITTÄÄ....kohta otan puhelun tuonne leirin johtajalle. mut tää asia selittää senkin että miksi kaikki mun kiusaajat peruskoulussa oli kaikki lestoja!!! ENKÄ SITTEN PYYDÄ KENELTÄKÄÄN KOMMENTIANI ANTEEKSI!!!!!

9.7.2012
Boco
Boco

Tuonne leirille on osunut ei-niin kokenut lasten kanssa oleva työntekijä.

Anna palautetta.

Lasten ja nuorten leirit, on järjestäjänä mikä vain taho, siellä on opetushetkien suunnittelu etukäteen tärkeää, ja nyt opetus on mennyt ihan mehtään.

10.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

no ei se uskonnon vika ole jos ohjaaja on idiootti X) En oo uskovainen ollenkaan, mutta väittäsin että noin ei oo uskonnon tunnillakaan opetettu :D Anna ihmeessä palautetta, jos se on ollenkaan inhimillinen ihminen niin kyllä se jatkossa ees pikkasen miettii tuota ulosantiaan.

9.7.2012
riu
riu

toki raamattu ei kiusaamista hyväksy mutta juoruilu on synti...ja miksikäs muuksikaan tuon ikäinen kiusaamisesta kertomisen kuvittelee kuin juoruiluksi. ehkä ois noille uskonnon opettajille ym ohjaajille paikallaan pieni opetustuokio miten asiat lapsille esitetään.

9.7.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...