iltaa!

ajattelimpa avata iltalörpän vaikka hiljasta onkii.. mulla on tooooooosi tosi tylsää.. miesväki kattoo postimies patea dvd:ltä ja mä selailen noita nettikauppoja ja kirppiksiä sun muita, kidutan itteeni oikeen.. pitäs nuo astiat hoitaa koneeseen mutta ei jaksa vieläkään.. harmittaa ku tuolla reimalla ois ollu myös kenkiä alessa ni ei oo kerrottu sitä sisäpohjan leveyttä ni en uskalla ees kokeeks tilata, ois saanu syyskengät edukkaasti, sisäpohjan pituus kyllä on kerrottu mut tuolla mein pojalla ku sillä leveydellä on hirmu iso merkitys.. ah ku menis tästä tämä 2 viikkoo nyt rivakasti ku ei oikeen mitään tekemistä, edes ukkosta ei kuulu :/ mitäs mammakaisten iltaan.. kohtahan tuo on näköjään jo puuroaikakin..

8.7.2012
ninnup
ninnup

Ehtoota! :)

Haha Minkura! :D Sillon ku mie ravasin poikaa kattoo sairaalas (synty siis keskosena) ni lainailin aina välil appeni autoa. Sit vikana iltana ennen kotiutumista palauti auton ja sanoin et täytyy mennä kauheel tohinal siivoo ku vauva vihdoinki tulee kotio. Appi siihen että meinaatko et se pyyhkii sormella ovien päällystät ja totee et "Hyi paskaa!". :D

Huhhuh, on nää sunnuntait rankkoi työpäiviä, mut onneks niistä saa hyvän palkan. Taidan painella suihkuu ja jos sen jälkeen tekis kattilallisen popcornia ja menis sohvalle mässää ja lukee lehtiä. :)

8.7.2012
Sralla
Sralla

iltoo! täällä mamma istuu sohvalla persehomeessa ja shoppailee netissä ku mies kylvetti pojan ja nyt syövät iltapuuroa :)

 

täällä tulee aivan kamalasti vettä ja myös ukostaa aika reilusti, ihan tuossa päällä on. siskon ja koirien kanssa piti lähteä uimaan mut ei varmaan tarvinnu, ekan kerran kun jyrähti meni meiän vahtikoira muristen ja karvat pystyssä johki piiloon. eikä hievahdakkaan.

8.7.2012
mammae11
mammae11

no, otin 23.. jos on liian reilut nyt ni jätän sit talven "paremmiks" kengiks kuomien rinnalle ja katotaan jos syksyyn tarvii jotku, olihan tuolla vuorettomiakin.. toivottavasti se leveys ois hyvä..

tajusimpas tuossa miks poju herää tuntia aiemmin aamulla.. huomasin että nukkuuhan tuo tunnin pidemmät päikytki.. eli siirsi sen tunnin sieltä yöunista päivään.. voi kehna.. ja taas kiukutellaan ennen päikkyjä ja iltasin ku viime viikolla oli niin hieno rytmi.. en oo pariin päivään tajunnu asiaa ollenkaan ku touhunnu muuta et kauan se oikein päivällä nukkuu.. oletin et sen saman 2h ku ennenki ni kolmatta tuntia veti unta kuulaan ja sitten jo vähän herättelin et etkö aio nousta leikkimään :O

8.7.2012
ninnup
ninnup

Moro taas!

Meillä ollu ihan mitäänsaamaton päivä. Varastoa siivosin ja ärisin että mihin hiivattiin mä kadotan tytön pieneksi jääneet vaatteet ja käytöstä jo pois olevat lelut. Ei tuolle pojalle niistä juuri jää ku muutama radio-ohjattava auto. Oonhan paljon kadottanu tytön vaatteita mutta näytti olevan laatikollinen toppavaatteita... murrr...

Tänään poju söi oikein hienosti pottua, huomenna maistellaan sit porkkanaa. Siitä se ura maiskuttajana lähtee :)

Kyllä on ollu pilvistä tänään :( Sit mulle iski aivan järkyttävä kutina ja mielettömästi pientä näppyä käsiin. Hetki herra iputtimen kans ihmeteltiin ja tajusin että parina iltana oon rasvannu käsiä yhdellä käsirasvalla, kutittaaaaa a:(

8.7.2012
iputin
iputin

minä arvon noita kenkiä.. löysin lenkkarit 17,45e mut tuo koko mietityttää.. nyt on 12,5cm jalka ja tuossa 22 koossa ois sisäpohjan pituus 14,7 että riittääköhän tuo syksyks jos vasta parin kuukauden päästä jalkaan laittaa, 23 koossa on sitten taas jo 15,4 sisäpohjan pituus.. on vaikeeta..

8.7.2012
ninnup
ninnup

...

8.7.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...