On Rva Nemo :)

07072012 sanoimme tahdon :))

8.7.2012
Surunauha
Surunauha

Tässä kuvani,osa nänytkin facessa jo :))

http://aijaa.com/0019110498029

9.7.2012
Surunauha
Surunauha

Nemon häät meni silleen et aamu oli katastroofi poika huusi kun hyena kun olisi aamulla jo tahtonut juhlakengät ja kaikki päällensä,noh mö taistelin pukuni kanssa ja kompasteliin vannehameen kanssa ja korkkarit ei meinannut istua. Päästiin siis kirkkoon,morsiushuoneessa oli siis jännittynyt tunnelma käytiin kaason ja lapsien kanssa ohjelma läpi,sitten tuli vahtimestari hakemaan ja show alkoi.  Kaikki meni hyvin,pappi piti hienon puheen ja häävalatkin meni täydellisesti. Myös häämarssit oli ja askeleet niiden mukana menikin kivasti. Mentiin siis jatkopaikalle autolla kans ja minä yritän mahtua viisikerroksen vannehameen kanssa autoon,se meni melkein turvatyynystä.

Juhlapaikalla oli skumppa tarjoilu sitten oli pieni ohjelmanumero ja kahvitilaisuus ja vapaata seurustelua,sitten oli morsiuskimpun heitto kauppakeskuksen pihalla,ihmisiä oli siinä katsomassa ja sitten heitin kimpun se menikin kaverille koko tilaisuus oli hieno kaikki sai kahvia ja kakkua. Kun juhlapaikka oli siivottu,jatkoimme meille jatkoille,lapsi meni mummille yöksi,me tultiin tänne laitoin uudet potut kiehumaan,olin varannut ruokaa ja boolia,kaikki söi hyvin ja sitten loppuillasta oli boolin aika ja vahvuushan nousi kun kello löi 12  ja singstar laulu raikui pitkin kylää,ja lähettiin taxilla baariin,aika hyvät kuosit hääpari kotiutu kolmelta muut jäi jatkamaan juhlia,kuulemma aamu seiskaa mennyt :) Meiän hääyö ei ollut romanttista nähnytkään,sulhanne okseni ja morsian sammu :DD

Aamulla sitten hoidettiin avioliiton velvollisuudet ja timanttisormus kiiltelee vasemmassa sormessa. Ihanat häät nyt kun saa kuvia lisää niin näkee mitä on tapahtunut.

9.7.2012
Surunauha
Surunauha

Onnea :)

9.7.2012
Boco
Boco

Onnea! :)

8.7.2012
ertsu
ertsu

Oli ihanat häät ja ihanat jatkot :)

8.7.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...