Huh, tuota hampaantuloa!

Neitille noussu kuumetta, nokka vuotaa, kitisee koko ajan ja kirkuu... Toinen ylähammas tosi tiukassa eikä millään meinaa puhjeta. Alahampaat tuli kivuttomasti tuossa 7 kk ikäisenä ja tuo toinen ylähammas viikko sitten ja sekin kivuttomasti. Toivottavasti nopiasti puhkeaa niin ei mulla pää leviä...onneksi ukko vahti nappulaa tänään niin sai ite käyä vähän vapaalla:) mitä oireita muiden vauveleilla on ollut ja kuinka nopeasti hampaat puhjenneet oireiden alkamisen jälkeen?

7.7.2012
Kallikali
Kallikali

Joo meilläkin heräiltiin viimeyönä noin 3 h välein kitisemään, kuumetta ei näyttäs enään olevan.. Eikä maha ole ollut kummosemmin löysällä. Pitää toivoa että ois ens yö vähän parempi. Päiväuniakaan ei tyttö ala nukkumaan kun noin puol tuntia kerralla ja sitten herää itkemään..

8.7.2012
Kallikali
Kallikali

meijän pojalla oli ainakin nenu ihan tukossa ku kaks alahammasta puhkes peräkkäisinä öinä. Heräili tunnin välein huutamaan ja välillä piti nenu tyhjentää et pysty reppana tuttia imemään. Oli myös masu löysällä sen 3-4 päivää ennenku hampaat puhkes. kuumetta ei onneksi ollu ja muutenkaan en huomannu mitään erikoisempaa kitinää sillon :) sen takia en ees aatellu et olis ne hampit tulossa et olisin tajunnu vaikka panadolia antaa toiselle yöksi. Saa nähhä miten käy nuien ylähampaiden kanssa ku jurskuttaa niin kovasti kaikkea mitä suuhun saa ja kaamee kuolaaminen taas alkanu :D ne on ollu tossa hollilla jo pitkään muttei tuu läpi, jonku verran olen nyt huomannu "ylimäärästä" kitinää ku hankaa naamaa koko ajan, totta se niin kutittaaki :)

7.7.2012
maijuska85
maijuska85

nuita oireita siis ollut 3-4 päivää jo...kuume tuli vasta tänään

7.7.2012
Kallikali
Kallikali
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...