poju narskuttaa hampaita, mikä neuvoksi?

Eli siis poju on 10kk ja sillä on alaalla 3 ja yläällä 4 hammasta. ja nyt on keksinyt että niitä on kiva hangata toisiinsa. Aivan järkyttävä narina kuuluu koko ajan. jos sanon ei ja kosken poskeen lopettaa mutta vähän ajanpäästä alkaa alusta. Mikä lopettaisi tuon typerän tavan nyt näin heti alkuunsa? kun eihän tuo vielä oikeen ymmärrä jos sille kertoo mitä siitä seuraa tai että on hölmöä puuhaa.

7.7.2012
mammae11
mammae11

mulla on itellä aika paha purentavika ni olin ihan hädissäni tuosta narskuttamisesta, kuulostiki nii pahalta että kohta menee hampaat rikki mutta vielähän nuo on tallella mitkä on tulleetki :D

7.7.2012
ninnup
ninnup

tähän tietoon narskuttelee vain päivisin. nukutaan omissa huoneissa niin en kuule mitä tekee öisin :D täytyypä tutkia asiaa. mutta kiitos tiedosta että ei ole mitään kamalan vakavaa.

7.7.2012
mammae11
mammae11

päivänarskutusta?
mä huolestuin kans ku poika narskutti yhteenväliin hampaita ja sanoin siitä neuvolassa ni se täti sano että päivällä jos narskaa ni ei tarvii mitään tehdä, loppuu aikanaan.. ne vaan tuntuu nii hassulta ne hampaat siellä suussa et niitä pitää testailla ja jos kutisee ne ikenet siin vieressä ni sillä hankailee ku eihän se ymmärrä et siin on toisen leuan hampaat vastassa eikä ne ikenet :D
mut jos yöllä narskuttaa ni sit täytys vissiin puuttua jotenki.. ne narskutteli ehkä kuukauden ja sit se jäi ja yöllä ei oo narskutellu ni ei sitten tehty asialle mitään.. aika aikaansa kutaki..

7.7.2012
ninnup
ninnup

auttakaa, mulla joka kerta kylmähiki tulee ja ottaa aivoon kun kuulen sen äänen.

7.7.2012
mammae11
mammae11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...