vyöhyketerapiakokemu​ksia, kiitos! :)

meil kävi tänään neukkutäti ja ku hälle kerroin neitin masuvaivoista, niin suositteli yhtä naista joka tulee kotiin ja antaa ihan ilmaseks vauvoille vyöhyketerapiaa, ni ilman muuta mä kyllä kokeilen :) mutta kertokaas vähän tein kokemuksia, onko auttaneet? :)

6.7.2012
surkelo
surkelo

Mäkin suosittelin. Meille sanottiin että jos tuosta 3-4kerrasta ei ole apua niin sitten se on jotain allergiaa. ja todellakin sitähän se oli ja laajassa mittakaavassa. Mutta hoidot auttoi meitä siten että tyttö sai nukkua edes ne päivät hieman univelkaa pois ja ne unet oli silloin kyllä maharottoman pitkiä ja kakkas joka kerran jälkeen mikä helpotti sitä kans. Ja kipeitä oli meidän tytön jalat kans mutta hoitaja oli hyvä ja osas hoitaa hellästi ku huomas kipeän kohdan. eli hoitopäivät oli hyviä ja ehkä seuraava aamu mutta emme saaneet pitempi aikaista vaikutusta/helpotusta siitä. Teki meille vanhempien korville ja hermoillekkin hyvää kun ei tarvinnu sitä huutoa kuunnella että hoidettiinhan siinä meitäkin samalla=) joka sentin arvoinen.

12.7.2012
myrmeli
myrmeli

oliko teil Tiituli vauvan jalanpohjat ryynimäiset tai oliko siellä kovia kohtia?

mä oon kans hellästi vain muuten vain silitellyt vauvan jalanpohjia, eikä tuo mitenkään kummemmin siihen reagoi, aika rauhassa makaa paikoillaan. niitä jalanpohjiahan pitää todella todella hellästi "painella", sillä jos on masuvaivaa, ni ne on todella herkät!

muistan miten mein keskimmäinen, jolla on/oli maitoallergiaa, osasi silloin jo kävellä, niin ei sietänyt kävellä paljain jaloin kivikolla, eikä oikein vieläkään siitä tykkää.. onko sitten niin herkät?

11.7.2012
surkelo
surkelo

me päästään kokeileen vasta parin viikon päästä :p mut eipä onneks mitään kiirettä oo, ei meil niin hätä ole :)

ja luulenpa kyllä, että tuo neiti itkee enemmän (tai enemmän ja enemmän, ei se ny mitenkää paljon itke) sen takia, että sillä tulee väsy, mutta ei malta nukahtaa :/

mutta kokeillaan ja mennään kyl ottaan vyöhyketerapiaa ihan vaikka muuten vain :) ja auttaahan se varmaan sitten noihin masuvaivoihin, vaikka ei niitä pahemmin itkeskelekkään :)

kiitos teijän kokemuksista :)

11.7.2012
surkelo
surkelo

myö käytiin kaksiviikkoisen vauvan kanssa vyöhyketerapiassa se kolmisen kertaa, sen jälkeen oli monta tuntia kestävät iltaitkut historiaa :) meillä se todellakin auttoi!!

9.7.2012
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

kiva vilperi, että teillä ollut apua :)

meillä ei onneksi uniin vaikuta, mutta hereillä ollessa neitiä saa kannella ja varsinkin hytkytellä, että on tyytyväinen (toki viihtyy myös rauhassa sylissä tai sitteris/lattialla tms), ja välillä rupsuttelee kovasti jolloin onkin sit oikeen vihreää kakkaa, eli siis masuvaivaa on :p

ammattilainen se nainen on :)

6.7.2012
surkelo
surkelo

Molempia lapsia olen käyttänyt masuvaivojen takia (pulauttelu ja ummetus) Molemmilla vaivat helpottui :) n.3-4kertaa se vaati,mutta jo heti ekan kerran jälkeen lapsi nukkui tyytyväisenä hehtopäikkärit (jotka oli muuten harvinaisia) Suosittelen lämpimästi,kunhan tekijä on ammattilainen.Itsekin olen käynyt moninaisten vaivojen takia ja apua olen saanut :)

6.7.2012
vilperi2011
vilperi2011

ja hiiiiiiopp!!!!! :)

6.7.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...