Ostaakohan kukaan tuttipulloja?

Tossa kaappia kolusin ja meiltähän näyttää noi tavis tuttipullot jäävän vallan käyttämättä pojalla. Onhan noi pullot tytön vanhoja, 7-8v vanhoja, mutta tollasia disneyn pulloja. Aina oon käsin pessy ja keitelly, koneeseen en raskinu laittaa pesuun koskaan. Joten kuvat on tosi hyvässä kunnossa. Mutta pitääkö väki mua ihan kahjona jos mä vien ne kirpparille vai ostaakohan niitä kukaan? Jep, en ole kirppari-ihminen kuten näkyy :D

5.7.2012
iputin
iputin

Mä vein kirpparille ja joku osti kaikki pullot=)

6.7.2012
huiskutin
huiskutin

Oho, täällähän alkaa kohta ämpärit ja lapiot lenteleen :D Jennny, sen verta täytyy jotain vauvatarvikkeita laittaa pois kun nuo on meillä nyt tarpeettomia. Tissillä vielä mennään ja koetan mieluummin nokkikselle opettaa kuin pullolle ruokailujen yhteydessä. Ja meillä poika ei ymmärrä mitään noiden ainun tuttien päälle. Nuk on ainoa joka kelpaa ja ne tutit on isompia pullossa

5.7.2012
iputin
iputin

No, meillä lupsuttikin pojat rintaa, eikä esikoinen montaa kuukautta valmisvelliä tuttipullosta vedellyt, kiinteätkin kun aloitin 12 vuotta sitten 4 kuukauden iässä hänelle, ja samaan aikaan vellin.

Nuoremman kanssa kävi niin, että oli 5, 5 kuukautta, ja aloitin vellit ja kiinteät. Velliin palasin neuvolan ohjeesta taas 10 kuun iässä, vaikka oli rasvalisäkin käytössä. Mutta nuorempi menikin painokäyrässä -18 %:n kohdalla vauvana. Hoikka siis.

5.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jennylle muuten sellainen tieto (ja menee valitettavasti ohi ketjun aiheen, sori ipu!), että kun meillä on 2 poikaa, niin olen myös käyttänyt nuoremmalla vanhemman lapsen vaatteita, jopa esikoisen KÄYTETTYJÄ KALSAREITA! Eikä tuossa ole minusta mitään ihmeellistä.

Nykyään pojat käyttää boksereita, ja kun ikäeroa on, kummallakin on ihan oman kokoiset.

5.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä siis nuorempi lapsi käytti samoja tuttipulloja kuin esikoinen, ja ikäeroa on noin 7 vuotta.

5.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Oukei, minä vien ne sit vaikka kirpparille :)

Mursu moroo!!! Mites masu kasvaa?

5.7.2012
iputin
iputin

Tuli mieleen vielä sellanen, että jos joku kerää Disney-tavaraa vauvan ja lapsen hoitoon. Haluaa tuolla teemalla sisustaa, niin varmaan ostaa kirpparilta tuttipullotkin.

Täällähän Libessä on asiasta vinkkikin, kerää haluamasi merkin tuotteita, niin lapsen huone on yhtenäinen, kun on sitteriä, vuodevaatteita ja ruokailuvälineitä samaa sarjaa.

5.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Saattaa tuttipullot kirpparilla mennä.

Meillä tuttipulloista juotiin valmisvelliä.

5.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

up up

5.7.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...