loppupäivän lörpät

no hola! me käytiin hoplopissa.. empä kerennykkään ennakkoon käydä siellä honkkarissa ja riehumisen jälkeen ei jaksanu enää äiti eikä poika :D jäi taas ens kertaan.. pojuki oli tosi nätisti siellä, ainoo et sit ku alko väsyä ni alko vähän vastaan kiukkuaminen mut muuten oli tosi kiltisti.. viimeks mentiin päikkyjen jälkeen ku virtaa oli ku pienessä kylässä ni oli vähän eri juttu.. nyt jakso jopa vähän keskittyä siihen leikkimiseen, kasaili palikoita ja seikkaili putkissa sun muuta.. just hörpötän päiväkahvia tässä.. nyt ollaan kyllä pojan kans tää viikko rilluteltu vähän sun missä, huomenna ois hyvä pitää kotipäivä ihan vaan.. kynsihuoltoo pitäs vähän tehdä ku alkaa olla jo liian pitkät mun mittapuulle, hankaloittaa jo koneella kirjottamista ja vaipan vaihtoo vaan ku en millään jaksas sitä viilailua ku on nii kulunu viila ja tokihan mä olen hävittäny sen paketin missä ois niitä käyttämättömiä viiloja :D ettepäs arvaa, ukko oli siivonnu! täytyy vissiin lähteä useammin.. en tosin käyny kattoo olkkaria tarkemmin mut tiskit on hoidettu ja lelut korjattu lattialta eikä ollu ees muruja sukan pohjassa ku kävelin keittiön läpi \o/ tosin ruokapöytä on edelleen sotkussa mutta se on pieni vika ku muut on jo korjattu :D mitäs muiden mammojen päivään..

5.7.2012
ninnup
ninnup

Mä olin työpäivän jälkeen niiiin väsyny et tulin kotiin, vaikka uimavermeet oli mukana ja tarkoitus oli mennä uimaan. Ei vaan pystyny ku sisäilma töissä oli niin painostava, että tuntu et happi loppuu ja silmät painuu kiinni.

Kotona nukahdin parvekkeelle. Ajattelin vähän aikaa lukea mut simahdin ja nukuin kolme varttia auringon paisteessa niin rt nyt on posket punasina ja silmänaluset täynnä pisamia.

Sit ettei vahingossakaan nauttis ihanasta päivästä, ni aloin siivoomaan. Mut nyt ei tarvi tehdä sitä viikonloppuna, ihan täysin vapaa viikonloppu! Mies pääsee huomenna ihmisten aikoihin töistä eli samaan aikaaku mäki, ni mennään syömään ja ehkä terdelle ja sit illalla leffaan :) lauantaina saa nukkua! Tai ei ehkä se nukkuminenkaa ku en oo aamu-uninen, herään viimeistään ysiltä muutenki mut ei oo mikään kiire nousta ylös eikä tarvii tuntee huonoa omatuntoa sängys makoilusta niinku aina sillon ku on joku kyläs joka herää tytön kans, ni sit ku ite herään ni en ilkee jäädä makoilee.

5.7.2012
Mummy83
Mummy83

Ehtoota! :)

Juu ei viel syksyä ku edes kesääkä vielä tänne saatu. :D Ei ole viel yhtäkä sellast päivää ollu etteikö mua olis palellu. :( Rakastan kyllä syksyä mut se pitää tulla sitte pitkän ja kuuman kesän jälkeen. :)

Täällä on jälleen yks työpäivä lusittu. Kolmen koneellisen verran puhasta pyykkiä löytäny tiensä telineiltä kaappeihi, ja nyt tarttis yks koneellinen märkää vielä ripustella. Sit suihkuu ja sänkyy lukeen... Oisin huomenki päässy töihin vapaapäivän kunniaks, mut iltaryhmä oli täysi tarhassa joten saadaan vapaata pojan kans. :)

5.7.2012
Sralla
Sralla

mä tykkään siitä kirpakasta ruskasyksystä se on ihanaa aikaa.. tosin sillon kömpii kaikki ötökät sisälle lämpimään ja ampparit on äkäsiä mutta muuten.. se myöhänen loskasyksy ei oo mun mieleen mutta joulu on taas ♥

5.7.2012
ninnup
ninnup

meillä on poika unilla ja ukko lähti taas tonne livohkaan... mulla ärty persus noista päivän leikeistä että taitaa taas mennä yö valvoessa ku iskias vihloo, nice!

tiskihommat ois tuola vielä mutta pakko jättää aamulle ku on nii äkänen tuo perspakara nyt, inha tunne.. rupeiskohan sitä kattoo tv:tä vai lonittasko koneella vaan, elämän suuria kysymyksiä :D

5.7.2012
ninnup
ninnup

onks täällä ketään

5.7.2012
ninnup
ninnup

misukka, no voi pahus. Tuo oli joku tommonen, ei mega mut joku oisko siinä ollu 68 vai 86 vaippaa? :D Noh, samapa tuo.

Pitänee kallistua sohvalle vähäksi aikaa, kun niin väsyttää..

5.7.2012
pelargoni1
pelargoni1

uhhuh, nyt ois maha täynnänsä.. vähän turhanki ja kahvi tippasemassa.. kunhan tuossa on kahvit juotu ja vähän pikkukakkosta kateltu ni miesväki saapi mennä pihalle.. ite en tiiä jaksanko, tuntuu että happi loppuu viiden minuutin perästä mutta pitäshän se tuo amppelikukka taas kerran nyppiä, se on onneks varjossa.. jos ne pojat tuossa etupihalla pelais palloo ni voisin samalla nyppiä..
meinaa unohtua koko kukka ku niin vähän etuovesta kulkee ku on tuo terassi takana :D

kaveriki soitteli tuossa että mennään syksyllä sitten kuperkeikkakerhoon.. muskaria olin ajatellu mutta samana päivän ja melkein samaan aikaan ni piti valita joko tai ja tuo kuperkeikkakerho on semmonen mihin mies viepi ennemmin yksinään tuota poikaa jos mulle nyt tulee olojen ja vauvan kans pieni tauko loppusyksystä.. kaveri vie sitten sisaruksensa lapsen, näillä on vajaa vuosi ikäeroa ni pääseevät sitten samaan ryhmäänkin ja vaikka yhdellä kyydilläki välillä jos on toisella muuta menoa.. kuhan käyttää jos taukoo tulee ku onhan nuo tähän taloustilanteeseen ihan kiitettävän hinnakkaita nuo kaudet ettei jäis sitten kovin montaa kertaa käymättä..

onko jollain tietoo että tarkottaako tuo mll:n kerhoissa tuo kausi ni pelkästään syksy tai kevät vai se koko "lukukausi" voiphan sitä jos on vaan joko tai ni kävästä kevään puolella sitten muskarissa tai alotetaan pojan kans sit syksyllä tahi koko perheen voimin joku vastaava ku junnuki on melkein vuoden..

5.7.2012
ninnup
ninnup

se tuplapiste juttu oli voimassa vviime sunnuntaihin asti, eli ei saa enää tuplia.

Oliko sulla joku megapaketti tai joku sellanen jonka koodin laitoit? Jos niistä saa sen 50 pinnaa enempi ku normaaleista paketeista

5.7.2012
misukka
misukka

Hei, en jaksanu ettiä sitä liberonkerhon tuplapisteketjua, vai mikä se nyt olikaa.. niin siis eikö nyt pitäny saada tän kuun loppuun tms jotku tuplapisteet?

Ku pistin koodin aamulla tommosesta isommasta vaippapaketista, josta pitäs saada normaalisti pisteitä 100, niin nyt siitä sai 150.. öh? Miksei saanu kahtasataa..

5.7.2012
pelargoni1
pelargoni1

Iltapäivää.

Minä olen tehny 7-sivuisen matkasuunnitelman tänään. No ei siinä oikeesti suunnitelmaa ole ku eka kolmannessivu mut sit kauheesti infoo paikoista joihin ollaan menossa. Aukioloaikoja ja osotteita ja karttoja noihin mestoihin. Mm. Wasalandian kartta ja Ranuan eläinpuiston kartta.

Vähän alkaa jänskättää. Mies on pakkaillu osan kamoista jo laukkuihin ja autoonki. Sit se aamusta keksi, et eihän meil o mitään ongelmaa ruokailujen suhteen ku vedetään vaan pussista ruuat asenteella lisää vain vesi :D Mie ku ressasin et missä me aina käydään syömässä ku ei o ku yks sähkönen kylmälaukku ja seki vetää auton akun tyhjäksi jos jättää pariksi päiväksi pörräämään. Onkelma ratkaistu.Mut täytyy nähtävästi vielä käydä kaupassa ostoksilla. Eli hakee ne pussikeitot sun muut härvelit.

Auto olis tarkotus kans pestä ettei lähetä ihan kurasella liikkeelle. Eli on tässä vielä päivälle tekemistä.

5.7.2012
misukka
misukka

poika nukkuu vieläkin... en oo saanu mitään aikaseks ku istunu vaan hiljaisuudessa ja chattaillu.. voi mikä nou-laif-mamma :D mutta ku ei oo nyt tota siivottavaa ja ressattavaakaan ni mikä jottei hetken hengähtää iloisin mielin ;) kaupassa kyllä tosin pitäs käydä hakees maitoo et saan tehtyä makaroonilaatikon.. pyysin miestä aamulla et kävis sillä välin jos kakkosautossa vaan on polttoainetta kaupalle ja takas mut ei ollu käyny mutta on tuo siivous vaan isompi apu mammalle ni en käy nalkuttamaan :D

tää mamma on niiiiin häpi ku sai niin nätin puvun tulokkaalle ♥ ihan mahtavaa..

5.7.2012
ninnup
ninnup

voihan vuohi soikoon, joko se aika on menny niin nopeesti että minkura on synnytysaikeissa ?!

Meillä poju unilla ja kiroan sitä kummaa joka on meidän päikkärit varastanu! Ennen meni ihan heittämällä neljän tunnin päikyt parilla hyssytyksellä. Nyt pari päivää aivan onnettoman mittaset unet ja koko ajan saa hyssytellä. Tosin nyt on kaks yötä nukuttu 21-07 heräämättä, aika hyvin vaikkei oo kummasti tankattu tissiltä illalla.

Äsken maisteltiin ekan kerran pottua :) Mihin se mun pikkuvaavi katos. Toinen suuauki odotteli että ois saanu enemmänkin.

Neiti kiusaa mua tahalteen. Mä niin vihaan viheltämistä niin koko ajan kuuluu vihellystä...ääärrrr

5.7.2012
iputin
iputin

...

5.7.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...