10 kk neuvolakuulumisia

Mepäs tänään pojun kanssa käytiin neuvolassa. Painoa on 9.3 kg ja pituutta 75.2 cm, pipa 47 cm. Pituutta oli tullut 3 cm ja painoa 500 g. Hienosti siis kasvaa ja kehittyy ♥ Syö hyvin, muutaman kerran jopa itse halunnut syödä, joskus menee tosi hienosti omaan suuhun ja joskus on kauhiaa sotkua, yöt nukkuu kokonaan heräämättä, nukkuu yleensä 21 - 08 ja mitäs kaikkea muuta. Kävelee, osaa sanoa äiti ja kakka. 5 hammasta löytyy ja 2 on ihan siinä hilkulla että on läpi. Päivät menee todella kivasti ja poju on aivan mahtava ja ihana ♥ ei turhia kätise ja on kyllä helppo kaveri ♥   mitäs muille syksyn vauvoille kuuluu?

4.7.2012
mammae11
mammae11

mekin ollaan joskus annettu maitoa, pieniä hörppyjä ja on se jo multa kaakaotakin ottanut :D ja jäätelöä syödään kanssa :D kuuluuhan se kesään.

mun mielestä kaikkea saa maistella ja kokeilla omaan tahtiin ja tietenkin kuunnellen vauvaa. jos jostain menee sekasin niin ei sitä sitten enää, niinkuin meillä meni kalasta ni en oo sen jälkeen sitä tarjonnu. katotaan sitten 1v tienoilla jos kokeiltais uusiksi.

teillä on kyllä kanssa kivasti kasvanu pikku tyttö. mä en ymmärrä miten meillä ei tuo paino kasva vaikka poika syö aivan kamalasti, ehkä tuo liikkuminen sitten vie energiaa, kun ottaa jo toisinaan juoksuaskelia. ♥ pieniä semmoisia ♥

6.7.2012
mammae11
mammae11

meillä kanssa tota temperamenttia löytyy :) voi kauhea sitä huutoa jos ei saa tahtoansa läpi ♥ tänään viimeksi tossa vängättiin siitä että saako koiran nappuloita syödä tai vesikuppia kaataa :)

Noh, ehkä se vielä joku kaunis päivä jättää koiran vesikupin rauhaan.

5.7.2012
mammae11
mammae11

ajatella, 2 kk ja se on jo 1-vuotias ♥

4.7.2012
mammae11
mammae11
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...