Päivälörböniä

Eikös se ala olla jo pitkälti päivän puolella. Meidän pienimmäinen heräilee varmaan kohta päikyiltä. Isomman kanssa pelailtiin Charlya. Se on semmoinen korttipeli, missä pitää ruokkia eläimiä. Ihan hauska peli, mutta taitaa olla hiukka vaikea tuolle esikolle vielä kun siinä pitää saada omaan käteen semmoinen pakka eläimiä jotka saa syötettyä esillä olevalla ruokamäärällä. Hyvää laskuharjoittelua toki, mutta meinaa palaa pieneltä käpy aina välillä ku on koura täynnä porkkananpurijoita eikä yhtään evästä. Mut ajan kanssa oppii. Tälle päivälle ei suuria suunnitelmia. Kävin jo kaupassa hakemassa vähän evästä reissuun. Perjantaiaamuna auton keula suuntaa kohti Töysää ja Tuurin kyläkauppaa. Synttärikutsut sain yhtä vaille kaikki postiin vietyä. Yksi täytynee kiikuttaa henkilökohtaisesti perille kun on muutakin tavaraa vietävänä. Kaverin luokse ei perjantaina päästä. Hällä oli eilen laskettu aika ja tänään käynnistelevät. Jänskättää, koska sieltä tulee ilmoitusta pikkuisen maailmaan tulosta. Mutta ihan varmasti tämän kesän aikana mennään käymään. Edellisestä näkemisestä on oikeasti se 10 vuotta, että eiköhän olisi aika pitkästä aikaa treffata. Lappusia pyöri pitkin poikin missä on listattuna, et mitä pitää ottaa mukaan reissuun. 2-3 yötä ollaan siellä Tuurin paikkeilla, käydään Wasalandiassa viikonlopun aikana ja ma-ti yö ollaan Oulussa. Sieltä sitten Ranualle eläinpuistoon ja sitten nokka kohti Kuhmoa. Jahas. Vaavi heräs

4.7.2012
misukka
misukka

huiskutin. Me kans bongattiin se ilmaistivoli. Varmasti ihan kivaa esikon päästä sinne hillumaan.

4.7.2012
misukka
misukka

iltaa.. just sain pojan nukkuu ja tulin tähän pirtelön verran vielä istumaan..

kyllä osaa kiristää hermoja tuo oman äitin näkeminen vaikkei näjekkään ku muutaman kerran vuodessa..
piti päästä heti arvostelemaan ku en antanu lapsen mennä rappusiin.. YKSIN! meillä ei kotona oo rappuja ollenkaan ni poika ei oo niihin oikeen tottunu eikä osaa niissä kulkee ni saati sitten että oikein yksinään ois pitäny antaa leikkiä rappusissa.. välillä mua ihmetyttää miten me ollaan ylipäänsä selvitty ehjänä koko lapsuus mutta toisaalta, mullahan itselläni on jonkuasteinen rappusfobia juurikin noista tippumisista ja kaatumisista johtuen..
istutettuja puskia ja kukkia saa myöskin repiä ni sanoin että ei muuten saa, ei kotona eikä vierailla.. itellä meillä ei kukkia oo mut tontti täynnä naapurin rouvan kasvatuksia ni ompa hyvä ku kekkasee mennä niitä repimään ku nyt antaa olla rauhassa koska niiden repiminen on kielletty jo heti alkuunsa.. ei revi ku voikukkia ja ne joutaa kyllä..

ukko jäi tuonne makoomaan, en tiiä meinasko ihan jo unille rueta.. ainaki kävi jo hampaatki pesemässä et kai se meinas rueta levolle tähän aikaan.. ihme :O mietin et jaksasinko ton paketin kuitenki vielä paketoida ku huomenna liikutaan jo melko aikaseen ja pitäs aamulla pesuilla käydä ku en nyt illasta päässy.. tiskihommatki ois tossa mut en kärsi kyllä nyt

4.7.2012
ninnup
ninnup

Kiitti Mummy ideasta! :) Mieki tahon testaa meitin kaupungin maauimalan, heti ku tuo lapsi lähtee iskälleen! :D Siinähän sais sit aurinkooki samalla, ja liikuntaa. Loistavaa. :)

Aijjai mitä löytöi tein kirpparilta! Itelle jakkumallinen kesätakki, biletyshousut, pojalle kahet shortsit ja paloauto 9e! Ja toi helkatin paloauto makso tosta loppusummasta puolet. :D

4.7.2012
Sralla
Sralla

Ja tuuriin jään 4kanssa päiväksi yksin kun tuo mies menee tekemään pari työhommaa siihen

lähelle,kotona on tylsää niin me lähdetään mukaan ja vietetään päivä Tuurissa..onhan siinä nyt se ilmaistivolikin ja kaikki=)

4.7.2012
huiskutin
huiskutin

Me on aina liikuttu paljon lasten kanssa,mutta telttaan en lähde.En pysty nukkumaan selvinpäin teltassa ja lasten kanssa ei alkoa viiti ottaa=D

Mutta muuten kyllä oon lähdössä esim. 4kanssa junallakin nyt reissuun yksin=D

Tänään oltiin puistossa noitten pikkusten kanssa,ja yhtä-äkkiä joku alko huutamaan mulle että sun lapsi menee autotielle..lähdin kun salama perään kunnes huomasin että se ei oo mun lapsi=D

No nappasin lapsen mukaan ja vein oikealle äidilleen,omat pojat leikki kiltisti hiekkalaatikolla minkä vierellä seisoin..jotenkin vaan vaistomaisesti lähdin juoksemaan tuon huudon jälkeen kattomatta että omat oli vieressä..äidin vaisto=DPojat vaan sano että äiti mihin sä juoksit=D

4.7.2012
huiskutin
huiskutin

Iltaa! Mä kävin töiden jälkeen uimassa. Siis ihan matkaa uin, en muista koska viimeks olisin sitä harrastanu, varmaan/koulussa joskus liikkatunnilla. Mä en oo ikinä erityisemmin pitäny siitä, vedessä polskimisesta muuten kylläkin, mut oli ihan mahtavaa. Etenki ku kävin maauimalas eli aurinko lämmitti kasvoja samalla ja vesi näyttis ihanan viileeltä. 2x 200m uin näin ens alkuun ku 200m meni noin vartti (mä oon hidas uimari :)) ja vartit saunassa ni tunti meni mukavasti. Jos loppuviikko on yhtä nättiä ni vois käydä jok ilta. Kotona on niin älyttömän orpoa yksin.. nautin mä siitäki, mut jotenki vielä ihanampi tunne fillaroida omaa vauhtia kaupungissa :)

Just tulin kotiin ja meinasin täytettyjä lettuja väsätä ku huomasin ettei oo munia :/ täytyy lähtee kauppaan.

4.7.2012
Mummy83
Mummy83

Kiitos, kiitos :)

No me nyt lähetään kokeilee, miten reissuaminen sujuu telttamajotuksella kahden lapsen kanssa. Onneksi toi meidän vauva on just semmonen kohtuu helppo, et viihtyy rattaissa jonkin aikaa itsekseen. Esikko oli samanmoinen ku sralla siun pikkuisesi.

Me just syötiin, tai 3/4 söi ja yksi kiukkusi selkä karrella syöttiksessä. Se on nyt eka taisto siitä, kuka määrää mitä syödään. Eiköhän me tämäkin pässinpää kouluteta syömään silloin kun ruokaa on tarjolla.

Nyt mie lähen tuon ruokalakkolaisen kanssa ostamaan retkikeitintä että saahaan jotain ruuan tapasta tehtyä reissun päällä.

4.7.2012
misukka
misukka

Päivää! :)

Hauskaa reissua Misukka! :) Mie olen aina ihmetelly ihmisiä ketkä pystyy ihan pienten kans reissaa, kunnes eilen näin vauvan joka vaan istui rattaissa asuntoauton pihalla kun äiti touhus muutaman metrin päässä. Siis MITÄ? Mistä tollasia vauvoja saa? :D Mulla ois niitä jo sata jos ne ois oikeesti noin helppoi.... Mun poikani viihty kyl lenkil mut heti ku rattaat pysähty ni alko raivoominen, ja vaikka kaato ne rattaat jos ei muuten mitää alkanu tapahtuun. :D

Ja oikein ihanaa hääpäivää Nemolle! :)

Myö käytiin kaupungil pyöriis, poika järjesti järkyttävän shown benettonin liikkees... Sanoin myyjille et tulen joskus uudestaa OIKEESTI ostaa jotain ku pääsen ilman kakaraa. :D No löysin itelleni laukun, pojalle kasan kalsarei, kumisaappaat ja shortsit. Rantailtii vähän aikaa mut oli niin törkeen kylymä ettei tarennu kauaa. Sit cittarista ruokaostokset ja kotio ruvan laittoo. Nyt muistin et unohettii meiän lähi kirpparilla käydä, mut josko kohta mentäs jälkkärijätskien jälkee sinne sitte. :)

4.7.2012
Sralla
Sralla

Moro

Nemo täällä kirjoittelee vaikka pitäis vetää hiukset päästä kun häästressi,vaikka kaikki reilassa ja lauantaina sanon tahdon,hihii.. tänään siivonnut kun kaveri tulee kylään ja huomenissa jos  pesis latian sitten,niin kaikki valmiina juhlia varten. Leivoin tänää 100 maalaisleipästä jatkoille,pitäis riittää,ja pitää osa pakastaakin.

Huuh taitaa huominen kauppakeskus reissu jäädä huomen aamuksi,nyt ei enää ennätä kun postikin menee kiinni. Perjantaina juhlapaikan koristelu,kukkajutut,siis voi perse... apuwaa,sullahousutkin pitäis löytää.. eli tänään kauppareissu lähikauppaan ja pihalle .. sit onkin jo päivä pulkassa.

4.7.2012
Surunauha
Surunauha

päivää.. mä tulin kaupasta just..

käytiin kälyn kanssa lahjaostoksilla, se toiselle kummipojalleen ja mä kaverin muksulle myöhästyneen synttärilahjan.. ei oltu synttäreillä enkä oo poikaa nähny 1v:nä ku viimeks oltiin ihan vaan mammojen kesken liikenteessä ni nyt ku huomen nään ni ajattelin et pitää olla jotain viemistä :D
ihan vaan nuppipalapelin ja lorukirjaa mut on nyt jotain, mein poika tykkää molemmista ni ajattelin kokeilla tykkäiskö sekin, niin harvoin näkee ni ei niin tunne lasta itteensä..

poika oli kärttynen ku lähin ja nukkumassa ku tulin, nyt o kuulemma nukkunu jotain 2h kohta eli varmaan 15 mennessä heräilee.. sit huitastaan välipalaa ja pakataan kamat ja lähtään sinne pojan serkun luo leikkii joksku aikaa..

eikai tässä sen ihmeempiä oo kerenny vielä :D

4.7.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...