muskarikokemuksia?

me ollaan menossa pojan kanssa srk muskariin ens kuussa jolloin poika ois 8kk. onko kokemuksia noin pienen kanssa muskarista? tai ylipäätään tosta alle vuoden ikäisten ryhmistä? mitä kaikkea sielä ylipäätään tehdään ja millaisia soittimia siä on, jotain leluja vai oikeita tyyliin marakasseja? :P ei kai oo mitään yksinlaulua heh x) onko teillä tykätty jostain eritysesti ja oliko koko rahan arvoista? meillä tuo 14krt on 66e:S kalliita nuo vauvojen lyhyetkin harrastukset kuin uinti oli jo samanverran keväällä. entäs kun opitaan kävelemään niin tuleeko siitä mitään enää? :D kiitos :)

3.7.2012
AMP91
AMP91

Niin no eiköhän se tähänkin päde se sama viisas lause että kyllä äiti sen lapsensa tuntee...että kyllä mä ainakin niiden kahen kerran jälkeen pystyin sanoon että ei ollut muskari enää meidän vuosikkaalle se oikea paikka, kyllä meidän poika joko kiinnostuu jostain tai sitten ei...ja jos kertoja on syyslukukaudella esim 12 niin en kyllä itse menis väkisin niihin kaheksaan ja sen jälkeen ehkä vois alkaa toimiin...päätettiin että kokeillaan sitten vanhempana uudestaan kun mielenkiinto voi olla eri...en esim veisi lastani mihinkään satutunnillekaan kun tietäisin lopputuloksen, kyllä se vielä ehtii niissäkin istumaan kunhan nyt on saanut eka tutustua tähän maailmaan muutenkin...että kyllä sä itse tiedät mistä lapsesi on kiinnostunut, meillä se ei oo todellakaan kiinni siitä että pelkäis ohjaajaa tms. kun ei oo koskaan ketään vierastanutkaan, ei vaan oo luotu istumaan paikallaan edes hetkeäkään, ainakaan vielä :D ja joo ois meilläkin saanu juosta vaikka huonetta ympäri mutta me sit juostaan mieluummin ulkona ;D

4.7.2012
Lintu4
Lintu4

Meillä onnistu hyvin muskari juurikin ton ikäsenä ja vähän alle, sit 1v jälkeen siitä ei sit tullukaan enää mitään :D riippuu kyllä paljon opettajasta ja minkälaista ohjelmaa siellä on. Oli siis liian hidastemposta meiän vuosikkaalle ja liian vähän sai soittimilla soittaa, jotka siis ihan oikeita soittimia jo vauvoillekin. Ei yksinlaulua, tai joku "vastauslaulu" oli että se ja se paikalla niin äiti tai isä sen sit lauloi, mut ei ollu paha :D mutta siis tuolla missä me käytiin niin ei ollut kyllä koko rahan arvosta ja niinpä ei käyty kun kerran vai kaks ja voitiin vielä lopettaa eikä mennyt maksua siis tollon vuosikkaana. Mutta siis varmaan jollekin rauhallisemmalle lapselle sopii vaikka osais kävelläkin mut ei meiän lapsukaiselle jota kiinnostaa enemmän kaikki liikuntakerhot.

3.7.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...