Maidon eritys rinnoista..mitä on??

Elikkäs huomasin tossa eilen että mulla tulee molemmista rinnoista maitoa kun kevyesti puristaa. viime imetyksestä on kohta neljä kuukautta enkä muilla kuukautiskierroilla ole huomannut vastaavaa. tietty meillä on viikari kolmosen askartelu yritykset päällä ja kuukautiset ovat myöhässä (kp40), mutta raskaustesti näyttää negaa. Esikko näytti positiivista vasta rv 8 ja maitoa tuli esikonkin aikaan, mutta vasta rv 12 paikkeilla. Mites kauan tätä kannattaa seurata ja onkos muuten jollain tosta prolaktiini hommasta mitään tietoa,kun se kuulema voi laukasta tätä myös :/ odottelenkos niitä menkkoja vielä kauanki vai mittee hittoa teen :D

3.7.2012
camotar
camotar

joo..niin kait se on tehtävä. meillä vaan tosiaan meni 7 vuotta tätä pikkukakkosta tehdessä ni ihan sellaseenkaan mie en ole valmis. ja tosiaan kun tää ikäkin alkaa painamaan. 30 mulla ihan takarajana ja sit nips naps vaan.

mulla kun on se paska että ei hormonaalinen ehkäsy käy(veritulppien takia) ja sit mulla on kumi-allergia ni on aika hepposet nuo miun ehkäsykeinot..että joko tai :DD

4.7.2012
camotar
camotar

joo ja kuukautisistahan tämä mullakin näköjään johtu. vai liekkö sit se reissu jotenki laittanu sekasin :DD menkat alko ja olo on kurj muutenkin. ottaa taas päähän ihan sikana. menee näköjään tätä kolmattakin tehdessä se yx seittemän vuotta :/ no..pitää olla tyytyväinen näistä kahdesta ja kiitellä luojaansa. monella kun ei ole edes tätä kahta.

miusta vaan tuntuu kun olen jotenki taas tän raskautumisen kanssa niin omistautunut tälle, että en jaksa tätä pettymysten sumaa taas käydä läpi. neitiä tehdessä kuitenkin petyttiin ihan riittävän monta kertaa... olenko idiootti jos me vuoden yrittämisen jälkeen laitetaan värkit naftaliiniin ja eletään näillä mitä on? olemme miehen kanssa miettineet takarajaksi ensi vuoden vaihdetta meidän ikien takia. ei tässä enää nuoria olla vaikkakaan ei niin vanhojakaan, mutta kun me kun lasta tehdään ni meidän päähän ei sitten muuta mahdukkaan :DD haluaisin säästää itteäni,avioliittoa ja lapsia siltä jumalattomalta pakkoyritykseltä ja pettymyksiltä. ollaanko ihan aaseja??

4.7.2012
camotar
camotar

Mulla loppu maidon tulo rinnoista vasta kakkosen odotusaikana eli jotain 4,5 vuotta esikon imetyksen loputtua. Ja nyt vauva vierotti ittensä liki kuukaus sitte ni helposti on välillä paita märkänä ku otan vaikka esikon syliini. Just yks ilta ihmettelin ku ykskaks paita kastu :D

3.7.2012
misukka
misukka

Niinaamanda ja jossu:onkos teillä ollu sit ihan säännöllinen kuukautiskierto kun noin on tapahtunut??

3.7.2012
camotar
camotar

no joo..olo on niin ristiriitanen kuten olen jo miehelleni valittanut. tyttöä yrittäessä petyttiin karvaasti niin monta kertaa, että en anna itteni liikaa oireilla. ja tuolla reissuss ollessa tosiaan aika monta oiretta sain laitettua helteen piikkiin :D nää oireet on ollu nyt ehkä viis-kuus päivää. mene sit ja tiedä..

mie olisin miehen kanssa niin ylenpalttisen onnellinen jos nyt olisi jo tärpännyt. ollaan kyllä koko 7 kuukautta yirtetty heti kun neiti synty, mutta koska nää kaksi aikasempaa on ollu niin työn ja tuskan takana ni jotenki ajattelen vaan, että n mie kuitenkaan ole raskaana. :/

3.7.2012
camotar
camotar

kuulostas kyllä lupaavalta tuo oireistus ;)

3.7.2012
ninnup
ninnup

mullahan on myös seuraavanlaisiakin oireita..kylmä-kuuma-kylmä-kuuma aaltoja,päänsärkyä,vihlomista alavatsalla. ne menkka jomotukset jo loppu ja nyt pätkittää sukkapuikoilla ehkä kerran päivässä.lisäksi pahoinvointia on myös, mutta tuolla reissussa laitoin sen sen helteen piikkiin..

Olen myös aikavarma että kaksi viikkoa sitten keskiviikkona mulla oli ovulaatio kun sillai sattu, mutta en tikuttanu onko..

voihan se olla että on sit ovis ollu myöhässä ja ei vaan testi näytä positiivista vielä.

kait se pitää vaan koko homma unohtaa vaikka parix viikkoa ja sit testailla taas mahdollista raskautta ja jos ei ole ni pitänee pyydellä se lähete niihin verikokeisiin.

3.7.2012
camotar
camotar

mun kaveri kysy multa viime talvena et tuleeko vielä maitoo ni olin ihan hölmönä että ei, eihän me oo tissitelty yli puoleen vuoteen ni hän just sano että vieläki välillä tulvahtaa maitoo jos yöllä on käyny vaikka poikaa kattomassa ni kohta on yöpaita märkä maidosta..
poika oli sillon 2v ja kaveri ei oo imettäny sen jälkeen ku poika oli 6kk.. ihan siis puristamatta ite tulvahtanu.. sano että oli syöny kertaalleen jo jonku lääkekuurinki tässä välillä et maidon tulo tyrehtys mut jotenki ne hormonit vaan tekee sille tepposta näin pitkänki ajan jälkeen.. sitä en tullu kysyneeks että onko muuten hormoonitoiminta lähelläkään normaalia et onko kierto tai muut sekasi mutta näinki voi käydä näköjään..

3.7.2012
ninnup
ninnup

Mulla ei ole tullut maitoa enää oikeastaan sen jälkeen esikon eikä tämän nuoremmankaan jälkeen kun olen imetyksen lopettanut. lähinnä juurikin sen maidon vähyyden takia ole ne molemmilla kerroilla lopettanut. tietty sen aikaa on saattanut tiputella ennen kuin kuukautiset on alkaneet. mutta menkkojen jälkeen ei ole enää nökynyt maito ujenta missään.

tää ihan hämmennyksissään. pitänee kysyä neukkulääkäriltä sit kuun lopussa jos ei ala menkkoja kuulumaan ennen sitä. Meilla vaan on tässä näitä sukujuhlia tiedossa useampikin tässä kuussa ni olis kiva saada tieto joko raskaudesta tai sit jostain muusta mielellään ennen niitä. vois sit hyvillä omilla tunnoilla ottaa sitä skumppaa siellä :D mie kun en halua sit ottaa tunnolleni edes yhtä suullista alkoholia jos vaikka olenkin raskaana :/

3.7.2012
camotar
camotar

kiitos vastauksista etukäteen..

3.7.2012
camotar
camotar
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...