taas tämä jatkuu...

Olemme pitäneet mieheni kanssa yhtä jo 7 vuotta. Kaksi lasta on ja oma talo. Eteisen ovessa on jo kolme reikää. Suuttuessa mieheni lyö nyrkkiä oveen tai seinään koska ei taida tietää miten purkaa suurta ahdistustaan. Olen sanonut asiasta monta kertaa ettei tuollainen ole normaalia millään lailla. Ihminen ei voi tulla niin vihaiseksi että pitää nyrkillä lyödä mutta taitaa sellainen mies minulla olla. En ole koskaan pelkänyt että hän lyö minua mutta esineitä hän rikkoo suuttuessaan ja viime aikoina aika usein. Meidän lapset ovat nyt pian 4 v ja 6 kk. 4 vuotiaan temppuilu ja 6 kk vauvan huutaminen ärsyttää häntä eniten.  Minulla on yksi ohjelma jota seuraan tv:stä ja nyt viime viikot olen sanonut suoraan että minä haluan katsoa sitä yhtä ohjelmaa koska hän katsoo usein joka ilta aina oma ohjelmiaan. Mielestäni olen tunnin omaa aikaa ansainnut viikossa mutta en voi edes luottaa että hän voi edes lapsia hoitaa yksinään. Vauvan huutelu otti niin hänen hermoon että mies vain huusi ja huusi ja huusi. nelivuotias tuli juosten että pelkää ja kun puutuin asiaan; kysyin että mikä on, hän laittoi vauvan minun eteen lattialle, löi kerran nyrkillä oveen ja meni ulos. Olen nyt päättänyt erttä huomenna soitan neuvolaan ja kysyn mitä voin tehdä. Meidän parisuhde tarvitsee nyt apua ja heti. Minä en jaksa enää tällaisen asian kanssa ja jos ei suostu tulla minun kanssa tekemään jotain tälle asialle niin koko meidän parisuhde on ohi. En vain jaksa tällaisen asian kanssa enää... en jaksa!   Nyt vähän helpotti ahdistus mutta vielä se sisälläni on   Kiitos

2.7.2012
panini
panini

En lukenut aikaisempia vastauksia tarkemmin, mutta meillä samaa ongelmaa.. Mun miehellä kans tulee suuttuessaan tarve lyödä seiniin ym.. Tavaroitakin on lennelly välillä. Nyt ei oo kyllä pitkää aikaa ollu mtn.. Mun miehellä johtuu kans ahdistuksesta nuo jutut yms yms kun on mielenterveydellisiä sairauksia. Vaikeaa tosiaan on ollut, parempaan päin useiden osastojaksojen ja lääke vaihdosten kautta. Ja kaikki tän vuoden puolella. Meillä nyt 5kk ensimmäinen lapsi. Kaikki miehen paha olo ym alkanut enemmän sen jlkn kun lapsi syntyi.. Johtunee omasta isästä ja lapsuudesta. Välillä on toista tosi vaikeaa ymmärtää ja itselläkin paha olla kun toisella on. Ammatti apu on parasta, itseä ei kannata liiaksi rasittaa! Voimia sinne!!

2.8.2012
kaUnis
kaUnis

Eilen oltiin kahdestaan psykologin puheilla. Miestä ahdistui juuri ennekuin mentiin mutta tuli kuitenkin mukaan. hänestä tuntui että häntä vain oltais haukuttu huonoksi ihmiseksi ja ihan ymmärrettävää sehän on.

 

Psykologi kuunteli, kommentoi ja auttoi miestäni.

 

paremmin on nyt meidän välit mutta eivät kuitenkaan niin hyvät kuin voi olla. Nyt pitäsi vain se nyrkkeilysäkki hankkia niinkuin psykologi neuvoi :)

1.8.2012
panini
panini

Paremmin on meillä nyt mennyt. Ei ole suuttunut nyt ollenkaan melkein kahteen viikkon.

En soittanutkaan viime viikolla. Otin puheeksi eilen kun olin neuvolassa peinokaisen kanssa. Sain vain sanottua että meillä on ongelmia suhteessa ja purskahdin itkuun.

Keskusteltiin neuvolatädin kanssa läpi asiat ja antoi numeron psykologille joka on vielä lomalla viikon. Soitan heti kun tulee takaisin että ehditään ennenkuin miehen työssä alkaa kiireet ajat taas kesän jälkeen.

Soitin miehelleni töihin eilen kun olin ollut neuvolassa ja mies kuulosti kyllä siltä että hän haluaisi apua itselleen ja halusi etenkin että meidän suhde tulisi paremmaksi. En aio pakottaa häntä menemään itse sinne kun tämä asia vaikuttaa meitä molempia.

Katsotaan nyt sitten mitä se psykologi sanoo.

 

Toivottavasti osaa auttaa

12.7.2012
panini
panini

Miun miehellä menee toisinaan helposti hermot, mut ei se mitään ikinä riko. Mie ennemminki oon se joka saattaa paiskata kaukosäätimen seinään, mut en miekään ikinä sillon jos lapsia on paikalla. Jos miun mies käyttäytys jatkuvasti noin, ku kerrot, laittasin sen ulkoruokintaan tai lähtisin ite lasten kanssa pois. En todellakaan vois elää miehen kanssa, jolle en uskaltas lapsiani jättää. Enkä ikinä uskaltas jättää lapsia ihmiselle joka käyttäytyy noin. Tottakai kannattaa keskustella miehen kanssa sen käytöksestä, jos se suostuu puhumaan, mutta kyllä ihmisen pitäs tajuta itekki et kaikki ei oo hyvin jos on tollanen hermoheikko...

3.7.2012
huopis
huopis

Voi hurja mimmonen mies :(

Toivottavasti se lähtis siun kanssas apuja hakemaan koska missään tapauksessa ei ole hyvä että lapsi joutuu vanhempaansa pelkäämään.

Hyvä, että olet itse ainakin ottamassa nyt askeleen parempaan suuntaan. Äläkä muuta mieltäsi vaikka mikä olisi. Tuo miehesi toiminta ei todellakaan ole normaalia ja hyväksyttävää.

2.7.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...