7kk vauva ja taas raskaana

eli sain tänään tietää että olen raskaana ja meillä on 7kk poika eikä todellakaan olisi ajatuksissa toista näin pian..tuntuu niin kamalalta ajatus abortista mutta samoin tuntuu kamalalta ajatus taas pienestä vauvasta ja toinen ei vielä ole kun reilu vuoden silloin..mitä tehdä.. onko muita?

2.7.2012
suhmura
suhmura

kiva kuulla että on muitakin, vaikkakin teille tulossa jo kolmas :D onne teille myös :)

8.7.2012
suhmura
suhmura

kiitos kaikille tuesta ja onnitteluista nyt sitten vaan täytyy nauttia tästä ajasta ja mennä päivä kerrallaan :) ja toivoa tietenkin että kaikki menisi hyvin :)

6.7.2012
suhmura
suhmura

Onnea suhmuralle odotukseen, varmasti nyt helpottanut, kun ootte saanu tehtyä päätöksen asiasta. :-)

5.7.2012
pelargoni1
pelargoni1

aivan mahtavaa lukea että päätitte pitää pienokaisen! ♥

voin sanoa että se tulee olemaan oikein suuri aarre! Itsellänihän on juuri tänään 10 kk täyttänyt poika ja tekisin mitä vain että saisin uuden ihmeen alkuun. (mutta tuo ääliö mies ei tajua sitä että lapset ois kiva pienellä ikäerolla. on sitä mieltä että haluaa sitten joskus 3 - 4 vuoden päästä toisen. )

Onnea siis paljon ja enkeleitä odotuksen matkalle mukaan! ♥

5.7.2012
mammae11
mammae11

hei, päätettiin mieheni kanssa pitää tämä pienokainen, ajattelin että ei minulla ole mitään niin painavaa syytä miksen tekisi ja kuitenkin tarkoitus olisi joskus toinen tehdä niin sitten olisi tehty :)

mitä enemmän asiaa alkaa miettimään keskeytys tuntuu aivan hirveältä vaihtoehdolta..

ensimmäiset kuukaudet varmaan rankkoja mutta eiköhän niistä ihminen selviä :)

4.7.2012
suhmura
suhmura

Kyllä minäki tähän Mirenaan melko hyvin luotan, mutta mistäpä sitä koskaan tietää vaikka raskautuiski siitä huolimatta.. Plus vielä ku se hävittää nuo vuodotm pakko aina välillä varalta tehä joku testi! xD

camotar pisti kyllä melkoset toivotukset! :-o

4.7.2012
pelargoni1
pelargoni1

This reply has been deleted by a moderator.

4.7.2012
camotar
camotar

Juu, tosiaan sitä kun saattaa tulla raskaaksi, vaikka ehkäisyasiat olis hyvinki kunnossa, niinku metalliki tuossa sano. :-)

Kyllä musta on vähän eri tulla raskaaksi ilman ehkäisyä, kuin jonku vaikka kierukan kanssa, joka mulla itellä on. Et varmaan sitä ei niin suurimpana toiveena se raskaus ole, jos joku ehkäsymuoto on käytössä, mutta joo. Tässähän ei nyt aiheena ollukkaa tämä..

3.7.2012
pelargoni1
pelargoni1

Pakko kompata sweeneytä, se aikuinen ihminen joka pyllistää, ihan varmasti tietää mitä siitä voi seurata, vaikka olis tupla-tripla ehkäisytkin pelissä, saatikka jos luottaa imetyksen voimaan jne. Ja onhan se ensimmäinenkin saanut ihan sillä samalla tavalla alkunsa :) Ja sehän nyt pitäis kaikkien jo tietää että monelle naiselle se ensimmäinen raskaus herättelee hormonit, joten ensimmäistä voi joutua enemmän puuhaamaan ja sitten seuraavat voi saadakin helpommin alkunsa.

Mut, itse jokainen tekee päätöksensä miten tekee... Sen tietää varmasti että täältäkin löytyy kantaa puoleen jos toiseen :)

3.7.2012
iputin
iputin

en osaa sanoa muuta,kuin että lapset on ihmeitä,joita meille annetaan.

toisen ja kolmannen lapseni ikäero on 1v1kk ja esikoinenkin oli kolmosen synnyttyä 2v8kk, ja ei ollu ongelmaa hoitaa 3 alle kolmevuotiasta.

harrastukset tosiaan odottaa,mutta vauvojen saanti ikä ei.

 

anteeksi jos kuullostan kovalta, sitä en tarkoita olla. elämästä vaan ei koskaan tiiä. äkkiä on ikä tai joku sairaus tms joka estää raskautumisen. ymsnimim keskenmenoja joutunut kokemaan enemmän kuin "laki sallii". aborttiinkin pitäisi olla vähän painavemmat syyt kuin ratsastus/ajaminen. varmasti joku hoitaa mielellään sen ajan kun et pääse hevostelemaan liikuttamisen. en oo minäkään vuoteen selässä ollut,enkä ihan heti pääse vaikka kuopus on jo reilun kuukauden. kunhan pärjää varmasti jonkin aikaa ilman tissejä,sit on mun maastoilu vuoro.

 

ota vastaan kaunein lahja elämältä mitä se voi sinulle tarjota.

3.7.2012
satumamma
satumamma

Harrastukset (hevoset) odottavat, mutta lapset eivät odota.

3.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

kiitos kannustuksista, jotenkin vaan tuntuu että ei jaksaisi taas sitä raskausrumbaa ja joutuisin taas luopumaan harrastuksista..liikutan kahta hevosta 2x/vko ja haaveena olisi kilpaileminen mutta nyt tuli sitten tällanen juttu..olenko itsekäs kun ajattelen näin? :(

3.7.2012
suhmura
suhmura

Otatte vastaan sen, mitä elämällä on teille antaa eli toisen lapsen!

Asiat järjestyy. onnea ja voimia raskauteen.

2.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

meillä oli sama tilanne. vauva oli 5-6kk kun raskauduin uudestaan. ajateltiin että seuraava saa tulla melkein heti mutta ei peräkkäisinä vuosina mutta toisin kävi. kyllähän se välillä oli raskasta mahan kanssa kanniskella pientä vauvaa/taaperoa yms. mitä kaikkee siinä nyt vuotiaan kanssa ''taistelee''. mutta mulla molemmat raskaudet on ollu niin helppoja ettei niissä sillein mitään. sitten kun vauva syntyi oli kyllä semmosta sählinkiä välillä kun koitat imettää vauvaa ja toinen kiipeilee pöydille ja vaikka minne, tai tulee tökkimään vauvan naamaa kesken kaiken tai repii muuten vain mustasukkaisuuttaan.

mulla on semmonen periaate että jos yhdessä ollaan niin kaikki otetaan ilolla vastaan mitä annetaan, eli aborttia en tekisi tietenkään. kyllä mekin sulateltiin uutista muutama viikko, mutta oltiin helpottuneita että toisen lapsen saamiseen ei tarvittu mitään lisähormooneja niinkuin ensimmäisen alkuun saamiseen..

voimia paljon!! ja kyllä kaikki järjestyy :D

2.7.2012
mustikka88
mustikka88

meillä oli sama tilanne, tosin ihan oikeasti toivottiin uutta vauvaa. ja tätä vauva-arkea eläessä on monesti ollut mielessä, että todellakin toivottiin vauvaa... meille kun tulivat sitten tuplaten. selvitty kuitenkin ollaan:)

2.7.2012
äipsyli
äipsyli

Meillä kohta 7kk ja mistäpä sitä koskaan tietää millon kierukka sattuu pettämään. Mielessähän se tuommonen käy toisinaan ja itse aattelen nyt, että jos noin kävis niin tuskin pystyisin aborttia tekemään, vaikka suunnitelmissa ei lapsi olisikaan ja ajatuksena on, että ehkä tämä on meidän ensimmäinen ja viimeinen. Mutta eipä sitä varmasti osaa sanoa, jos ei tosiaan omalle kohdalle satu.

Tsemppiä sulle tilanteeseen.

2.7.2012
pelargoni1
pelargoni1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...