Lapsi yksin ulos?

minkä ikäisenä olette antaneet lapsen mennä yksin (kerrostalon) pihaan leikkimään? kuinka pystyitte luottamaan/vahtimaan että lapsi pysyy pihapiirissä, ettei lähde karkuun?

2.7.2012
majezki
majezki
2 years, 6-month-old toddler

Mä en ole laittanut tuota 5-vuotiastakaan vielä yksin..joskus on ollut hetken 9 tai 12 vuotiaan sisaruksen kanssa..meillä on tuossa pihassa suihkulähde ja autoja ajaa miten sattuu puiston ympärillä joten en uskalla jättää=)Rivarissa poika meni ulos edeltä kun piha oli suoraan oven edessä..

3.7.2012
huiskutin
huiskutin

Meillä 5v eikä oo vielä saanu olla ku kerran silleen et ite olin varastos maan tasalla ja hän ulkona. Mut me asutaan 8. Krs ja toiseen suuntiin ikkunat ku se piha mis leikkii. Luulen et eskarin lopulla voidaan alkaa harjoitteleen.

Kaverin luona rivaris on leikkiny kummitytön kans 5v keskenään pihalla, ku on näkö ja kuuloyhteys ja suljettu ympyrän mallinen piha.

2.7.2012
Mummy83
Mummy83

meillä esikoinen alko reenaamaan 6-vuotiaana. Yhtään aikasemmin en ois uskaltanut, mutta siinä kohtaa kun aloitetaan eskari pitää alkaa harjoittelemaan yksinoloa monessa muussakin tilanteessa :)

2.7.2012
riu
riu

Meillä ei vielä 5 vuotta täyttänyt ole yksin kerrostalomme pihalla.

2.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

esikoinen oli 5 vuotias ja tosikko 7 vuotias. ja meillä on menty siis sen mukaan miten lapset on sen itse kokenut että osaa olla ja uskaltaa. tosin me asuttiin rivarissa/okt eli meillä näkyi penskat ikkunasta.

2.7.2012
Boco
Boco

mulla vanhin täyttää kans 6 nyt syksyllä ja pähkäilen just et uskaltaisko päästää, minne nurkan taa meen kytikseen et voi juosta perään jos karkaa :) tosin on niin rauhallinen tyttö että luulisin pihapiirissä pysyvän..

2.7.2012
majezki
majezki
2 years, 6-month-old toddler

omakotitalon pihaan olen päästänyt noin 4 vuotiaana ekoja kertoja, mut jos kerrostalossa asuttais ni en uskaltais kai päästää vieläkään ellei olis joku suojaisa sisäpiha johon näkee jatkuvasti. Ja meidän junnu 6v.

Toi on sellanen hulivilivipeltäjä ettei mitään tolkkua.

2.7.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...