iltalörbg

Mitäs mammojen päivään? Täällä on ollu tosi hieno ilma, oltiin kaverin kanskaupungilla ja Brahen salaatilla, järkyn iso annos mut aah ku oli hyvää lohisalaattia. Ei tarvii muuta tänää syödäkkää. Tyttö ja mamma on ollu pihalla koko päivän ja lähtivät vielä vähän psllottelee ku mä pakkaan vaatteita, lähtevät huomenna mammalaan ja puolentoista viikon päästä vast nähdään. Jäix. Eka viikonloppu tiedossa niin et saan tehdä ihan mitä huvittaa koko viikonlopun. :o Ainaki meinasin houkutella miehen leffaan kattoo rock of ages. :)

2.7.2012
Mummy83
Mummy83

mulla on kukkakaalia ja ruusukaalia harson alla jemmassa.

2.7.2012
misukka
misukka

Iltaa :)

Superkivaa viikonloppu takana, mutta voi kääk miten se veikii mehut! Mie oon ihan naatti... Mutta ei tästä oo suunta ku ylöspäin X) Aamulla lottuutti vettä aika tavalla, mutta kivasti nyt iltaa kohti kirkastu. Hetken oli  jopa ihan kesäinen sää :D Ihana kun se kesä nyt viimeinkin ois alkamassa, oli ihan kamala ylipitkä kevät. Jotta jee sille :D

Mummy, mie oon ehkä vähän kade tuosta siun tulevasta viikonlopusta, kelpais miullekkii yks sellanen :)

Misukka mitäs kaalii sie meinasit maahan työntää?

2.7.2012
riu
riu

Iltoja. Me on oltu aika pitkälti ulkona tänään ku ollu niin hieno päivä. Minä laittelin kaaleja ja tomaatteja peltoon kasvamaan. Katotaan, lähteekö ne elämään.

Vauvan eroahdistus tuntui olevan jo menneen talven lumia mut tuli takasi pahempana ku koskaan. Isi ja isoveikkakin on kauhistuksia. Vain äiti kelpaa ja voi apua jos mie meen ees kulman taakse piiloon.

Pojat on jo vaakatasossa ja ihan univalmiita. Ihme ja kumma ku ei kuulu huuteluita eikä ylimääräsiä ähinöitä.

Mulla on projekti synttärikutsut menossa. Kai ne täytyy yrittää saaha postin kuljetettavaksi ennen ku reissuun lähdetään. Muuten ei jää ku viikko varoaikaa ihmisille.

2.7.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...