Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Syysmammojen 2012 heinäkuu

talvineuvos 26.8/2 Ann1e 1.9/2 niinuski3 1.9/2  Yeppee 2.9/3  Laurus2 3.9/1  Roona 7.9/?  pienempi 7.9/3  Mipu76 10.9/2  keisarinna 11.9/2  A82 12.9/4  Ipsaus 14.9/2  Hosuli2011 14.9/2  Meemu 14.9/1  huopis 18.9/2   MiMMiSiSKO 26.9/3  rouva_mursu 26.9/2 SatuL79 27.9/2 mammaliini07 7.10/3 Ja nyt heti alkuun nää LA:T ettei unohdu taas :D

2.7.2012
MiMMiSiSKO
MiMMiSiSKO

A82, mikä sun vointi on nyt Kaikkinensa?

Kirjoittelin sulle tähän ketjuun (21.7.). Neljännellä sivulla on nyt.

31.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi ihana mikä viileys! :D Viime yön sai jopa nukuttuu ja tänää on pilvistä ku mikä, mut ei haittaa :D Pitäs soittaa muskarii ku nettisivuilla ei lue mitään päivämäärää millon alkaa ja lapussa joka tuli postissa on vaa viikonpäivä ja kellonaika mut ei muuta. Tai sit oon vaa äärettömän tyhmä enkä löydä xD

Se ois tänää rv 34!♥ Mun puolesta tää tyyppi sais tulla pihalle jo 4 viikon kuluttua. Maksoin tänää laskuja ja siltiki jäi suhteellisen mukavasti rahaa ja siirsin pojan tilille vielä rahaa :) perjantaina haetaan toinen pinnis ku käytettyjä lasten jatkettavia sänkyjä on ihan sika vaikee löytää täältä meiän läheltä. Kaikki tuntuu olevan jossain pidemmän matkan takana ja ku ei oo omaa autoa ni se on haasteellista hakea ku joutuu porukoilta pummii kyydin sitte. Ja voi %&#=)#/¤ tuol alko paistaa aurinko, toivottavast ei tulis ihan älyttömän kuuma päivä. 

Ipsaus, mulla tulee turvotusta jalkoihin jos oon kävelly paljon päivän aikana. Sormet on päivästä riippuen turvoksissa enemmän tai vähemmän. Toistaseks ei oo viel sattunu sormien koukistaminen. 

Ja meillä on siivouspäivä, mä siivoon muuten mut ukko ku tulee kotii ni se saa mennä hakkaa matot :D

Keisarinna ja Mönkiäinen 34+0♥

31.7.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Huomenta...

Kiva lukea taas kuulumisianne. Monella tuntuukin menevän asiat paremmin. Mä tässä yks aamu kirjoittelin aika pätkät kuulumisia tänne, mut ylläri et pukkas erroria siin vaiheessa kun piti lähettää. En sitten viitsinyt uudestaan sillä hetkellä alkaa kirjoitella :) Olo on viime päivinä ollut muuten ihan hyvä, mut tosiaan Keisarinna toi kuumuus ja hiostavuus on jotain mitä en kans voi sietää. On onni et tää kesä on ollut suht viilee säiden puolesta. En todella ois jaksanut tuota kuumuutta koko kesää. Kroppa on ollut heti paljon turvonneempi kuin aiemmin. Ja varsinkin iltaisin jalat ovat kankiat ja turvonneet. Sitä väsyykin niin paljon helpommin kun ilma on painostavan kuuma. Mulla oli jo tossa muutama yö kun sain nukuttua oikein kunnolla, mut nyt edelliset kaks yötä on taas mennyt valvoessa ja vessassa ravatessa. Edellisyönä täällä oli oikein kunnon ukonilma ja silloin ei tää pimu kyllä ainakaan nuku. Sen verran arkajalka oon :D Mulla ois vielä tää viikko kotonaoloa ja sitten pitääkin maanantaina palata töihin 2,5 vkoa. Just eilen puhuin työkaverini kanssa kun meillä on heti alkuun töissä muuttohommia. Ei musta ainakaan niihin apua saa. Saa nyt sit nähdä miten jaksan päivät töissä, vähän kyllä arveluttaa et jää pariin päivään mun töihin palaaminen. Sen verran on aina toi selkä ja nivuset iltapäivästä ollut kipeenä, et... Noh minäpä käyn kokeilemassa. Sen tiedän et jos hiukankin tuntuu siltä niin saikulle jään mitä sitä itteeni kiusaamaankaan rupee :)

MiMMiSISKO 31+6

31.7.2012
MiMMiSiSKO
MiMMiSiSKO

Me ei olla nyt otettu ukon kanssa yhteen. Ihan hyvä vaa. Kateltii tänää illalla noita meiän purkamattomia banaanilaatikoita ja valittiin mitä laitetaa myyntii niist tavaroista ja mitä säästetää. Saatii me nyt kaks laatikkoo vähän tyhjemmäks :D

30.7.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Helteet jatkuu vaa. Maha hikoaa ja muutenki on tukalaa. Alasti sentään jotenki pärjää mut muuten on lähes sietämätöntä tää elämä. Sain tänää sinne KOKSii synnytystapa-arviointii ajan ja se ois 22.8. klo 9 :) otan taas läppärin mukaa ja kerron heti tilannetiedot :D Tavattii pojan kaa tänää myös yks äiti ja hänen tyttönsä ja torstaina sitte tapaan enemmän mammoja ja lapsia. Jee, en ole yksin! :D Ja ostin tänää taas kauheesti kaikkii vaatteita pojalle ja vaaville ostin parit sukat ja hattuja, ku niistä meillä on pula. 

Kertokaas mites teiän viikonloppu meni? :)

Keisarinna ja Mönkiäinen 33+6♥

30.7.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Yeppee, toivottavasti vauvan keuhkot on kypsyneet tarpeeksi et voi syntyä :) 

Syys12, hienoe et ootte saannu muuton alkamaan :)

Täälläki ukkosti viime yönä, ihmettelin ettei poika heränny ku sen verran kovaa jyrähteli. Heräs vasta aamu seittemältä istumaan pinnikseen. Mä en sit kylläkään saannu unta pitkään aikaan, oli niin kuuma ja sit ku ukkosti ni en jotenkaa osannu nukkuu. Mut onneks sain sitte aamulla nukkuu pidempää ku mies heräs pojan kanssa :) Ja tilattiin kaksostenrattaat tossa perjantaina! Ja kohta pitää muutenki hakea porukoilta turvakaukalo ku jäi sinne pojan siirtyessä isompaan ja vaunujen koppa. Pitää vaa alkaa säilyttää niit rattaita tuol alhaalla ku eivät hissiin varmaankaan mahdu ku noitten nykystenki vaunujen kaa tekee niin tiukkaa.

Keisarinna ja Mönkiäinen 33+5♥

29.7.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Huomenia.

Hienoa kuulla, et joillakin menee paremmin. Niin minullakin! Muutto tehty torstaina ja eka yö nukuttu silloin. Eilen saatiin melkeen kaikki paikalleen, että tänään pitäis saada loput. Onneks, olen aivan poikki.

Neuvolassakin tuli käytyä torstaina. Siellä kaikki hyvin. Painoakaan tullu edes lisää. Josta olin tyytyväinen kyllä. Vauvan sykkeitä kun kuunneltiin, niin kuulu hyvin, mutta ei ollut niin korkee kun mitä muut oli ollut, se jäi vähän mietityttään.. Tukivyönkin sain lainaan, tuntuu et vatta alkaa vähän löystyyn tuosta eestä. :S

Miehenkin kanssa nyt mennyt ihan hyvin, tässä muutossa välillä menee vaan hermo kun tuntuu että minä olen se joka täyttää laatikot, että purkaa.. Ja se tässä vielä ärsyttää, kun mies tykkää ajella ja kuunnella musiikkia oikeen lujalla, no mäkin tykkään.. Mutta en voi enää istua kyydissä ettei tuu mitään ennen aikasta ainakaan.. No tää viikko on tuntunut, että mies lähtee pakoon kaikkea ja ajelee tuolla muiden kanssa. Mä olen aina yksin kotona! jos sanon jotain, ni hän väittää että estelen häntä menevästä.. ei tunnu kauhean kivalta aina.. Hän menee ja mä jään yksin.. Pahemmin hän vietä aikaa minun kanssani useasti.. Huoh..

Mutta, jospa nyt tekis aamupalaa ja kattelis miltä tää päivä näyttää.. Onneks sai jotenkin nukuttua, kun täällä ukkosti koko yö! Ja silloin en uskalla edes nukkua.. Joka tapauksessa, katsotaan mitä tää päivä tuo tullessaan. nyt en kyllä jaksa kirjoittaa mitä, alkaa sormet puutumaan kun joutuu kännykällä kirjotteleen, nettiä kun täällä vielä oo.

Vointeja kaikille tasapuolisesti.

Syys12 ja Möhkis 33+0

29.7.2012
Syys12
Syys12

Hyvä mursumuru et hra mursu jää kotiin huolehtimaan susta :) meillä ei valitettavasti sellasta mahollisuutta kauheesti ole miehellä et vois jäädä auttelee minuu, ku on vasta palannu töihin sen armeijan jälkee ja sitte ei noita pekkasvapaitakaan ole ku viis tälle vuodelle ja kuulemma joulukuussa menee niistä se neljä. Et sit ku saan sen ajan synnytystapa-arviointii ni meen yksin, et mies pääsee sitte mukaan synnytykseen ja käyttää sen pekkasen siihen mikä on mahdollisuus.

Onks teillä muuten ollu kauheesti närästystä? Mulla oli alussa ihan kauheeta närästystä mut sitte se meni ohi mut en vieläkää kyllä pysty syömää mitää kauheen tulista tai saan popsia rennietä naamariin :D

28.7.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Poika on parantunu, kaikki näppylät on jo hävinny ja poika on oma menevä itsensä :) tosin asia on sinällään mun kannalta huono, ku mua alkaa kipeesti supistaa heti ku teen jotain vähänki "raskasta" eli siivoon tai nostelen poikaa liikaa :S ja mulla on parina päivänä tiputellu sellasta kirkasta nestettä, ettei olis lapsivettä? 

Ipsaus, mulla on se painoarvio varmaaki sillon ku on se synnytystapa-arviointi. Eli joskus elokuun lopussa, ellei tää päätä tulla iteksee tuolta pihalle. Mut tädit neuvolassa sano ettei siitä paljoo esikkoo pienempi tuu eli melkee 4kg olis syntymäpaino. 

Tässäpä nopeita kuulumisia, kirjotan myöhemmin lisää! :)

Voikaa hyvin!♥

Keisarinna ja Mönkiäinen 33+4♥

28.7.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Huomenta.

Ollaan tässä sitä sit valvottu melkeen koko yö.. en vaan tajua miksen saa unta.. jos meen sillon nukkuun kun väsyttää ni ei mitään, tuntuu et jalat alkaa olee heti levottomat. Nukuin viime yönäkin ehkä vaan pari tuntia, ja menin tosi aikasin nukkuu kun väsytti, mut ei mitään.. Ennen nukahin samantien, nyt mies nukkuu muaki ennen :D Se on väärin.

Tänään jo muutto kokonaan edessä ♥, ainakin luultavammin kun saadaan miehen kavereita apuun. Eilen saatiin jo vietyä miljoonia laatikoita + vauvatavarat. Tänänä pitäs purkaa viel keittiön kaapit + wc tavarat ja makkarista viel hieman. sit enää olis isommat tavarat ja jos ekan yön sais vietettyä jo tuolla tänään. vähän jänskättää kyllä. Katsotaan miten sujuu.

Onneks saatiin juu sovittua miehen kanssa asioita. Olen tyytyväinen kyllä nyt niin että haluan että tää selvenee kokonaan, ja ei tulis enää mitään mutkia matkaan.. Että ei pitäne vedellä mitään kilareita täällä.. :S

Hienoa että teitä kuuluu taas jotakin, ollut aika hiljasta viime päivät. Keisarinna, tuosta rokosta, tossa oli joku kk aikaa miehen tädin lapsilla jokin rokko, mutta en nyt muista sen nimeä, niin hän sanoi kun meidän piti siellä käydä, että ei kannata tulla, jos sillä rokolla on jotakin vaikutusta raskaana olevaan, tai siihen vauvaan ainakin. Mutta en usko että kaikilla pöpöillä olis mitään suurta vaikutusta vauvaan. Tosin mäkin olen niin herkkä kaikille pöpöille, et sairastelin aika paljon sellasta mistä joutu syömään antibiotteja, nyt ei ole tosin ollut mitään. Mutta toivotaan että sinä et sitä saa.

Tänään olis sitten neuvola käyntikin. Pääsepähän taas kertomaan asioita jotka vaivaa. Tuosta väymyksestä ainakin kun mitenkään saa nukutuksi, ja ollut pieniä pistoksia. Välillä kyllä tuntuu, että tuolla alhaalla tapahtuis jotakin, kun sellanen olo, että se olis tulossa pois. Mutta ehkä se vaan tuntuu siltä, kun painaa sinne. Viime neuvolakäynnillä, vauva oli oikein päin siellä, että tulossa olis ollut, en sit tiijä jos olis kääntyilly siellä, mutta empä usko, alusta asti tainnut köllötellä oikein päin. Saas nähdä, onko paino taas noussut 2kiloo ainakin.. Toivon mukaan ei.. Koittanut vähentää noita namuja, mutta jotenkin nyt alkaa tekemään enemmän himo makeaan, alkuraskaudessa ei tehnyt yhtään mieli.

jospas koittasin jaksaa vääntää pari laatikkoo tosta viel ennen kun teen lähtöä. Ettei jäis iltapäivällä sitten paljoa kun äijät tulee kanniskelemaan. Saa nähdä miten jaksan tän päivän vähillä unilla. :/

Syys12 ja Möhkis 32+4 ♥

26.7.2012
Syys12
Syys12

No joo, miulla kaikki iha hyvi, vauva on vähä kysymysmerkillä.. Mullaki siis protskut plussalla, siks noita näytteitä jouvun kuskailee. Lääkäri sano, et vauvan kasvu on yli viikon jälessä. Just vertailin tota tytön aikasta korttii, ni on tää huomattavasti pienempi ku tyttö näillä viikoilla. Eikä toi likkakaan syntyissään 39+2 painanu ku 2820g. Se lääkäri selitti miulle jotain, et istukka ei vissiin toimi ihan niiku pitäs ja sen takii miulla nousee verenpaineet, ku kroppa yrittää saaha menemään vauvalle asti ravintoo...mikä ei sit ilmeisesti kuitenkaan riitä, ku toi kasvu hidastuu. Noh, nyt sit vaan tihentyy noi kontrollit.

32+1

25.7.2012
huopis
huopis

Heips...

Hieno juttu syys12 että saitte asioita eteenpäin :) Toivottavasti sinulla on jo vähän parempi mieli ja miehesikin ymmärtäisi tosiaan yrittää enemmän. Nuo anopit nyt sattuvat välillä päästämään suustaan ulos kaikenlaisia peikkoja :D Vaikka minulla onkin ihana anoppi niin kyllä hänkin osaa asioita välillä töksäytellä aika pahasti :/

Laurus2 eipä ole tännekään tullut vielä kelalta päätöksiä. Joitain lisäselvityksiä pyysivät kuun alussa ja nyt odotellaan. Kaipa sieltä luulis kohta jotain kuuluvan.

Huopis kiva juttu kun pääsit kotia :)

Ipsaus teille on tosiaan tulossa ihan kunnon kokonen vaavi jos kasvu samana jatkuu :) Joo toi kela on kyllä sellainen paikka että %&###/ Mä sinne noita lisäselvityksiä sain lähetellä just ton kuudenkuukauden tulojutun tähen. Ja vaativat kyllä jotain niin kummia tietoja etten edes ymmärrä mihin niitä kaikkia tarvivat :D Noh ihan sama kunhan vain sais sen päätöksen. Samaa voi kyllä sanoa liitosta kun oon tän kesän ajan työttömänä niin vielä en oo rahaa saanut koko kesänä. Kai se sitten tulee kun olen jo takasin töissä.

On mulla varmaan neuvolassa ens kerralla paino oikeen kunnolla noussut sen verran on viimepäivinä herkut maistuneet. En käsitä miks ihmeessä mun tekee koko ajan mieli mässäillä jotain namuja kun vielä viime viikkoon asti on ollut fiilis täysin päinvastainen :)

Muistakaa levätä mammat!

MiMMiSiSKO 31 tasan

25.7.2012
MiMMiSiSKO
MiMMiSiSKO
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...