Mitä tekisit jos voittaisit 10 000 000 lotossa?? :D

Kysymys numero 1: Lottositko huomisen pottia varten? MINÄ AINAKIN LOTTOSIN :D Olikos se nyt 11 ja puoli miljoonaa vai mitä lie voi että :P Vaikka tiedän että raha ei tuo onnea ja olen sen itse nähnytkin lähipiirissäni mutta oishan toi nyt kiva saada :D Kysymys numero 2: Top 10 luettelo; Mitä tekisit jos voittaisit vaikka nyt 10 miljoonaa? =) Koko summaa ei tarvitse eritellä mutta mitä tiedät että tekisit heti ensimmäisinä asioina/myöhemmin elämässä tällä summalla =)? Oma listani: 1.Ostaisin miehelle uuden auton kun tuo on muutenkin käytettynä ostettu ja vaikka tosi hyvin toimii mutta uusi sais olla tilavampikin jo ja kuka automies nyt ei hienoa autoa haluaisi ;) 2.Ostaisin meidän perheelle ihanan talon vaikka tämäkin ihan kiva on muttei oma kuitenkaan ja vaan kolmio kuitenkin 3.Maksaisin siskoni/hänen miehensä asuntolainan pois, he jäivät miinuksille kun myivät edellisen asuntonsa ja nyt muuttivat rivariin vaikka omakotitaloon haluaisivat 4.Ostaisin toiselle siskolleni jonkun kivan asunnon koska hänellä on aivan kamala naapuri joka oikeasti vihaa lapsia ja siskollani on alle kouluikäisiä "mölyäjiä ja häiritsiöitä" kaksi.. ihme touhua jota siskoni ei ansaitse kun lapset eivät todellakaan ole mitään kauhukakaroita millään tavalla ja eivät valvo todellakaan hiljaisuuden aikana 5.Antaisin eläkkeellä oleville vanhemmilleni jonkun kivan summan ihan vaan kiitoksena kaikesta ja avuksi eläkkeelle =) Ei se omakotitalon pitäminen kyllä eläkkeellä halpaa ole vaikka lainat on maksettu.... 6.Maksaisin myös kolmannen siskoni opintolainat (ja omani!) joita riittää ja ostaisin myös hänelle asunnon jostain espoon merenrannasta :P 7.Tietysti ostaisin kaikkea "krääsää" itselle (ja vauvalle) esim uuden puhelimen, teitokoneen, pyörän, vaatteita, kaikki kodinkoneet jne =) 8.Ajaisin ajokortin ja ostaisin jonkun söpön kakkosauton itselle, sen tekisin vaikka heti mutta ei ole varaa tommosiin vaikka tarvetta olisi ja mies ei kyllä päästäis mua ikinä oman kultansa rattiin x) 9. Harrastaisin ja matkustelisin enemmän! =) Amerikassa menisin ainakin käymään ja harrastaisin vauvan kanssa kaikkea kallista ja kivaa esim yksityisiä uimakouluja joihin ei tarvitse mennä arpomalla :P Ja menisin kuntosalille! Kuulemma lottovoittajista 99% lihoo joten minä olisin se 1% :D 10. Palkkaisin siivoojia ja kodinhoitajia ja hierojia yms kotiin, heh =) Ja oman trimmaajan meidän koiralle joka on kauhea takkupesä mutten kehtaa viedä sitä mihinkään :P ja on se kyllä kallistakin.. Loput tietysti sijoittaisin :D no en tiedä mitä tekisin, toki säästäisin osan jollekin hyvälle tilille jnejne perusmeingillä =) Saatoin unohtaa jonkun tosi oleellisen menoerän mutta nämä tuli tähän aikaan yöstä mieleen :D Mites muut mammat? Eikö olekin ihanaa unelmoida? ;D

1.7.2012
AMP91
AMP91

En lotonnu, en oo lotonnu hetkeen. Uskon et se voitto tulee pyhällä hengellä. :D

Ja top10

1. Maksaisin omat ja ukon velat yms. pois

2. Maksaisin omien vanhmepien ja siskon velat yms. pois

3. Kai sitä pitääs appivanhempienkin veloille jotai tehdä kun kerran alko :D

4. Ostaisin tuvan, en mitään 600 neliöistä superlukaalia, vaan sellasen talon millanen me ollaan haluttu aina.

5. Ostaisin kaks autoa. Toinen mulle kaupunkiajoon, silti perhekokonen ja ukolle reissuhommaan pätevä auto, myös perhekokonen.

6. Lähtisin lomalle! Ulkomaille! Lämpöön! ÄKKIÄ! Ainaki kuukaudeksi! Ja pakkottaisin ukon pitämään kesäloman, tuskin tarttis pakottaa jos olis rahaa vaikka muille jakaa. :D

7. Laittaisin hyväntekeväisyyteen. En mihinkään SPR tai muuhun vastaavaan, vaan ihan minä itse veisin tuohta paikanpäälle. Lapsille!

8. Perustaisin oman yrityksen. Suunnitelmat on jo valmiit, rahat vaan puuttuu..

9. Ostaisin yksiöitä ja kaksioita ja laittaisin ne mun tyyliin kuntoon ja vuokraisin luottotiedottomille nuorille joilla on lemmikkejä. Muilla ei olis mitään saumaa mun asuntoihin.

10. Saattaisinpa juoda shampanjaa aamupalalla! 8)

2.7.2012
RJ89
RJ89

Kauhee kysymys. Ei mulla oo mitään top 10 listaa :D

1. Pari vakioriviä on netissä ja miehellä oma lappu.

2. No me varmaankin

- ostettais isännälle uus auto, toi liki 450tkm ajettu on aika loppu mut sillä mennään niin kauan ku pääsee. Sit vois jo yrittää myydä sen näyttelyesineeks nissanin jälleenmyyjälle, et kyllä nisukalla pääsee :D

- rakennettais uus talo tälle tontille. Suunnitelmissa ollut jo jonkin aikaa mutta odottaa rahoitusta.

- Sit voi jakaa pieniä rahaosuuksia läheisille ja naperoille toki omat pienet osuudet säästöön.

- Yksi mitä on heitetty ilmoille, ni vois ostaa kokonaisen kerrostalon sijoitusmielessä ja vuokrata sitä kohtuuvuokralla (eli ei näillä riistovuokrilla mitä kaikkialla huudetaan) ja kohdentaa se opiskelijoille sekä pienituloisille lapsiperheille.

Tuossa nyt alkuun.

1.7.2012
misukka
misukka

1. en kerenny lotota :(

2. lapsille en antais mitään ennenkuin nään että ne saa kovan työmoraalin ja tekee töitä aikuisena.

- maksaisin kaikille minun ja mieheni perheen jäsenille sen suurimman sallitun summan vuodessa ettei mene vielä lahjaveroa, ainakin seuraavat 5 vuotta.

- alettaisiin rakentamaan heti taloa

- maksettais kaikki lainat pois, ja pantais tämä asunto vuokralle

- ostettaisiin uudemmat ja sellaiset tarpeeseen sopivammat autot

- perustaisin oman yrityksen

- käytäisiin parilla matkalla ja shoppailemassa

- avustaisin yhtä tuttavaani pienellä summalla

- rakennuttaisin lappiin lomamökin

- pankissa tekisin sellasen suoraveloitus hommelin että kaikki maksut menee automaattisesti mitä kustannuksia tulee lomamökistä, talosta, vakuutuksista, yms.

olen aika itsekäs näköjään. mä en oikein luota noihin hyväntekeväisyys järjestöihin, niin en menis suoralta kädeltä kyllä minnekkään laittamaan rahojani.

1.7.2012
mustikka88
mustikka88

en minäkään usein lottoa =) ja en minä myöskään väittänyt rahan tekevän onnelliseksi! =) ja nyt kun tuli mieleen niin appiukollamme on myös velkaa jonka haluaisin maksaa ja tuo hyväntekeväisyys esim sairaaloiden laitteisiin olisi myös ihan ykköskohde! =)

1.7.2012
AMP91
AMP91

1. Lottosin. Lottoon sillon tällön yhde koneen arpoman rivin. Jos voitto tulee, tulee se yhdelläki rivillä ;)

Voitonjako;

1. Ihan eka mietittäis miten jaetaan perheen kesken. Yhteensä meiltä molemmilta tuleekuus eri kohdetta joiden kans jakaa, ni vaikka antais miljoonan nuppi niin jäis silti vielä 5 miljoonaa itselle.

2. Lähdettäis moikkaa miehen vanhempia :)

3. Etsittäis rauhassa omaa kotia. Mun unelmakoti olis 20-30-luvulla rakennettu, rakastan sen aikaista arkkitehtuuria. En tykkää liian isoista tiloista joten en mitään kartanoakaan halua. Mut kaks ylimääräistä huonetta sais olla, vierashuone ja toinen semmoinen mihin sais musiikki-ja harrastevälineet ja tarpeen tullen muutettua toiseksi vierashuoneeksi. Nii ja tietty remppabudjetti. :)

4. Perustettais tili, jonne joku pesämuna ja sit kuukausittaisesta palkasta osa sinne ja sieltä maksatettais kaikki asumiskulut, vakuutukset jne käytännön jutut niin ettei tarttis miettiä semmoisia.

5. Säästöön rahaa sijoittamalla. Ainakin pari asuntoa vois ostaa sijoituskohteeksi.

6. Hyväntekeväisyyteen, miettisin sekä suomesta että miehen kotimaasta pari kohdetta joita tukea. Orpokoteja tmv.

7. Mä tykkään nykyisestä autosta, mut jos koettais tarve kahdelle, ni vois hankkia toisen. Mut vaan jos todella tarve, riippuis kodin sijainnista. Nykyisellä sijainnilla ei tartte kahta.

8 lomailua. Sopisin töissä et saan pitää enemmän ku sen 5vkoa vuodessa lomaa niin et vois pitää pieniä minilomia sillon tällön. Euroopan kaupunkeja pidennetyillä viikonlopuilla ja kaukokohteita kerran kaks vuodessa :)

En mä tähän hätään keksi enempää kohtia.. :)

1.7.2012
Mummy83
Mummy83

Ostaisin sen mun unelmien talon perheelleni(siin pihapiirissä ois sitten miehelle iiiiso autotalli kaikilla mahollisilla herkuilla,jossa sais rassailla ja remppailla autoa/autoja).Maksaisin velat pois.Äidilleni ja veljelleni antaisin jonkimoisen summan kummallekkin ja ehtona,että raha täytyy käyttää vain itseä varten.Koko perheelle vaattetta ja paljon:)

 

Ja varmaan sitä keksis muutakin käyttöä rahalle,mutta noi nyt tuli aivan ekana mieleen.

1.7.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...