päiväkahvin aika :)

no päevee päevee.. meinasin vielä aamuketjua jatkaa mutta huomasin että rupeehan se jo päivän puolelle hiipimään.. isäntä on meillä edelleen ruohonleikkuulla, poika taitaa nukkua ku ei kuulu älämölöä olkkarista ja ite huilin vielä hetken ettei vaan rupeis tuota selkää taas kivistämään.. keittiön siivuu ois vielä ja koneiden tyhjennys.. vanhat pyykit pitäs lustuttaa ja laittaa kaappiin ja uudet ripustaa kuivamaan mut jos minä tuon kahvin keittäsin ja hörppäisin ensin.. keittiönlattia pitää ihan laittaa vaikuttamaan hetkeks aine tuonne pöydän alle ku on noita pojan ruokarötöstyksiä jääny näköjään pyyhkimättä ni eipä ihan pelkällä huitasulla lähdekään.. kukkaki pitäs kastella, voi että ärsyttää tollaset pienikukkaset amppelikukat ku anoppi niitä aina tuo, nyppimiseen menee ikä ja terveys, oikeesti sais joka ilta olla tuntikausia nyppäsemässä että ois minkäännäkönen.. joka kerta joku tommonen missä on max. etusormenpään kokonen kukka ja niitä on miljardi.. no tässä kai nuo menee kuhan ulos päikkyjen jälkeen mennään..

30.6.2012
ninnup
ninnup

uhhuh.. nyt se on se pirun kukka nypitty.. oltiin tunteroinen pihalla, poika tutkiskeli luonnon kasvustoja, mies pelas palloo ja minä nypin kukkasta.. ihmeen kiltisti jakso olla poika suurinpiirtein paikoillaan eikä höntänny ensimmäisenä täyttä päätä hevosaitaan.. ei tainnu muistaa koko heposia, kävivät traktorillaki pikkulenkin ajelemassa :D

mä tein jonku sortin kynsihuollon ennen ku mentiin ulos, eihän ne ihan nappiin menny mut ompahan taas muutaman päivän vähän siistimmät.. kaverilla on tänään valmistujaiset, ties vaikka illalla koukkais meidän kautta ja tois herkkuja ku ei päästy käymään, en jaksa istua reippa tunti suuntaansa autossa ja olla jaloillaan monta tuntia ni jäätiin mieluummin pois ku että sit naama nurin tuskasta siellä pöhöttäsin.. ei se tuo mies sitten keskenään lähteny.. vielähän tuo pitää kaveribileet erikseen joskus, nämä oli lapsiystävälliset perhejuhlat ni ois voitu mennä pojan kans, kaveribileisiin saadaan kuulemma tulla mut ei pojan kans, on kosteemmat kemut sitten.. jääpi neki multa välistä kyllä tän mahan kanssa :/

jotain ruoan tynkää pitäs kehitellä.. makkarapihviä ois jääkaapissa ni niitä kai se ois tehtävä ku en muistanu kanapihvejä ottaa ajoissa sulamaan, ne on sit huomisen eväs.. pojalle mummonmuusia, lihapullia ja pikkasen makkarapihviä ja minä syön sitä makkarapihviä leivän välissä ja ukko tulisia makkaroita XD hivenen on köyhät eväät mutta jospa noilla nälkä siirtys että iltapalaan pärjää..

30.6.2012
ninnup
ninnup

meillä on kans poika ihan onnessaan siitä mainoksesta ja muumeista ylipäänsä, oli missä muodossa tahansa.. mä lapsena halusin kovasti muumimaailmaan mut en koskaan päässy ni voi nyt ottaa vähän omaaki lapsuutta takasi :D siin jos tampereella pysähtys yhden yön ni vois siellä keksiä jotain, oiskohan särkänniemessä esim. reilu 2v:lle jotaki, sehän nyt ois ihan onnessaan vaan katsellen niitä angry birdsejä XD

ulkomaan reissuki kävi mielessä mut jotenki tuntus et ennen ku ois mahdollisimman vähällä vaipan käytöllä ja molemmilla lapsilla suht normaali ruoka ettei korvikkeita tms. tarviis huolehtia ni kävis sitten.. ne ku pitäs varmaan raahata mukana nannit ja pelit.. nuorempi laps ois varmaan sellasen 7-10kk ku reissuille oltas lähdössä..

poika muuten oppi riisumaan vaipan ja housut.. housuvaipat siis.. aamulla käveli tonne makurin ovelle housuvaippa nilkoissa ja haalaripyjama päällä.. sit ku vaihdoin vaipan ja laitettiin housut ni koko ajan housun kaulusta pyllyn alle veteli ja illalla vaippasillaan oli ni kohta oli kikkelit vaipan ulkopuolella.. voi jehna!

30.6.2012
ninnup
ninnup

ahahha, teillä siis hyrräillään oikein :D meillä on poika nytki tuommonen et ikänä tiiä mistä päästä pää löytyy ku pitkälleen laittaa ja välillä oikoo kinttujaan laitojen yli ni ykski kerta ku katottiin tv:tä ni kohta oli varpaat mun suussa :D säikähdin vähän ku jännittävä ohjelma oli menossa, hyvä etten alleni lirauttanu..

minä suunnittelen päässäni ens kesän lomamatkaa.. yks päivä hokasin jotta hitto sieltähän pääsis turustaki sitten risteilylle ni jospa tehtäski pidemmän kaavan reissu että ajettas yhden yön pysähdyksellä turkuseen ja yks päivä pyörittäs muumimaailmassa (pitäskö lie olla turussa vielä kaks yötä että sais koko päivän pyöriä) ja sit käytäs risteilyllä ja tultas taas yhden yön takas tullessa jossain välillä ni ei venys nuo ajopäivät niin kauhian pitkiks.. eli mitäs siitä tulis 4 hotelliyötä +risteily, viikon loma.. täytyypä laskeskella ja ottaa siitä säästöetappi ♥ samalla sivukorvalla säästellä uuteen amerikan matkaan jos parin vuoden päästä pääsis sinneki taas..

30.6.2012
ninnup
ninnup

:D ai niitä aikoja.. mä taisin noihin aikoihin laittaa makuupussiin nukkumaan ni ei kääntyny niin herkästi ku alko jo jonku viikon perästä ärsyttää tuo yöllinen kääntyily ja unissaan hutelehtiminen ku kohta perästä lähti sit ryömimään unissaan ja nous kontilleen XD kohta se on edessä taas.. mihinkä sitä on taas ryhtyny XD

30.6.2012
ninnup
ninnup

hoo, onnea metalli saavutuksesta.. hieno juttu!

mä kävin nyppii tota kukkaa, lähemmäs tunnin minä siinä nypin ja nypin ja ei puoliakaan oo vielä tehty.. voi jestas.. ukkoki sano jo että viskataan tunkiolle tuommonen mut viittiikö tuota lahjakukkaa viskata..
saapi kyllä olla viimenen kerta ku kantaa noita pienkukkasia tänne.. eihän tuo itelläänkää pie ku isokukkasia et on helppo hoitaa ni meillä kai tuota on vielä vähempi aikaa nyppiä ku sillä eläkeläisellä hitto soikoon..
toi sentäs valkosen kukan ku yleensä kantaa niitä sinisiä orvokkia (kaks asiaa mitä en voi sietää: orvokki ja varsinkin sininen orvokki) mitkä on semmosia pikkurillinpään kokosia ja nekii siementi ihtensä tuohon hiekkapolulle ni näy pääsevän koskaan eroon..

olen niin järkyttyny tuosta kukkien määrästä että en ees tiiä mitä mun piti tehdä, jatkaa vissiin pyykkirevohkaa..

30.6.2012
ninnup
ninnup

haha, minä varmaan jo kirjottelin tuota juttustani.. piti välillä rasvata ukon päätäki ni oli vähän hidasta ni ei kerenny huomaamaan :D

anna evään laskeutua rauhassa, onhan tässä päivää vielä jälellä XD

30.6.2012
ninnup
ninnup

laitetaas ne kahvet tippasemaan ni palaillaan hetken kuluttua..

30.6.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...