Tuplarattaista?

Onks kellää ollu tollasia Babywelt Montreal Twin S4 rattaita? Onks ne hyvät? Kehukaa, haukkukaa, jos jollain on kokemusta!

28.6.2012
huopis
huopis

Minulla ei ole noista kokemusta, mutta pisti silmään edellisen lause leveyksistä. Emmaljungalla on ihan saman levyisiä tuplarattaita, eivät ole leveämpiä. Kävin tutkimassa mittoja ja nuo Babyweltit ovat kasattauna isommat kuin meidän Emmaljungat. Meillä oli Twin City Cross rattaat ja ne olivat kevyet työntää, kuitenkin tukevat etteivät horjuneet, kestävät, hyvät kulkea erilaisissa maastoissa mutta tarpeeksi pienet myös ahtaisiin paikkoihin. Niissä oli hyvä kuomu, erikseen säädettävät selkänojat sekä jalkatuet ja mikä parasta, työntöaisan korkeutta pystyi säätämään. Itse en pidä noista malleista, joissa on kääntyvät etupyörät, koska niitä on hankala työntää talvella kinoksissa. Miksi noissa Babyweltwissä on tuollaisia muoviosia noin paljon? Mahtaako olla kulutusta kovasti kestävää materiaalia tuo muovi?

29.6.2012
tiinatyttö83
tiinatyttö83

Meillä on Emman tuplat, jotka on lähes identtiset noiden Babyweltien kanssa. Olen nimittäin verrannut niitä vierekkäin, ja ainoat erot, jotka huomasin, oli että näissä meijän Emmoissa on tuo työntöaisa säädettävissä eri korkeuksille, ja että meijän rattaissa ei oo turvavöissä niitä pehmusteita olkapäiden kohdilla (ei kyllä oo haitannu ollenkaan). Ja hinnaltaan ovat ihan samoissa. Tosiaan kaikki säädöt ja pyörät ja ihan kaikki on täsmälleen samanlaisia. Ja tosiaan nuo on tosi kätsyt, kun ovat normaaleja tuplarattaita kapeemmat. Esim. Emmaljungan vaunut on ihan selkeesti leveemmät, joten niiden kanssa voi olla jo vaikeuksia mahtua julkisiin kulkuneuvoihin ja joihinkin kauppoihinkin.

Suosittelen lämpimästi kumpia tahansa, Emmoja tai Babyweltejä. :)

29.6.2012
mamskis
mamskis

up

28.6.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...