Tarviinko mä kaksosten rattaat? :o

eli rv 9+0 ja ressaan jo tällaista. eli kun vauva syntyy on nuorin tuolloin 1,8v joten eikös sitä pidä tuollaiset kapistukset hommata?? meillä ei kauheesti nytkään vaunuja/rattaita käytetä mut käytetään kuitenkin, eli ei tarvis olla mitkään ultrasuperhyper hienot kunhan on hyvä työntää ja menee jonkinlaiseen kasaan... mitä mun kannattaa ottaa huomioon sellasii hankkiessa?

28.6.2012
Boco
Boco

Meillä lapsilla on ikäeroa 1v4kk, ja ostettiin tuplat, kun aateltiin, että esikoinen on kuitenkin vielä sen verran pieni, ettei pitkiä matkoja jaksa seistä seisomalaudalla. Pienet reissut menis kyllä varmasti, kun muru on vielä tosi rauhallinen tapaus. Mut ollaan oltu tosi tyytyväisiä meijän tuplarattaisiin. Ne on Emman vaunut, ja niissä hintalaatusuhde on erittäin hyvä. Ja mikä parasta ne on normaaleja vierekkäisiä tuplia vähän kapeemmat, joten niillä mahtuu hyvin kulkemaan kaupoissa ym. Ite koin, että on helpompaa kun murut on vierekkäin, niin vauvaa on selkeesti helpompi hoitaa, kuin jos vauva olisi esikoisen alapuolella peräkkäisissä tuplavaunuissa. Jos tutti tms. putoo, ei tartte aina kyykkiä siellä maanrajassa. Ja muutenkin tuntuu, et molemmat lapset on paremmin siinä hallinnassa, kun ovat vierekkäin. :) Ja noissa Emman tuplissa on kans molemmilla lapsilla omat säädöt selkänojassa, ne saa ihan makuuasentoon molemmat. Noihin mahtuu myyjän mukaan kaikenmerkkiset pehmeät kopat. Itse ostettiin Emman pehmeä koppa, koska meillä oli yksösvaunuissa Teutonian kova koppa. Kova koppa ei mahdu siks, koska noi on normaalia kapeemmat vaunut.

Eli noita Emman tuplia suosittelen. Ne on lähes identtiset Babyweltin tuplien kanssa, mutta noissa Emmoissa työntöaisa on säädettävissä toisin kuin Babywelteissä. Aikalailla samanhintaiset nuo on. Me nyt saatiin hyvä tarjous niin, että saatiin tuo pehmeä koppa kaupanpäälle.

28.6.2012
mamskis
mamskis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...