Sammas

Mietityttää kun pikkuisen suun kun avasin niin alahuulessa oli pieni valkoinen näppylä..voisiko olla sammasta?   Ja toinen kysymys..mitä kaikkia konsteja on vattavaivoista kärsiville vauvoille.. täällä käytössä vatsahieronta ja cuplaton..

27.6.2012
Miithe
Miithe
2-month-old baby

Joo tuntuu että nuo vatsavaivat pahenevat aina d-vitamiini tippojen jälkeen.. joten täytyy lähteä hakemaan sit noita gefilus tippoja.. :) Kiitos kovasti vinkeistä.. kyllä noilla nyt pärjää :)

28.6.2012
Miithe
Miithe

Ei minustakaan sammakselta kuulosta mutta tutulta kyllä. Meidän pojalla oli noin ekat 6kk keskellä alahuulea pieni näppylä enemmän tai vähemmän valkoisena. Meillä neuvolan täti sanoi että tulee rinnan imemisestä ja menee ajan kanssa ohitse kun suu kasvaa. Meillä on pojalla suht. kireät huuli ja kielijänteet joten en tiedä johtuiko esim niistä.

Vatsavaivoihin meillä oli suurin helpotus säännöllisesti annetuista maitohappobakteeri tipoista. Meillä oli käytössä gefiluksen D3 jossa on d-vitamiini samassa. Meillä ei tavallinen D-vitamiini sopinut ennen vuoden ikää vaan aina kokeillessa pahensi vatsavaivoja ennestään.

28.6.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler

Miusta sammas näkyy enempi kielessä semmoisena valkoisena pintana.

Vatsavaivoihin meillä on yritetty vatsahierontaa, cuplatonia (pahensi tilannetta), pierujumppaa (pumppaa jalkoja nippuun ja auki). On kiikuteltu käsivarren päällä vauva vatsallaan ja hytkytetty kulkien ympäri kämppää. Voi kokeilla myös laittaa vauva poikittain polvien päälle ja siinä pikkusen ryttyyttää. On nukuttu pystyssä asennossa sohvalla jne. Tuosta nyt voitte aloittaa :) Toivottavasti helpottaa edes joku kikka paukkujen ulospääsyä.

27.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...